С изпъкнало коремче тази есен, майски мами с песен! - Тема 4

• 26 858
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Silk , благодаря ти !  HugОт това което прочетох в листовката му ми звучи много подходящо! Ще се консултирам и с мойта АГ, но най-вероятно ще го взема !

# 181
нещо около хотел Хемус Simple Smile онези с дупка, лютеница и горчица и топъл кренвирш

# 182
нещо около хотел Хемус Simple Smile онези с дупка, лютеница и горчица и топъл кренвирш
В мола не може да няма, но този район пък не ми е познат, за жалост.

# 183
В мола не може да няма, но този район пък не ми е познат, за жалост.

Summert1me МadnesS  няма в Мола, там са всеизвестните вериги, но няма. Едно такси ми каза нещо за около Петте кюшета.

# 184
     fibs не те съветвам да започваш 90 дневната диета,макар ,че се яде от всичко ,сутрин нямаш право да хапваш нищо повече от плод и кафе или чай.Протеините в диетата не са достатъчни за една бременна жена,защото на бебето са му нужни за да расте.Диетата е забранена за бременни и кърмачки(първите 3м).Аз бях това лято на тази диета за 2месеца свалих 9кг ,макар ,че я нарушавах от време на време  Embarassed ,много съм доволна от нея и ще я започна веднага ,когато мога пак.
     Да се похваля купих си рокля за бременни днес от Мадъркеър и съм много щастлива  Grinning

# 185
     fibs не те съветвам да започваш 90 дневната диета,макар ,че се яде от всичко ,сутрин нямаш право да хапваш нищо повече от плод и кафе или чай.Протеините в диетата не са достатъчни за една бременна жена,защото на бебето са му нужни за да расте.Диетата е забранена за бременни и кърмачки(първите 3м).Аз бях това лято на тази диета за 2месеца свалих 9кг ,макар ,че я нарушавах от време на време  Embarassed ,много съм доволна от нея и ще я започна веднага ,когато мога пак.
     Да се похваля купих си рокля за бременни днес от Мадъркеър и съм много щастлива  Grinning

Къде имат магазини?

# 186
linab незнам и аз, мислех примерно сутрин също да ям това което ми е за обед и вечеря и между храненията да ям много плодове, няма да е като 90 дневната същото, но поне ще се ограничавам така най-вече от сладкото, имам голям апетит  ooooh! , но да видим какво ще ми препоръча АГ-то, че още от сега +8кг са си доста  Cry Благодаря ти за мнението  Hug Hug Hug

Гледам, че говорите и за зърната, като родих малката беше ужаз и при мен 1 месец бях с ранички, тя направо смучеше кръв, а аз направо плаках  Shocked после до 5 месец се изцеждах, малката не искаше да смуче, на ден и давах по 1-2 пъти да суче за да свиква и в петия месец вече бяхме и двете ОК, кърмех я 19 месеца. Дано този път да нямам такива проблеми с гърдите, че е ужас бях направила пощи мастит, вдигах постоянно температура 39  ooooh!

# 187
Как сте момичета?
Минавам само да ви кажа "Здрасти" и отново в леглото.
Чувствм се доста зле, дишам трудно, очите ми се затварят от хремата, вече имам и главоболие.
Днес вече не издържах и след консултация с ЛЛ взех Осцилококцинум.
Дано скоро се оправя  Praynig, че в четвъртък отивам при док, искам да видя бебчо как е.

CieraLeon  хот-дог продават и пред Кауфланд, но незнам в центъра на софия дали изобщо има такъв магазин

Някой коментираше за смяна на фамилията.
Моята фамилия също е рядко срещана (дори в БГ няма друга такава), но аз си я смених. И сега малко ме яд, че трябваше да си я оставя и с тире да прибавя фамилията на мъжо. Много искам да си я сменя и когато разполагам с повече време и търпение да се занимавам с адвокати и съдии ще го направя.

Лек следобед момичета и се пазете, че е много неприятно да боледуваш.  

# 188
Майчета,най-после пиша,следя ви,но от тела трудно пиша.Затова сега от компа.  Grinning На мен вече не ми е лошо,тази седмица съм на преглед.Стискайте палци всиюко да е наред.Искам да се извиня преди няколко дни ме беше обхванала паниката и внесох малко смут в хубавата тема.Съжалявам за което.Аз покрай окупацията стоя в нас и мързелувам.

# 189
Петуния извинявай за любопитството, но каква ти е била фамилията, ако не е тайна де  Peace  Embarassed
Относно смяната, аз моята ще я сменям, не знам може би е старомодно, но ми харесва и аз, и мъжа и детето да сме с една фамилия,някак си едно цяло, незнам как точно да се изразя.  Аз бих останала с моята фамилия единствено ако е свързана с работа или нещо от сорта, където както се казва си си изградил име, но просто ей така да реша да я запазя-не. Въпреки че моята фамилия е по- лесна и повече я харесвам от тази на мъжкото  Flutter
Всеки си преценява за него си и е хубаво поне, че имаме варианти да избираме.

# 190
monicat, нашата писана не дава признаци да забелязва че нещо става, но по принцип е изключително гушклива, и понеже сега повечко си почивам на дивана, тя е много щастлива и само да седна и веднага ми се намества са се гушкаме. Ляга ми на корема, но защото любимото й място (на гърдите ми) все още боли и я отмествам от там  Mr. Green

До тези от вас с котки на които ви е втора бременност - как приеха маците бебето? Дават ли признак да разпознават че номера се повтаря?  Laughing

# 191
Здравейте момичета и от мен.Аз току що си записах час при един частен доктор в болницата, в която искам да раждам и сега нямам търпение да стан сряда Simple Smile Единствения час , в който можех да отида и с мъжа ми е 8 сутринта..някой ходил ли е толкова рано на преглед?След това доктора влизал в операции и не записвали..  ooooh!
Аз продължавам с болките в таза..един ден все едно нищо ми няма, а друг ден не мога да мръдна  Tired Дано бебчо е добре, защото аз вече нямам болки и опъвания ниско долу..спряха преди около 2 седмици.Дано разберем и пола вече и да започвам да купувам разни джунджурии  Laughing знам, че е рано ,но не можем всичко да оставим за накрая и решихме всеки месец по нещичко да купуваме  Party
Добре дошли на новите майчета, всички които са ми писали съм ги добавила на първа страница  Wink

# 192
До тези от вас с котки на които ви е втора бременност - как приеха маците бебето? Дават ли признак да разпознават че номера се повтаря?  Laughing
Ами да, явно да - по принцип никога не се качва в/у мен, освен по време на бременност - вчера за пръв път дойде и се тропоса директно на корема ми. В други времена най-много да легне до мен, за да го галя (качва се само в/у мъжа ми, който е перманентно бременен, сещате се).  Joy

Само не помня по време на първата и втората ми бременност как беше (щото тази ми е четвърта, имам 2 деца). По време на третата даже имам снимки как се е качил на корема ми, а аз къртя.

Много е коварно, защото сядам уж да гледам телевизия след като съм приспала детето и всичко е спокойно, и като ми се накамари онзи ми ти тлъст котьо, аз директно си отнасям плувката и ни телевизия, ни филми, ни нищо (те котките загряват много, щото телесната им Т е по-висока, а и по време на бременност кръвното по принцип е по-ниско, та става манджа с грозде). Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 15:31 от Summert1me МadnesS

# 193
Момичета от днес ще пазя леглото,защото на обяд кръвнах. Лежене и лекарства и кървенето  намалява  Praynig
Вчера един запек ме измъчи и най-накрая  гробула Ева Кю свърши работа. Може би  мъката в WC е допринесла за днешното кървене.  Снощи малко ми беше лошо като на настинка,но това отмина. Имам лека болка долу ниско,но много слаба.

# 194
Юхуу Simple Smile
За фамилите да си кажа - ние също не сме женени, но ако един ден се оженим ще си запазя моята фамилия с тире Simple Smile И моята и неговата фамилия са доста интересни и сравнително необичайни, но аз искам да си запазя и моята...И майка ми е така с тире....и последния да затвори вратата  Laughing Спомням си когато раждах искаха някаква билЯжка от таткото, че припознава детето, но понеже то се роди по-рано и аз нямах такава билЯжка Simple Smile и милото беше 3-4 дни с моите имена, пазя си гривничката Simple Smile като циганките...
Синя фея, лежи си и си почивай  Hug Това със запека е доста коварно...

Общи условия

Активация на акаунт