Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 510
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 560
Може ли превод на думата "стокват"?
Stalk, stalker, stalk-ват. Преследват.

# 1 561
# 1 562
  • вятър в маслините, вятър над хребета
6, Акаша Peace. Броиш първите 6.
Резултатите досега винаги са били видими след гласуване. Сложи и опция за редактиране на глас, че да вървят подкупите с виртуални кюфтета Mr. Green.

# 1 563
  • London
Не беше зле да й дадете нормална транскрипция на Лиляна, защото думате не се произнася ''сталкер'', ама изобщо даже. Crazy

Това за опцията смяна на глас е глупаво предложение. И тук ли опряхме до подкупи, явно положението в реала на държавата се е пренесло и във форума.

# 1 564
  • В Космоса
Оф, 6 вярно. Ок - видими резултати и възможност за промяна на глас. До сега е било така. Ако има възражения, думайте.

# 1 565
  • гр. София
По-добре да не се виждат резултатите според мен. Peace
И според мен. Ако е гласуване, да е истинско. Може пък така по-малко негативни постове да се изпишат.  Rolling Eyes

# 1 566
Ето, извинете за чуждицата. Лилянке, имах предвид "преследвач-наглец". Simple Smile

И аз съм на мнение, че трябва да се вижда резултата и да има опция отмени. Иначе къде е забавата? Нали трябва да има закачка?

Зимна роза, смятам, от личен опит, че е добре още в началото нещата да се поставят в една по-лековата плоскост, иначе много хора ще се вземат ептен на сериозно. А това е много неприятно като последствие от цялата галимация с тези номинации.

Като цяло идеята на форумните номинации на мен не ми харесва в този вид, тъй като не дава възможност номиниращият да се мотивира и съответно да се разговаря на тази тема. Коментарната тема се превръща в балконски простир и дамска тоалетна.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 20:42 от Мишона

# 1 567
Не беше зле да й дадете нормална транскрипция на Лиляна, защото думате не се произнася ''сталкер'', ама изобщо даже. Crazy

Всъщност, благодарение на филма "Сталкер" , който споменах, с реж. Андрей Тарковски, думата навлиза в българския език точно като "сталкер".

# 1 568
  • Другата България
Напротив, миналата година се виждаха и се придобиваше реална представа кой води и кой го гони Laughing така е по-добре според мен де.

# 1 569
  • London
Напротив, миналата година се виждаха и се придобиваше реална представа кой води и кой го гони Laughing така е по-добре според мен де.

И защо трябва да се вижда за да си ориентираш гласа по това ли, вместо по лична преценка? Според мен това единствено ще манипулира вота, както и възможна промяна на глас. Но решенията не ги взимам аз, казвам само какво мисля по въпроса. Ако ще е пародия може всичко разбира се. Peace

# 1 570

И защо трябва да се вижда за да си ориентираш гласа по това ли, вместо по лична преценка? Според мен това единствено ще манипулира вота, както и възможна промяна на глас. Но решенията не ги взимам аз, казвам само какво мисля по въпроса. Ако ще е пародия може всичко разбира се. Peace

Peace

# 1 571
  • Пловдив

Всъщност, благодарение на филма "Сталкер" , който споменах, с реж. Андрей Тарковски, думата навлиза в българския език точно като "сталкер".
Все пак братя Стругацки пишат на руски.... От там идва "сталкер".

# 1 572
Tака или иначе гласуването е тайно, как точно и за какво ще си го ориентираш?

# 1 573
  • гр. София

Подкрепям  Peace

# 1 574
  • Другата България
Ти така ли ще направиш-ще се ориентираш по другите? Аз мисля, че всеки има глава сам да реши какво мисли, не каквото другарчето му каже, какво като видиш Пена за кой е гласувала?
Ще манипулира вота..... Joy Joy верно много насериозно сте ги взели тези номинации, личи си, че си новак.

Общи условия

Активация на акаунт