Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 50 055
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Мис Нели - невероятно превъплъщение!
Жаки - искам и аз да видя!!:)

# 91
  • София...........
Аленка, дали изпробва бяло-перлената Пупа - впечатления?, защото я замислям за поръчка ...

# 92
  • София
Да се изтипосам и аз с грима ми за Хелоуин. То мина и замина, вече го забравихме, ама чак сега получих снимките от сестра ми. Беше много тъмно и почти нищо не се вижда от детайлите, ама...
Тук си намествам зъбите (ужасно бяха неудобни  Laughing )

# 93
Много яко
тия зъбки много големи, аз сигурно нямаше да мога да си затворя устата Mr. Green

За който питаше за моя грим утре ще го покажа отново за малко

# 94
Здравейте, момичета. Виждам, че топлият есенен грим води в анкетата и не мога да не споделя с вас едно творение на една приятелка.
Скрит текст:

# 95
  • Варна
Графиньо много хубав грим.Веничките около очите как ги постигна?Какво използва?

Благодаря за отговора Hug Страхотоно се е получило.

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 21:04 от desuri

# 96
  • София
вместо запис едно гримче от днес

Скрит текст:

# 97
  • София
Веничките ги рисувах с матово червило в цвят бордо с тънка четка. Преди това пробвах с молив, но не ми хареса резултата, не седяха така естествено (доколкото може да са естествени, де  Laughing ).
Тъмните кръгове под очите ги правих с комбинация от сиви и лилави сенки. Накрая всичко фиксирах с прозрачна пудра и не беше мръднало цяла нощ.
Тествах за този грим и комбинацията между базата на Шисейдо и ФДТ Max Factor Facefinity 3in1 и съм във възторг. Кожата беше абсолютно перфектна до края на вечерта Heart Eyes

# 98
Здравейте, момичета, имам един въпрос - откъде поръчвате NARS, защото аз опитах 1-2 сайта, но ми дава, че този бранд не се доставя извън UK. Възможно ли е да го поръчам онлайн въобще? Благодаря предварително за информацията!

# 99
Ето тук ги има и доставят до нас http://www.kissandmakeupny.com/
В HQ hair ставаше преди, да не би да са махнали опцията да идват при нас?

# 100
  • в 1001-та нощ
Мисля в hqhair има, ако не доставят бранда извън UK - аз ползвам посредник  Peace от сайта съм поръчвала други марки до БГ  Peace

# 101
Графиньо - много ми хареса, също и следващите гримчета на страницата. Аз правих есенен за предизвикателството, снимах и си изтрих снимките от тела - мислех, че съм ги прехвърлила на компа, но не би:) Утре ще го правя същия наново:)

# 102
Jackie, A.l.e.n.a, благодаря много за помощта! През HQhair успях да поръчам!
Някой дали има впечатления от това http://www.kissandmakeupny.com/naanwabblofl.html - поръчах го спонтанно, много ми хареса, но дали и на живо е толкова ефектен?

# 103
Aко ще си поръчвам още нещо на Нарс то ще е сигурно това. Отдавна съм го харесала и мисля, че на живо ще е страхотно! Дано да останеш доволна Flutter Ще напишеш после отзиви като пристигне Hug

# 104
едно око от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт