Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 753
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • София...........
B & C, незнам колко си се мъчила, НО грима на очите и цвета на червилото страшно много те отварят!!! От всички цветове, които си показвала това според мен е най-твоят цвят. И отговаря напълно на стила ти за ненатрапчив грим. Разкошна си!  Heart Eyes

+1  Flutter Heart Eyes

+ още 1 Simple Smile

+1 и от мен  Heart Eyes

# 571
Във ФЮ са пуснали 10% намаление на всичко в момента Crazy Чудя се дали да си поръчам първото ми червило на ИСЛ или да изчакам края на месеца и да видя дали няма да пуснат повече намаление тогава  Whistling

B & C, наистина супер се е получило  Peace

# 572
  • гр.Добрич
Във ФЮ са пуснали 10% намаление на всичко в момента Crazy Чудя се дали да си поръчам първото ми червило на ИСЛ или да изчакам края на месеца и да видя дали няма да пуснат повече намаление тогава  Whistling

Аз също искам да си взема някакво червило, но се чудя дали да не е от тези на Диор http://www.feelunique.com/p/ROUGE-DIOR-Lipstick-Rouge-Dior-Collection, защото ми харесаха 365, 468 или нащо на ИСЛ. Искам да е по-трайно и не много блестящо. Знам, че има много фенове на ИСЛ, но ако Диора е по-траен, бих заложила на него.

# 573

Аз също искам да си взема някакво червило, но се чудя дали да не е от тези на Диор http://www.feelunique.com/p/ROUGE-DIOR-Lipstick-Rouge-Dior-Collection, защото ми харесаха 365, 468 или нащо на ИСЛ. Искам да е по-трайно и не много блестящо. Знам, че има много фенове на ИСЛ, но ако Диора е по-траен, бих заложила на него.

Аз на Диор колко харесвам ето този цвят, но дали ще ми отива е друг въпрос. Притеснено ми е да поръчам на сляпо:

# 574
  • Велико Търново
B & C, много красиво Heart Eyes Ти си красива и всички цветове ти стоят добре,но аз специално най-много те харесвам в маслинено-зелената гама Heart Eyes Допада ми умереността ти в грима и същевременно изяществото му  bouquet

# 575
Много ви благодаря! Много сте мили!   bouquet  Heart Eyes Hug
Гадната палитра се оказа хубава  Laughing Гримът с нея наистина е хубав, но моят съвет е сами да си избирате цветовете и да си правите палитри.
gadamer, червилото първоначално беше Hue, след това сложих розов молив върху него и накрая малко сенки  Laughing

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 21:01 от B & C

# 576
  • Велико Търново

B & C , може ли да ми кажеш,кои/какви четки използваш за грима си  bouquet

# 577
На колко години казваше че си ти?!
И нещо за бръчки някакви споменаваше? Греховно е да се лъже да знаеш! Mr. Green Hug

# 578
Момичета, да споделя нещо по отношение нанасянето на муса на Макс Фактор. Първите няколко пъти пробвах да го нанасям с малкото кабуки на Екотуулс, но се получаваше някакво ужасно мазало  Tired Пробвах и с Ф80 на Сигма, но пак не ми хареса резултата. Но днес пробвах с Експерта на Реал Тех и стана божествено  Heart Eyes Това е четката за нанасяне на муса  Peace

# 579
densi , на 35 съм. Имам две бръчки на челото, но за да ги видя, трябва да се приближа много близо до огледалото. За тях много ми помогна Superdefense на Clinique. Проблем са ми очите, с тях не се справям и все по-зле става.  Rolling Eyes Иначе не мога да се оплача на този етап, но времето лети и кремчетата спират да действат.

*Biskvitka*, за ФДТ ползвам четката на Dior
Четката е страхотна  Heart Eyes Недостатъците ѝ са високата цена и трудното ѝ почистване. За мен това е най-добрата четка за нанасяне на ФДТ.
За хайлайтер използвам една четка на Da Vinci - Soft and Gentle на МАС ми харесва нанесен само с нея.
Четките ми за очи са на МАС: 239, 217, 219, 228, 275, 210.
За очна линия имам и една китайска, а отскоро ползвам и четката от очната линия на Loreal, но предимно за нанасяне на сенки  Mr. Green
Имам и 109 на МАС, както и този комплект

За метеоритите използвам на Dior тази
- нея не я препоръчвам. Не е лоша, но от време на време пуска косми и е прекалено скъпа, а не е като да не мога без нея.

# 580
  • Велико Търново
Много ти благодаря за изчерпателния отговор  bouquet

# 581
Момичета, да споделя нещо по отношение нанасянето на муса на Макс Фактор. Първите няколко пъти пробвах да го нанасям с малкото кабуки на Екотуулс, но се получаваше някакво ужасно мазало  Tired Пробвах и с Ф80 на Сигма, но пак не ми хареса резултата. Но днес пробвах с Експерта на Реал Тех и стана божествено  Heart Eyes Това е четката за нанасяне на муса  Peace
Веси, много благодаря, че сподели. Аз съм много доволна на този етап от муса, но все още го нанасям с пръсти, че нямам подходяща четка. Крайно време е значи да взема Експерта.
МАС имат ли подобна четка за фондьотен?

# 582
Тази четка на Диор е любимата ми четка въобще! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Втората показана също, само че аз имам стария вариант със сребърната дръжка. Тя е по- добре направена и от нея косми не падат. Идеална е за пудрата Беж Шанел.

# 583
Я кажете какво ползвате за компактна пудра? Имам четка, взех си и едно тампонче но нещо не става

# 584
ама аз какво казвам от поне два месеца, тези два продукта сякаш са правени един за друг. Моя мус е на Мейбелин.

B & C, много красиво Heart Eyes Ти си красива и всички цветове ти стоят добре,но аз специално най-много те харесвам в маслинено-зелената гама Heart Eyes Допада ми умереността ти в грима и същевременно изяществото му  bouquet
+1

Общи условия

Активация на акаунт