С изпъкнало коремче тази есен, майски мами с песен! - Тема 4

• 26 835
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Наистина Огестана е изчезнал от аптечната мрежа  Thinking Който пиеше Огестан с какво ви го смениха ? Мене ми каза моята, ако не мога да си намеря огестана, да си взема Допелхерз Актив мама, някой пие ли такива ?

# 586
CieraLeon, моята информация е от преди 7 години, сега може и да не е вече така  Peace
На мен вчера ми беше адски зле, днес съм ок, даже правих милинки. Утре ще отскоча до работа, че имам да свърша нещичко, хем да ме видят колегите.
Да знаете, лях си куршум. Не вярвам в такива работи, но под натиска на семейството ми отидох. Каза жената, че съм събрала лоша енергия. Та сериозно се замислих, че не всеки, който ни се радва, го прави искрено и с напълно добри чувства.  Hug

Аз също не съм суеверна, мисля, че това са глупости. Но преди близо две години преживях нещо много страшно, та отидохме при една жена, която лее куршуми. Странно, но тя ми каза къде и от какво съм се уплашила, позна дори и приблизително преди колко време. На мъжът ми каза, че и той така.. Така и не казахме на жената какво се е случило. Но тя ни върза по един червен конец на ръката и каза докато не се скъса, да не го махаме. Някой ден пак ще ида при тази жена, но по-нататък. Чувала съм от позната, че можеш да занесеш червена макара на църквата и да кажеш на жената, дето продава свещи, че искаш да се опее конеца. И след ден - два някъде като си вземеш конеца можеш да си вързваш на себе си, на семейството.

Тъй, аз съм с болки, почти всичко ми има един и същи вкус, вече не  Sick обаче вечер трудно заспивам от гадене, от болки в корема. Чудя се - мога ли да спя по корем или е вредно за бебето, ами по гръб? Ще питам утре в болницата. Ще ходя на серклаж, та няма да мъкна преносимия компютър (пууу, преди няколко месеца старият ми компютър сдаде багажа и що не послушах мъжа ми и не си взех таблет, ми грабнах тоя топуз) и, ако не се чувствам добре, ще ви пиша като мога. Жалкото е, че няма да мога да ида на ФМ в онзи прекрасен морски град, където ходих преди седмица и докторът ми каза, че ме иска още веднъж, за да измери още някакви неща, за които беше рано преди няколко дни. Човекът видя някакви кисти до ушите на врата, които били от адаптация на сърцето или нещо такова, но каза, че няма да ги взема под внимание, защото са много малки и се надява, че ще регресират. Четох из форума и даже има мами, на чиито бебчета в утробата в по-късни седмици са откривани кисти, които после изчезвали. Не казах на моят доктор днес, че съм ходила на ФМ, защото вътрешният ми глас ми казва, че мога да му се доверя - т.е. оставям се на моят доктор и на Бог - знам, че съм в сигурни ръце. Тъйии Simple Smile Ставам да си направя един сок с това   Честно казано имаше моменти, в които ме беше яд, че го имаме, защото трудно миех цедката (или както там се казва металната част), но после открих, че с хладка вода и съвсем леко "галене" с палеца и дребните частици се отмиват много лесно. А с този уред съм правила сокове дори от моркови и магданоз (пък мислех, че няма да стане).
Ах, и да покажа каква количка харесах! Simple Smile Ние няма да я имаме, защото е доста скъпа, но много ще се зарадвам, ако някоя от вас я купи!

# 587
Забравих да кажа, че и на мен ми става едно такова празнично - този месец са рожденните ни дни - мъжът ми е по-голям от мен с няколко дни. И за рожденните дни, и за Коледа, и Нова Година, и за всички празници си пожелавам крепко здраве, мир и щастие за мен и за цялото ми семейство, и за всичките ми близки, и за бебата, която чакаме с нетърпение!

# 588
Каролче ако си фен на ретро количките има и по-евтин вариант- http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-fabio … 148-48-18804.html

# 589
Каролче ако си фен на ретро количките има и по-евтин вариант- http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-fabio … 148-48-18804.html

И тази е страхотна, но онази има перденцааа! Но само всичко да е наред, пък ще го мислим! Срещнах наскоро една мама, която буташе Bebecar. Като тази беше, но синя и изглеждаше страхотна! Аз зяпнах децата, мъжът ми зяпна количката, та се заприказвахме с дамата, която каза, че и първото й дете е било с тази количка, и живот и здраве, и трето иска, и пак ще е с тази количка. Обясни ми, че е много удобна за управление, удобна е за детето, и големите колела са чудесни за лошите пътища в БГ. Купила я е от Англия, към нея имало и кош за новородено. Тъй де, ето я http://www.bambinodirect.co.uk/Bebecar_STYLO_COMBINATION_ROSEUS_ … ML397/version.asp

# 590
Еех, Каролче, мила  Hug стискам палци и  Praynig серклажа да минава бързо и леко  fingerscrossed
Понеже надничам в темата и на априлките,.... там има мами, които са минали през това  Peace Ако искаш прегледай последните няколко дни и може да попиташ.

# 591
  #Crazy писах писах и се затри...пфу!
Каролче успех с интервенцията. За другото не се тревожи, виж както казва бейли скорошни споделения при априлките.
Коледното настроение го има, още повече с всеки по-студен ден Simple Smile но усещам как напира желанието за бейби шопинг, а ми се щеше да изчакам до Ян-фев Simple Smile
Мислите ли за нова тема? Wink моето предложение е "Май-чета кажете момиче или момче щъркелът ще ви донесе"
Аз днес съм се настроила за лекция в Лабиринта. По-късно ще споделя впечатления.
Ще трябва да се чуя и с АГ, защото вчера съвсем леко прокървих, и май  има следи днес...ще я информирам, пък тя ще каже какво да правим.
Отивам да се стягам. До после, момичета!

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 08:42 от monicat

# 592
Каролке, голяма силна топла  Hug и от мен, много кураж и късмет ти желая, човек като е настроен положително всичко е наред Kissing Heart Ти ли правиш тортите за Рождените дни, че все едни интересни неща приготвяш и ще ми е интересно ако правиш тортички да покажеш.

# 593
Добро утро момичета.
Каролче и аз ти пожелавам успех  Hug , всичко ще е наред. А това че на всички ни е празнично е страхотно за нас и за бебчовците Party . А за другата тема момиче или момче на някои от нас  май ни е рано Wink и все пак малко по малко всички ще се включим, поне ще е новичка тема.
Чакам ви да пишете момичета , че нещо ми е много скучно Simple Smile

WhiteDove дали ще има местенце и за мен да ме добавиш, аз за сега съм с термин 30.05.14 Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 09:20 от miglena_vl

# 594
Добро утро!

Каролке, стиснати палци и от мен, ще мине и ще замине Simple Smile

Амонита, момченце е и първото, да Simple Smile Много искам момиченце, ама както казва една
приятелка- млада си има време Simple Smile Абе на 29 съм, не съм първа младост, ама не съм и престаряла  Laughing

miglena_vl , ти не работиш ли? Аз първата бременност я изкарах на работа до последно, ама бях управител на собственото ни заведение, та нямаше кой да ме тормози. Е, естествено имаше дразнители-персонал, клиенти, но някак всичко мина леко, защото не ми се гадеше, нито нещо ме е боляло- абе чудна бременност беше. И работейки, мина мноооого бързо. Нито имах време за шопинг, училище за бременни.... А сега..... Sick Та си мисля, първия път мъж ми искаше да ме спира от работа още в 5ти месец, ама аз се заинатих. Сега и 5000лв да ми дават, не бих работила-нямам грам сили, като изцедена съм  Crossing Arms

Мамите с по- големи дечица: Кога малчовците спряха да се возят в количка? Моят ще е на 1 и 8 мес. живот и здраве, когато се роди братчето му Simple Smile Та количките за породени са ми много дискриминационни с тия седалки една пред друга и не ги харесвам и не знам какво да правя?! Мамите с породени дечица- има 2-3 по спомен, какво сте измислили?

# 595
Мами, на мен още не ми личи. Но определено корема ниско долу е по-оформен, по-твърд.
Аз си имам по принцип мъчнико корекмче, но едва забележимо, така че си го нося Simple Smile
Усещам определено нещо от 2-3 дни и то ниско долу. Или е от матката,че расте или бебчо, аз съм в 14 г.с. Но определено не са червата ниско долу или друго стомашно.

# 596
Miglena, ако ходиш на фм 13-14 г.с. И бебо не е срамежлив, ще могат да ти загатнат пола  Peace
След лекцията ще ходя до АГ за всеки случай да ме погледне. Нямам нищо против, нали пак ще видя бебо  baby_neutral
Пишете а аз ще наваксвам довечера  Hug

# 597
Аз също усетих няколко пъти бебчето и понеже ми е втора бременност съм убедена, че беше то, просто явно бях легнала в такава поза, че се усети, два пъти съм го усещала до сега, с тази бременност усещам доста повече неща, или по скоро доста повече неща различавам какви са, така че рано или не всяка от нас си познава организма и може да усети какво се случва  Simple Smile

# 598
добро утро на всички Simple Smile

Много ми е станно при положение , че бебета са все още по 5-6 см( ей сега погледнах на линията как изглеждат 5-6 см) , та си е супер мъничко нещо това , крачетата са им по 1 см примерно, как е възможно да се усети нещо  толкова малко ? Сори не ми се сърдете, но според мене много силно искате да усетите бебето и си въобразявате, че е то Simple Smile

# 599
Здравейте, казвам се Ивелина и съм бременна с първото си детенце. Терминът ми е определен за 28.май.2014 Simple Smile)) Ще съм майска мама Simple Smile) Моля да ме впишете към вашата майска група Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт