Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
-
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
-
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
-
Какви са резултатите от първия скрининг?
-
Какви са очакванията за празниците по време на бременност?
Който пиеше Огестан с какво ви го смениха ? Мене ми каза моята, ако не мога да си намеря огестана, да си взема Допелхерз Актив мама, някой пие ли такива ? 

обаче вечер трудно заспивам от гадене, от болки в корема. Чудя се - мога ли да спя по корем или е вредно за бебето, ами по гръб? Ще питам утре в болницата. Ще ходя на серклаж, та няма да мъкна преносимия компютър (пууу, преди няколко месеца старият ми компютър сдаде багажа и що не послушах мъжа ми и не си взех таблет, ми грабнах тоя топуз) и, ако не се чувствам добре, ще ви пиша като мога. Жалкото е, че няма да мога да ида на ФМ в онзи прекрасен морски град, където ходих преди седмица и докторът ми каза, че ме иска още веднъж, за да измери още някакви неща, за които беше рано преди няколко дни. Човекът видя някакви кисти до ушите на врата, които били от адаптация на сърцето или нещо такова, но каза, че няма да ги взема под внимание, защото са много малки и се надява, че ще регресират. Четох из форума и даже има мами, на чиито бебчета в утробата в по-късни седмици са откривани кисти, които после изчезвали. Не казах на моят доктор днес, че съм ходила на ФМ, защото вътрешният ми глас ми казва, че мога да му се доверя - т.е. оставям се на моят доктор и на Бог - знам, че съм в сигурни ръце. Тъйии
Ставам да си направя един сок с това
серклажа да минава бързо и леко 
писах писах и се затри...пфу!
моето предложение е "Май-чета кажете момиче или момче щъркелът ще ви донесе"
Ти ли правиш тортите за Рождените дни, че все едни интересни неща приготвяш и ще ми е интересно ако правиш тортички да покажеш.
. А за другата тема момиче или момче на някои от нас май ни е рано