С изпъкнало коремче тази есен, майски мами с песен! - Тема 4

• 26 847
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Mimoletka пиеш ли хапчета ? Аз като имах зацапване имах и менструални болки от време на време и като отидох на лекар ми изписа утрогестан и но шпа. За 3-4 дни зацапването отмина, но продължих да пия хапчета около месец и нещо след това, и предполагам но шпато е именно за тези болки  Peace

# 151
мимолетке, аз също имам все още болки от време на време - и менструални и придърпване, но са по-малко от преди. Продължавам да си пия но шпа-то и Утрогестана. Стискам палци утре, всичко ще е наред Peace

# 152
Здравейте дами, как сте днес?
Desinka14 аз съм пристрастна към името Наталия (майка ми се казва така), затова го предпочитам пред Никол, но въпросът е вие кое повече ще харесате Simple Smile Иначе и двете имена са хубави
И аз ФМ май ще правя късната, сега и аз нямам възможност да пътувам и да я направя. Надявам се всичко да е наред  Praynig
Момичета, иках да ви постна една много сладка картинка за добро утро и добро настриение, но нещо не се получи. Я споделете как точно се качват картинки тук?

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 11:50 от Veronika Mars

# 153
Аз не съм много в час с качването на снимки, но мисля, че трябва снимката да е качена в друг сайт като снимка.бг, албум или някой подобен и тук да се постне връзката, но не съм го правила и не знам дали беше точно така  Peace

# 154
нещо и на мен не ми се получи...

# 155
Десинка14, Наталия ми е по на сърце и на мен  Hug
Моята настинка премина в ангина, както винаги. И ужасно боли, утре съм на лекар да видим...Ей, нямам покой, таман се почуствах като човек и бааааам  ooooh!

# 156
Ехххх, момичета кокичета кихащи кашлюкащи, имате момчета да ви топлят в студените есенни нощи, кажете им да си вършат по добре греещите задължения  Hug, по повод на задълженията на татковците, аз със Поли не можех да кърмя, моите зърна не бяха добре оформени, нейното небце дълбоко, не знам си какви такива ми ги обясниха, та една акушерка ме майтапи, че мъжа ми не си е свършил работата както трябва и оформянето на зърната било работа на бащата Joy, аз и викам то от контракции цяла бременност човека секс не е видял ни нищо, та така де, тези които нямат оплаквания, казвайте на татковците да се заемат.
Сега за хремата, аз и по рано бях ви писала ама сега от пресен опит пак да кажа, за мен спасението са капки еуфорбиум, хомеопатични, значи вчера бях аха ха да се разболея, едно такова парене в носа, леко главоболие и кихане със бистра хрема, та пръснах два пъти от това през няколко часа и днес съм кукуряк, опитайте го, ако не помогне то със сигурност не вреди Simple Smile Бързичко да се оправяте, че е зверски неприятно, аз лично като кихам и ме срязва корема направо  #Crazy
Мимолетке, аз цяла седмица бях с някакви контракции и болежки в корема, на мен ми беше датата около цикъла, все си мислех, че един два дни ще е ама си ми продължи колкото по принцип си трае цикъла, та пийнах но шпа, на мен на ЖК това беше единственото което ми дадоха като съвет, болки- но шпа, късмет на прегледа утре Simple Smile

# 157
Благодаря ви момичета   bouquet Пия си лекарства и си лежа.Много съм се панирала този път.С първата бременност ми беше по-спокойно сякаш.
Днес идва баба ми да помогне , че съм сама с малката.И ми наготви  вкусни нещица и поошета Heart Eyes Почувствах се  наистина глезена, то хубаво било така Wink
Онзи ден от нищото започнах да кашлям.В една кафена чаша смесих мед с много канела и на другият ден нищо ми нямаше.Напоследък много съм се запалила по тая канела.Сега си пека тиква с мнооого канела Party

# 158
Идвам пак да изрева - към ангината се добави и ужасяващ обрив по краката ми  Tired Tired Tired
Защо трябва да е толкова трудно  ooooh!

# 159
Съншайн мога само сиииилно да те  Hug,
 Мимолетке, наистина е страхотно баба да те поглези, моята мила баба много ми помага с първото детенце, но вече е на 84 и тази зима като беше при нас нещо се поразболя, вече съвсем не е същото бабе, но се държи и шета си, но не иска да идва повече на Варна, казва, че не става вече за път. А на мен дори и само за компания, да поседи с малката докато аз изляза да напазарувам, това ми е огромна помощ Simple Smile

# 160
Добър вечер!  Hug  Доколкото си спомням на някои от вас им предстояха сватби /а може и вече да са минали/. Има ли някой от Варна да ми каже как стоят нещата с тези изследвания които се изискват за сключване на граждански брак? Чета из нета и само се обърквам Sad . Трябва ли да купувам някакви бланки от книжарницата, къде за колко време/парички се правят?

Още нещо - някоя от вас има ли болки "отдолу" непостоянни, краткотрайни, слаби и леко срязващи  #Crazy Rolling Eyes

Сега на 7.11. ще ходя на ФМ . Дали не е късно?  newsm78 Той доктора каза че няма нужда, ама аз настоях.

# 161
  • Варна

Още нещо - някоя от вас има ли болки "отдолу" непостоянни, краткотрайни, слаби и леко срязващи  #Crazy Rolling Eyes

Имам да, нещо ме срязва за 1-2 секунди и после ми минава  Rolling Eyes
А за документите за изследвания, защо не питаш личния си лекар? За жалост нямам никаква идея как стоят нещата. Сигурно няма и да разбера от личен опит  smile3557

# 162
За сключване на граждански брак бланката трябва да я има личния лекър. Изследванията и консултацията със специалист се заплащат от пациена и не се пускат направления.

Васерман - може да си правила за бременността,срока на изследването е 3 месеца
Печат от психолог -цена според тарифата на доктора.
Печат от белодробен специалист (фитезиатър),че не сте болни от ТБК  - цена според тарифата на доктора
В зависимост от заболяванията в досието ви джипито може да ви прати и при др.спецове.
Всичко това х 2 за той и тя

# 163
Синя фея това за психолога не го знаех, а онзи ден ходихме да си вземем заявление, че желаем да сключим граждански брак. Ще питам личния лекар за повече инфо.
Малинка  и аз имам такива "срязвания", но за секунда и после нищо...
По темата с имената да се вмъкна - моя приятел се казва Петьо и с презимето на детето ни е голяма мъка  Grinning Не знаем Петьов/а или Петев/а ще е...  Laughing А иначе име вече сме избрали и за момче и за момиче  Simple Smile

# 164
  • Варна
На мен ми казаха, че съм с две седмици закъснение в развитието и ще ме следят. Дали някой е имал такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт