Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 753
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
a.l.e.n.a, проблемът не е в това дали са моите цветове или не, а в лошото качество на сенките.
Някои от цветовете са доста слабо пигментирани.

http://nicholeboman.com/mac-eye-shadow-x4-in-pink-freeze-gorgeou … -photos-swatches/

Pink Freeze и Bruised Plum са ми ок, но Deception и Magic Moor не ми харесват  Rolling Eyes

# 556
Troy, не си купувай кремообразни сенки в бурканче. Ако не се гримираш често и по-много те са с доста по-малка трайност от прахообразните сенки и ще ти се втвърдят по-бързо. Ефекта също е доста мазен и блестящ, а много хора никога не могат да се възприемат и харесат докрай с такъв. Купи си палитра на Шанел или на YSL, Диор, Ланком и то най-добре от минерални, двойно препечени сенки като тези на Шанел, за да можеш да ги ползваш с мокра и суха четка и да си експериментираш. Минералните сенки обаче да знаеш се прашат повече от другите. Можеш да погледнеш и единичните, прахообразни сенки от високия клас. Почти всички са много хубави.

# 557
Все се каня да питам, с какво мокрите четките?

# 558
Аз със вода, но я подсушавам добре след това. Може с Мицеларна вода, Термална вода спрей или Fix.

# 559
Аз със вода, но я подсушавам добре след това. Може с Мицеларна вода, Термална вода спрей или Fix.
Мерси Дени  Heart Eyes  Hug

# 560
  • в 1001-та нощ
Все се каня да питам, с какво мокрите четките?

В началото ги пръсках с фикса на МАС, сега капвам вода от чешмата и попивам със салфетка  Peace

# 561
Аз щях да се  гримирам с пигмент, но се отказах и реших отново да мъча четворката на МАС - Pink Freeze

Скрит текст:
Скрит текст:

Deception за мен е неизползваем, но другите сенки ще ги ползвам и може би ще отлепя Deception и на негово място ще сложа друг цвят.
Базата, която ползвах е на NYX - върху нея цветовете наистина става по-наситени  Simple Smile

# 562
  • в 1001-та нощ
Добре ти се е получило

# 563
  • София
B & C, незнам колко си се мъчила, НО грима на очите и цвета на червилото страшно много те отварят!!! От всички цветове, които си показвала това според мен е най-твоят цвят. И отговаря напълно на стила ти за ненатрапчив грим. Разкошна си!  Heart Eyes

# 564
  • Sofia
B & C, незнам колко си се мъчила, НО грима на очите и цвета на червилото страшно много те отварят!!! От всички цветове, които си показвала това според мен е най-твоят цвят. И отговаря напълно на стила ти за ненатрапчив грим. Разкошна си!  Heart Eyes

+1  Flutter Heart Eyes

# 565

+1  Flutter Heart Eyes

+ още 1 Simple Smile

# 566
Няма такава нежна мацка няма! С Мис Нели сте толкооооова нежни и женствени! Heart Eyes  bouquet

# 567
Няма такава нежна мацка няма! С Мис Нели сте толкооооова нежни и женствени! Heart Eyes  bouquet

+1

# 568
И аз се присъединявам! Разкош! Heart Eyes

# 569
  • Отвъд алеята зад шкафа

+1  Flutter Heart Eyes

+ още 1 Simple Smile

+1 Точно това щях да напиша. Кое е червилото?

Общи условия

Активация на акаунт