Позитивен човек ли съм?

• 9 530
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
Имам се по-скоро за: дребнава, заядлива, завистлива, песимистка, хипохондричка и ревнива Rolling Eyes Mr. Green.

е, тежка присъда си слагаш.

Аз не съм позитивен човек. Вътре в мен съм изтъкана  от съмнения и очакване на най-лоши неща.
Боря се със себе си. Иначе съм усмихната и лек характер, по-често в прекрасно настроение , лесно се бърка с позитивност.

# 181
Както съм позитивна през деня и гледам леко на живота,не се ядосвам за дреболии,хиля се и на глупости,така има дни,в които вечер, когато стане време да заспивам
(съмсем късно-мъжът ми спи,филма е свършил,спряла съм бг-мама) и  ме връхлита някакъв необясним страх от нещо лошо,което може да  се случи...

# 182
Както съм позитивна през деня и гледам леко на живота,не се ядосвам за дреболии,хиля се и на глупости,така има дни,в които вечер, когато стане време да заспивам
(съмсем късно-мъжът ми спи,филма е свършил,спряла съм бг-мама) и  ме връхлита някакъв необясним страх от нещо лошо,което може да  се случи...

То това и аз го правя ама не защото съм позитивна, а просто защото не ми пука  Mr. Green

# 183
То че не ми пука,така си е,ама иначе съм си доброжелателен човек,много трудно се ядосвам
на някого за нещо си

# 184
Ми то и аз не се ядосвам лесно, но това няма нищо общо с позитивността Simple Smile

# 185
Мисля, че съм позитивен човек. Да си призная честно никога не съм изпадала в депресия...Т.к. всяка сутрин посрещам изгревът се улавям, че се усмихвам на слънцето. А ентусиазъм и вдъхновение имам за целия китайски народ. Аз обаче наричам това тиха лудост.

# 186
Определено "тихата"лудост е за предпочитане пред тази обзела всички Mr. Green

# 187
 newsm78 Следродилната депресия брои ли се? Иначе и аз не съм изпадала в друга депресия,
но това че понякога като заспивам ме обхваща някакъв страх от болести,от нещо лошо го свързвам по-скоро със стрес,а не с депресия.

# 188
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Установих, че в поседно време често от зор да покажа и докажа позитивните си намерения се държа негативно (най-вече в изказа си - на дела не). Ще взема да си увъртя опашката около глезена на левия  крак и да използвам жилото си най-вече за почесване, че и име ще ми излезе скоро.
Иначе като цяло съм възприемана по-скоро като позитивен човек.
Започвам нещата с мисълта, че ако има начин, той може да бъде намерен.
Развила съм някаква непоносимост към хора, които виждат първо и най-вече негативната страна в другите и в живота въобще. Направо се задушавам в присъствието им.

Общи условия

Активация на акаунт