Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 024
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
И аз тук.  Mr. Green Ще номинирам по-късно.  Peace

# 136
Отдавна имам едно подозрение и ще го споделя.
Подозирам, че Шанталчето е всъщност любимата ми КЛОНКА. И се забавлява чудесно в новия си образ. Laughing
Тази година смятам добре да помисля, преди да номинирам. Все изпускам хора, които винаги ме карат  да се чувствам прекрасно, докато ги чета и после съжалявам.

# 137
Трещерице, колко кюфтета даваш, ако те номинирам за банда на годината?

Едно стига ли?

# 138
Отдавна имам едно подозрение и ще го споделя.
Подозирам, че Шанталчето е всъщност любимата ми КЛОНКА. И се забавлява чудесно в новия си образ. Laughing

Не помня Клонка, но Шантал пише много рядко. Може би тя е най-рядко пишещата от всички номинирани.

# 139
нищо общо , ама нищо общо нямат ...

# 140
октопод с рокля, аз те номинирам за най-оригинален никнейм. пиша го тук, тъй като няма подобна категория Simple Smile. иначе аз много бъркам различни никове, според странни асоциации. например, самсара и акаша...и заради това не смея да номинирам...ами ако всъщност имам предвид някой друг?

Кой изобщо ги измисли тези категории?   newsm78

Аз не мога да се изкажа много компетентно, тазгодишните ми впечатления се базират само на последните три месеца.

# 141
И на мен Шантал ми прилича на някой, маскиран като някой, в интерес на истината, но точно КЛОНКА...., де да знам... Вярно, че има някои общи моменти - да речем любовта към руското и една самоирония, която не може да й се отрече и на Шантал, но аз все си мисля, че КЛОНКА би се чувствала изкушена да пише и в теми различни от тези за глиганите в анцузи.

Ако не знаехме, че Богиня все пак е истинска, по-скоро бих си представила КЛОНКА да влезе в такъв образ, който освен с хубост невиждана, блесва и дразни с ерудиция, обноски и всичко полагащо се на една възвишена личност.

# 142
Акаша, тук ли си? ЗАради теб да пусна някои снимки Peace

# 143
  • Варна
И на мен Шантал ми прилича на някой, маскиран като някой, в интерес на истината, но точно КЛОНКА...., де да знам... Вярно, че има някои общи моменти - да речем любовта към руското и една самоирония, която не може да й се отрече и на Шантал, но аз все си мисля, че КЛОНКА би се чувствала изкушена да пише и в теми различни от тези за глиганите в анцузи.

Ако не знаехме, че Богиня все пак е истинска, по-скоро бих си представила КЛОНКА да влезе в такъв образ, който освен с хубост невиждана, блесва и дразни с ерудиция, обноски и всичко полагащо се на една възвишена личност.
Това комплимент ли беше?

Шанталова е изключително интересен и неподражаем образ, не мисля, че някой може да я имитира.

# 144
  • София
Не знам за вас, но аз се чувствам изчерпана. И вас ви виждам изчерпани. А между нас обикалят разни посредствени личности, които поради липсата или отегчението на други, ще успеят да изживеят бленуваната куха форумска слава.

Да. На мене от доста време ми е скучно. А и като гледам тази година не се заформя купон около номинациите.
Джаст ъ тема.

# 145
  • В Космоса
Тук съм, Спарки. Hug

# 146
За Акаша
................
и специално една ужасна от миналият ден,след излизане-ужас е бързо ще я изтрия
.....

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 11:14 от sparkling eyes

# 147
  • В Космоса
Благодаря! Заслужава си да те добавя. Grinning

# 148
На последната снимка ми приличаш на Хилда Казасян.

# 149
На мен ми приличаш на ... мен.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт