Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 821
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Ямбол

Ох, априлките  Laughing Кои ще са тазгодишните априлки?
Аватарките. Аз залагам, че ще са те.

Нещо не си разбрала какво означава "априлки" - ....
Много добре знам какво има предвид Дона. И точно така съм отговорила. Това е моето мнение. Така си мисля, така го пиша.
Ще ти го припомня, когато започне гласуването за банда.

# 1 621
Това наистина ли се случва #Crazy Какво толкова печелят,че до такава атака стигат Tired smile3544
безсмъртие  Mr. Green
кой иначе щеше да си спомня за някакви си априлки

# 1 622
  • в сърцето на един мъж...
Спарклинг, нищо, тиквен медал и потупване пред строя Mr. Green Иначе като цяло, идеята беше да се покаже колко са задружни. Е, спечелиха го други, по доста по-почтен начин. Grinning

# 1 623
# 1 624
Благодаря първо на тези които ме номинираха положително   bouquet и след това на онези и всички останали, които  ме номинираха и ще ме отрицателно  Grinning

Виждам, че Приятно ми е, тази година ще се отърве от Приза ,, Най дразнеща форумна персона,, , но гледам, че и ,,Златното огледало,, отдавна и е отнето  Mr. Green

И това е повод за поредна футболна драма. Joy

Въпрос: "Цялостно творчество" за какво е номинация? За дъртите пушки, чието гениално и неподражаемо творчество датира отпреди Балканската война, но са положили морни трътки на стари лаври от 2003 ли? Blush Flutter

# 1 625
Като казах вълшебен п...с. и ...никой не иска да пусне Малини.

# 1 626
Не бе, това са детска група, за споделяне и размяна на аватари Simple Smile
Хич не можах да се сетя. Нали в ''Кино и телевизия'' има теми за всякакви филми и сериали, реших че има и за този. Joy

Всъщност, докато наглеждах моята банда на годината от Клюкарника / Трещерица! Трещерица!  newsm18 newsm18 newsm18 /,видях че sparkling eyes е номинирала темата за пазаруване от Асос.
Искам да ви кажа, че тези девойки са истински бандитки. Толкова са заразителни, че  една нощ сънувах как си купуваме ластични гащи от МОЛ-а и става пожар. И всики тичаме огащени до ушите и пристегнати като наденички на улицата да се спасяваме. Crazy

# 1 627
 hahaha Бианка,защо мисля че помня този разказ Thinking
 hahaha

# 1 628
саанска лисицоооооооо  hahaha

# 1 629

Ох, априлките  Laughing Кои ще са тазгодишните априлки?
Аватарките. Аз залагам, че ще са те.

Нещо не си разбрала какво означава "априлки" - ....
Много добре знам какво има предвид Дона. И точно така съм отговорила. Това е моето мнение. Така си мисля, така го пиша.
Ще ти го припомня, когато започне гласуването за банда.

Правиш ли разлика между агитация с намигане, закачки и майтапи и печелене с мултиакаунтинг и кални номера? Същият въпрос и към чудещите се как хем говорим за "подкупи", хем "осъждаме" априлките.

# 1 630
саанска лисицоооооооо  hahaha
шшшшшшт изтрих го  Joy

# 1 631

Видях  Joy

Аз обаче навреме редактирах  Mr. Green

# 1 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аватарките са банда на миналата година, така че ентусиазмът тази няма да е кой знае колко голям.
Са? Ти откога си отделно newsm78?

# 1 633
hahaha Бианка,защо мисля че помня този разказ Thinking
 hahaha
Щото още на сутринта се оплаках в темата тогава. Ама така е, като цял ден гащи обсъждахме тогава. Joy

# 1 634
Аз обаче навреме редактирах  Mr. Green
да не раздаваме незаслужени титли
вълшебен не се заслужава лесно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт