МЛМ и приятелство

• 29 708
  • 212
  •   1
Отговори
# 30
Лекторката - известен столичен хомеопат има наглостта да добави и реплика - "Който не вярва че се печели много да пита хората, които са били в дома ми за какво става въпрос" Много грозно и демонстративно ми прозвуча.
Да не е Папазова случайно? Laughing

# 31
Ами нека си я ползват. И аз съм си поръчвала разни неща, но не ми харесва идеята да се обвързвам трайно само с определена марка, която лично за мен не е кой знае какво, а като цени надминава някои изпитани марки френска козметика. Не ми харесва и идеята да я предлагам на другите, защото не искам да досаждам на приятелите си, а отделно преценям, че за повечето ми познати тези продукти биха били твърде скъпи, за да имат желание да ги ползват редовно.

# 32
Лекторката - известен столичен хомеопат има наглостта да добави и реплика - "Който не вярва че се печели много да пита хората, които са били в дома ми за какво става въпрос" Много грозно и демонстративно ми прозвуча.
Да не е Папазова случайно? Laughing

Не, Вилма Михайлова е. Папазова същия метод ли използва? Аз за нея имам и други съмнения, но не са точно за тази тема.

# 33
Аз даже съм дистрибутор на една такава МЛМ фирма, много популярна, на времето купувах водорасли и ме зариби жената да дам 20 лв, да стана дистрибутор и да ги взимам по-евтино.  Crazy Броени пъти съм купувала оттам тези водорасли, от години не съм. Не мисля да започвам да предлагам продуктите, не е моят начин да изкарвам пари. Именно, защото волно или неволно гледната точка се променя и във всеки започваш да виждаш не човека или приятеля, а потенциална възможност да трупаш каквито активи там се трупат.

Много неприятно впечатление ми направи една приятелка на тази жена, бях бременна и купувах въпросните водорасли, за да ги пия в минималната доза. За повече просто наистина нямахме пари. И тя започна да ме обвинява за това, как трябва да намерим начин да пия по много повече, в такъв момент човек давал всичко отсебе си и намирал начин - намек, че ние не го правим  Rolling Eyes, и сме нямали възможност защото не сме искали достатъчно силно и не сме поръчали на Вселената.  Peace

# 34
  • София
Между другото, немалко хора съм чувала да ползват Зелена енергия на LR, особено за децата си.
Хаха, да не ни почнеш тука сега, по пасивния метод Laughing
Не мисля, че всичко от това, което се предлага, е пълен боклук. Даже бих си взела еднократно пробно едно дребно алойце от колегата, но до там.

Тц, тц, знаех си че не ставам за манипулатор - разкриха ме.  Blush
Ами да, това е начинът, не с рогата напред.
Не казвам, че е боклук, но не са евтини и да ти обясняват как са по-добри от утвърдени марки и не поддържат магазинна мрежа само с цел икономии - но пасаран.
В Орифлейм и Ейвън май стават дистрибутори най-вече за да си взимат по-евтино нещата

# 35
Не, Вилма Михайлова е. Папазова същия метод ли използва? Аз за нея имам и други съмнения, но не са точно за тази тема.
Не, не съм чула такива работи за нея. Когато бяхме преди 5 години при нея като нещо като последен шанс за баща ми, който умираше от рак, тя ни насочи към един ходжа Tired
Та затова помислих, че може и такива работи да пробутва, знам ли.

# 36
Тц, тц, знаех си че не ставам за манипулатор - разкриха ме.  Blush
Ами да, това е начинът, не с рогата напред.
Не казвам, че е боклук, но не са евтини и да ти обясняват как са по-добри от утвърдени марки и не поддържат магазинна мрежа само с цел икономии - но пасаран.
В Орифлейм и Ейвън май стават дистрибутори най-вече за да си взимат по-евтино нещата

Да бе, да. Точно за това се зачудих какви са тия хора, дори и мои познати, които така са убедени в разни неща, че чак не можеш да ги познаеш. Кофти ситуаци се създават именно затова.
И аз за последните две марки си мисля по същия начин. Обаче те там нямат ли минимум, който да натрупат, ако не - поръчват за себе си, за да избият липсите?

# 37
  • най-шареното място
Хората, които ръководят този бизнес са много добре подоготвени.
Интересното е, че така са си изплели кошницата от примамки, че само много вниманите може да ти покаже пролуките.
Имам позната на чиято преценка вярвам и тя ме покани на таква сбирка.
Убедителен лектор, отговарящ компетентно на всички зададени въпроси с уважение. Е, понякога с подходящия за целта отговор, но тов ане всеки може да хване.
Не е имало натиск. Напротив - идеята е да се почувстваш превилигирован с това че ти се дава такъв шанс. На някои хора това им е непреодолимо изпитание.

Обаче темата е за приятелят - той им вярва и иска да предложи същият свети граал.
МЛМ е много хитро нещо. Въпросът е наистина да работи.

При застраховките приликата е с друго. Много хора са доволни, много никога няма да ѝ повярват достатъчно за да платят или предлагат.

# 38
Ейвън имат минимум, Орифлейм пък трябва да не прескачат каталог.

# 39
  • най-шареното място
Орифлейм могат да не пускат изобщо поръчки.
Ако има пропуснати каталози, таксата за членство в клуба е 5лв на година с изтичането на валидността на регистрацията - 12 месеца.
Иначе май е 0 /ако няма пропуски/.
По тази причина се съмнявам и в минумума на avon.

# 40
За Орифлейм, тъй като аз съм консултант, за да ползвам отстъпки, мога да ти кажа със сигурност, че ако пропуснеш да поръчаш от даден каталог, се налага следващия път да си платиш така от 5 лв.

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На Ейвън са по-заробващи условията, поне по мои бегли впечатления.

# 42
  • най-шареното място
Поинтересувай се дали това не ти е бил 12-тия месец.

# 43
  • Бургас
Един мой съученик се опитваше да ме зариби да съм станела нещо като представител в някаква компания SCI. Уж ме покани да пием кафе, а ми пристига с някакъв, който започна да ми вади едни листи и химикали и да ми чертае някакви схеми и да ми обяснява, а моя приятел, с който уж трябваше да се видя и да си поговори, мълчеше отстрани. Та онзи ми обясни за какво става въпрос. Накратко - даваш 3 000 лева  Shocked, за да получиш някакъв "софтуер", който всъщност представлява нещо като лична страница /профил/, достъп до баш софтуера на компанията. Всеки нов зарибен от теб човек, който се присъедини към компанията /и плати също 3 бона/ ти носи по 500-600лв., т.е трябва да зарибиш още 6-7 човека, за да си върнеш инвестицията. А основната идея е да продаваш карти за намаления за разни търговски обекти. Отделно от това обикаляш търговските обекти, за да убедиш собствениците да подпишат договор с компанията, за да дават някакви % намаления за картодържателите. Реално печелиш от продажбата на карти и привличането на нови търговци, които да дават отстъпки с продаваните карти. Онзи, който домъкна приятеля ми обясняваше какви луди пари печелил от компанията  Crazy
Обяснявам, че нямам време, нито желание, нито съм човек, който става да обикаля и зарибява хора /неудобно и унизително ми е/ и отказах. Като чу отказа ми, реакцията на съученика ми беше такава все едно ще ми удари шамар и ще си тръгне и никога повече няма да ми се обади. Човекът просто осъзна, че доста трудно ще си върне 3-те бона и се е набутал.  

П.П. Моя приятелка стана дистрибутор на Avon и се отказа след няколко месеца. Момичето правеше поръчки колкото да хване 20-те процента, обаче все нещо липсваше от поръчаното и съответно общата сума на поръчката й спадаше и не успяваше никога да хване тези проценти. Доста подло.

# 44
Един мой съученик се опитваше да ме зариби да съм станела нещо като представител в някаква компания SCI. Уж ме покани да пием кафе, а ми пристига с някакъв, който започна да ми вади едни листи и химикали и да ми чертае някакви схеми и да ми обяснява, а моя приятел, с който уж трябваше да се видя и да си поговори, мълчеше отстрани. Та онзи ми обясни за какво става въпрос. Накратко - даваш 3 000 лева  Shocked, за да получиш някакъв "софтуер", който всъщност представлява нещо като лична страница /профил/, достъп до баш софтуера на компанията. Всеки нов зарибен от теб човек, който се присъедини към компанията /и плати също 3 бона/ ти носи по 500-600лв., т.е трябва да зарибиш още 6-7 човека, за да си върнеш инвестицията. А основната идея е да продаваш карти за намаления за разни търговски обекти. Отделно от това обикаляш търговските обекти, за да убедиш собствениците да подпишат договор с компанията, за да дават някакви % намаления за картодържателите. Реално печелиш от продажбата на карти и привличането на нови търговци, които да дават отстъпки с продаваните карти. Онзи, който домъкна приятеля ми обясняваше какви луди пари печелил от компанията  Crazy
Обяснявам, че нямам време, нито желание, нито съм човек, който става да обикаля и зарибява хора /неудобно и унизително ми е/ и отказах. Като чу отказа ми, реакцията на съученика ми беше такава все едно ще ми удари шамар и ще си тръгне и никога повече няма да ми се обади. Човекът просто осъзна, че доста трудно ще си върне 3-те бона и се е набутал.  

Точно, точно за Си Ес Ай говорех и аз. Ама тогава нямаше 3 бона! Ай стига, бе! Shocked Тия съвсем са си повярвали вече. Бяха само 50-ина лв. за картата за отстъпките. И влизаха някакви обекти като незнайна-на-майната-си бензиностанция в Люлин примерно, а аз от Бистрица трябваше да се завличам до там, за да ползвам мизерната отстъпчица с картата си. Или някакво кафе, в което съученичката ми ме заведе, пак на майната си от където и на двете ни беше удобно, за да си вземе 2-та процента ooooh! Как ли пък не.
Ей затова отново се учудвам адски на мозъците на тия хора.
Значи, тя вече си имаше платформа нейна си, онлайн. Но нищо за никакво плащане не спомена. Прати ми само два пъти е-мейл с нещо, което си инсталираш ли, регистрираш ли.. не знам вече, да го попълня и да го пратя. Леле, ако ми бяха начислили някакви хилядарки, нямаше да си го простя! Добре че не се вързах ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт