Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 802
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 605
Рано е за Малинки. Ще се смути народа, ще пази поведение заради номинациите.

Но ако напирате, някой вълшебен п...с да размаха вълшебната си пръчка и да ни ощастливи с Малинака.

# 1 606
Сега ще налазат я природозащитници, я вегетарианци Joy

# 1 607
Аааа, Шанталче, на мен не ми показа твоите тигрови работи.
Опитаха се накипрят Трещерица като за кабаре тия мръсници. Нищо свято няма за тях!

# 1 608
Аз съм за видими след гласуване резултати, с опция редакция на глас. Иначе се губи целият купон. Катралче, Розе, само вас прочетох като поддръжници на противното, но сравненията с парламентарни избори и конкурси нямат място; естествено, че (се предполага) всичко да е за майтапа. Иначе положителните категории наистина стават "Човек на годината", а отрицателните "Ама ти си сериозно гнусен. Сериозно."

Да не говорим, че ако я няма Цонна да "подкупи" със снимка на свекърва си или Янтра - с пълнени чушки, все едно не е имало Номинации.

А ако не беше "налазването", в езика и до ден-днешен нямаше да съществува думата "априлки". И ний сме дали нещо на света.  Mr. Green

# 1 609
Ох, априлките  Laughing Кои ще са тазгодишните априлки?

# 1 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я докато още върви номинирането, да изрекламирам една от любимите си форумни красавици Party
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=170571
Позволявам си да дам профила и, защото тя от доста време е с лични снимки на аватар и в подпис, та не чувствам, че навлизам в личното и пространство Blush.
Забравих я, като номинирах, и сега много ме е яд.

# 1 611
Ооо, каква хубава жена!

# 1 612
  • Ямбол
Аватарките. Аз залагам, че ще са те.

# 1 613
Аз съм за видими след гласуване резултати, с опция редакция на глас. Иначе се губи целият купон. Катралче, Розе, само вас прочетох като поддръжници на противното, но сравненията с парламентарни избори и конкурси нямат място; естествено, че (се предполага) всичко да е за майтапа. Иначе положителните категории наистина стават "Човек на годината", а отрицателните "Ама ти си сериозно гнусен. Сериозно."

Да не говорим, че ако я няма Цонна да "подкупи" със снимка на свекърва си или Янтра - с пълнени чушки, все едно не е имало Номинации.

А ако не беше "налазването", в езика и до ден-днешен нямаше да съществува думата "априлки". И ний сме дали нещо на света.  Mr. Green

Аз също съм на тяхното мнение Peace

# 1 614
Спарк, извинявай, не съм те видяла.

Нещо не си разбрала какво означава "априлки" - група, засилила се да печели на всяка цена, вербувала всички възможни сили - специално регистриране на съпрузи, колеги и съседки, за да цъкат; мултиакаунтинг, агитационен спам на ЛС, нахлуване в чужди групи за неуместна агитация - общо взето, победа, ама изнасилена.

Аз залагам, че Аватарките отново ще са Банда на годината, но по никой от изброените начини, защото не им е в стила. Та, "априлки" не е равно на "победителки", колкото и да те кефи алитерацията.

# 1 615
''Аватарките'' почитатели на филма ''Аватар'' ли са?

# 1 616
Спарк, извинявай, не съм те видяла.

Shocked smile3516

Ох, априлките  Laughing Кои ще са тазгодишните априлки?

Нещо не си разбрала какво означава "априлки" - група, засилила се да печели на всяка цена, вербувала всички възможни сили - специално регистриране на съпрузи, колеги и съседки, за да цъкат; мултиакаунтинг, агитационен спам на ЛС, нахлуване в чужди групи за неуместна агитация - общо взето, победа, ама изнасилена.

Това наистина ли се случва #Crazy Какво толкова печелят,че до такава атака стигат Tired smile3544

# 1 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лиляна, ние короната за "Банда на годината" я държим и сега Mr. Green.

Ники,  Hug

# 1 618
  • В Космоса
Аватарките са банда на миналата година, така че ентусиазмът тази няма да е кой знае колко голям.

А иначе, какво ги подигравате тези априлки, нали уж това било целта - агитации, подкупи, промени на вотове, борба със зъби и нокти? Crazy

# 1 619
''Аватарките'' почитатели на филма ''Аватар'' ли са?

Не бе, това са детска група, за споделяне и размяна на аватари Simple Smile Дори не подозирах, че може да има такива теми и групи хахахахаххаах
Отмятам се от вчерашното си предложение да дадем Малинка на ''Кой какво сготви, снимай и покажи'' и я предлагам на Аватарките  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт