Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 771
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Тъмно ми се видя от снимката и предположих за бронзиране, но описанието на цвета ме изненада - ще го видя  Blush
Няма го и няма да го има в България.

# 541
Тези метеорите ги нямам но съм ги гледала.
Видяха ми се доста по лъскави в сравнение с другите.

# 542
Тези метеорите ги нямам но съм ги гледала.
Видяха ми се доста по лъскави в сравнение с другите.

Именно. Хем лъскави, хем брашнени.

Исках да те питам друго. От доста време се каня  и все забравям. Бях видяла 2 твои палитри на Мак в темата за покупките. Беше писала тук, че не си доволна. Но не разбрах от тези 2 палитри или някои други. Те от коя колекция са?

# 543
Исках да те питам друго. От доста време се каня  и все забравям. Бях видяла 2 твои палитри на Мак в темата за покупките. Беше писала тук, че не си доволна. Но не разбрах от тези 2 палитри или някои други. Те от коя колекция са?
Точно от тях не съм доволна.
Не знам от каква колекция са, но са гадни, поне за мен
http://www.maccosmetics.at/product/154/23757/Products/Augen/Lids … dow-x4/index.tmpl
http://www.maccosmetics.at/product/154/23754/Products/Augen/Lids … dow-x4/index.tmpl
Във всяка палитра има по 1-2 цвята, които са хубави и другите за нищо не стават  Rolling Eyes
Повече готови палитри на МАС не купувам  Naughty Според мен с тези палитри си пробутват кофтите сенки, които ако не са в палитра, едва ли някой би купил  Crossing Arms

# 544

A, не  Naughty не знам колко струва, но не давам толкова  Mr. Green Crossing Arms

Струват между 31-35 паунда, но и аз ги намирам за скъпи защото грамажа е малко, а дефакто за същата цена, ще си купиш перлите или 2 рефила за компактната пудра Simple Smile
За цвета ми казаха че е смеска от трита вида перли. На мен като цвят ми допаднаха, имат по мек цвят от метеорит 1, а блясъка е златист.
Облака не ме притеснява, но ме притеснява разхищението на пудрата, така че лично аз няма да си ги купя, но ако ги получа като подарък, няма да ги върна  Peace Peace

# 545
Аз винаги съм се чудила в палитрите на Мак цветовете нови ли са или са някои от редовните им? B&C, дано да им намериш приложение. Смесвай ги с някои от другите ти цветове. Сигурна съм, че имаш много Simple Smile
Трой, взе ли Шанелската палитра?

# 546
  • София...........
Пак да попитам - впечатления от сенките на Malinka?
Харесват ми 4-5 цвята, които са по 11 лв., а цялата палитра от 12-те цвята е 56 лв. .... newsm78

# 547
Аз винаги съм се чудила в палитрите на Мак цветовете нови ли са или са някои от редовните им? B&C, дано да им намериш приложение. Смесвай ги с някои от другите ти цветове. Сигурна съм, че имаш много Simple Smile
Трой, взе ли Шанелската палитра?

Нищо не съм взела, защото не мога да се наканя да отида до шопинг центъра, където има огромна парфюмерия и евентуално мога да разгледам повече неща.
Алена показа няква четворка днес, която също много ми харесва.

# 548
Трой, да, да, много е хубава на Алена палитрата. На ИСЛ-4 цвята. Пробвай я. Според мен ИСЛ са по-пигментирани от Шанелските сенки. Която и от двете да вземеш, ще е чудесен избор Simple Smile Днес си взех една единичка на Шанел в бурканче. Прасковен-шампанско цвят. Emerville е цвета. Ако имаш време, я виж. Мисля, че може и да ти хареса Simple Smile

С една приятелка преди време влязохме в Малинка в Парадайз мола. Не ми харесаха нещата им. Ако говорим за такъв ценови клас, аз лично бих взела от сенките на Севънтийн. Имат палитри от по 3 цвята в най-различни гами. Пигментирани са им цветовете, а цената е под 20 лв мисля за палитра.

# 549
Тази тема е ужасна значи Simple Smile колкото пъти влеза толкова пъти си сменям мнението какво да си купя Simple Smile
Погледнах в нета за това бурканче на Шанел, цвета е хубав, но аз искам нещо като това оранжавеещото на Мак.

# 550
  • София...........
Biancaneve85, не съм гледала общите палитри... Питам за двойно печените сенки (така се водеха мисля  Embarassed)

# 551
  • в 1001-та нощ
Тази тема е ужасна значи Simple Smile колкото пъти влеза толкова пъти си сменям мнението какво да си купя Simple Smile
Погледнах в нета за това бурканче на Шанел, цвета е хубав, но аз искам нещо като това оранжавеещото на Мак.

Скрит текст:

Как стои на суоча - е едно на теб как ще е е друго - кожата е различна, и изобщо цветовете ти - очи, коса, кожа ....

Аз пробвам на пръст и го вдигам все едно го опирам на клепача, така, че да виждам сянката над окото  Peace

Разгледай и диорските, имат подобен цвят  Peace златнеещ

Исках да те питам друго. От доста време се каня  и все забравям. Бях видяла 2 твои палитри на Мак в темата за покупките. Беше писала тук, че не си доволна. Но не разбрах от тези 2 палитри или някои други. Те от коя колекция са?
Точно от тях не съм доволна.
Скрит текст:
Не знам от каква колекция са, но са гадни, поне за мен
http://www.maccosmetics.at/product/154/23757/Products/Augen/Lids … dow-x4/index.tmpl
http://www.maccosmetics.at/product/154/23754/Products/Augen/Lids … dow-x4/index.tmpl
Във всяка палитра има по 1-2 цвята, които са хубави и другите за нищо не стават  Rolling Eyes
Повече готови палитри на МАС не купувам  Naughty Според мен с тези палитри си пробутват кофтите сенки, които ако не са в палитра, едва ли някой би купил  Crossing Arms

Струва ми се, че не са твоите цветове и финиши  Peace не съм те запомнила с подобни визии  Peace

# 552

Как стои на суоча - е едно на теб как ще е е друго - кожата е различна, и изобщо цветовете ти - очи, коса, кожа ....

Аз пробвам на пръст и го вдигам все едно го опирам на клепача, така, че да виждам сянката над окото  Peace

Разгледай и диорските, имат подобен цвят  Peace златнеещ

Боже каква драма за един цвят. Направо ме е срам от себе си  Joy чуствам се като някоя кифла  Mr. Green

# 553
Аз за Макските палитри питах от любопитство. Трудно си избирам сенки там. Виж с моливите е друго Wink
Трой, това на Мак и аз сега го цъкнах в нета. От Пейнтпотите е. Може би затова не си го видяла предния път. Те са в бурканче. Според мен ти искаш освен да е прасковено-оранжево, да има и златно в цвета.
В темата сме фенове на бурканчетата-и на диорските, и на шанелските. Погледни ги. Знам, че става много инфо и сигурно е затормозяващо, но....така е Hug
А и си мисля, че само с една сянка няма да стане. Една палитра, едно бурканче, после не знам си какво и....отидоха паричките Blush

Относно нещата на Малинка. Не познавам тези двойно-печени сенки. Предложих сенките на Севънтийн като аналог Simple Smile

# 554
  • в 1001-та нощ

Разгледай и диорските, имат подобен цвят  Peace златнеещ

Боже каква драма за един цвят. Направо ме е срам от себе си  Joy чуствам се като някоя кифла  Mr. Green

Аз си мисля, че след дългото търсене ще направиш избор, ще го поносиш малко и ще решиш, че не е за теб  Blush в краен случай - ще ти омръзне бързо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт