Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 979
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 650
Хайде стига вече! В аватарната тема сме си говорили...

Гузен негонен бяга. Що се палиш, бе "мила"? Всичко, което написах беше не 100, а 200% истина - през постинг се появяваше моя ник, в аватарна тема. Wink Може би сте ми баели на аватара. После оная другата китка дойде: "Ох, Джойка, много гаден тоя Аржан, лош, лош, лош, и как гадно се заяде днес с тебе. но не плачи, майко, не тъжи, ти да видиш аз как ще го номинирам него". Mr. Green После ви забърсаха лирическите отклонения, щото "идеално се вписваха" в тема за аватари. Но така или иначе - приемам всичко съвсем нашега, както и целите номинации. нали казах преди малко на Катрала като какво ги възприемам.

Чакай де, тя джойка не е ли минала градинската възраст, че пише в аватарната тема  Grinning

# 1 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти си ненормален! Абсолютно ненормален, и такъв бяс те гони, че си съчиняваш филмови сценарии. Въобще нямам намерение да се занимавам с теб.

# 1 652
Хахаха, нали си много силна във ваденето на аргументи според собствените ти претенции?! Сега аргументите ти "Ти си ненормелен" ли са? Mr. Green Споко де, аз нито съм се обидил, нито нищо. Какво като сега някаква дошла да ме номинира. Просто отдавна ви прочетох и си го знаех. Само че ти здраво захапа въдицата и даже и се издаде, че си едната страна, участваща в диалога, даже без да те посочвам. Ако е нямало такъв диалог, защо дойде да се обясняваш за какво точно сте си говорили в аватарната тема? Дишай спокойно.

# 1 653
Сваляте ли се, младежи?

# 1 654
О, Биано, моля ти се. По-скоро ще дойда теб и Трещерица да свалям, до това "нещо" да опра опазил Бог. Mr. Green

# 1 655
  • В Космоса
Аржан ще го прайм аватарка, май, май...   Laughing

# 1 656
О, Биано, моля ти се. По-скоро ще дойда теб и Трещерица да свалям, до това "нещо" да опра опазил Бог. Mr. Green
  Аа, ние сме стари - докато ни се обясниш на дълго и широко, както обичаш, най-много да не доживеем края / ние или ти /.

Или спрете да се подщипвате или ви обявявам за новата светска двойка. Mr. Green

# 1 657
Прав си, до мен се докосват само благородни метали. Тенекетата дрънкат по форумите. И кънтят на кухо.
Разбирам, че отделяш голяма част от времето си да фучиш по мен- и тук, и на лични, и темите, в които пиша, следиш и пренаписваш, но не очаквай подобни усилия от мен. Аз от гадости се пазя Laughing.

# 1 658
Значи всичко, което написа този път издава само едно - безсилие да ме опровергаеш. Flutter

Но аз от написаното ще опровергая само едно, номинациите на твоята дружка ще си ги преместя в другия крачол, но едно държа да се знае - никога, подчертавам никога не съм ти пращал лични на теб. Това е все едно принц да си позволи да влезе в кочина. Айде моля ти се, понамали малко съчиненията.

# 1 659
Къде видя твърдение, че съм получавала лични от теб #Crazy?
Интересно е, принце, защо ходиш с кърпените гащи?

# 1 660
  • London
Не, че нещо ама си го написала по-горе. Grinning

# 1 661
Лека нощ. Дишай дълбоко, ако можеш само да видиш в момента колко широко се усмихвам... Какво значение имат тъпите номинации? Те са си пълна пародия открай време. Просто реших да се избъзикам, а ти клъвна като гладна щука. Но това, че ме обсъждахте как ще ме номинирате в аватарната тема преди седмица и нещо си беше чиста истина. За лс-тата нямам нерви повече да ти се обяснявам и да ти пояснявам. Ходи си пий хапчетата и сладки сънища.

# 1 662
Добре де Аржане, ти пък какво си ги обидил момите за да те номинират ? Не си им обърнал внимание или ? Wink

# 1 663
Не, че нещо ама си го написала по-горе. Grinning
О, не, не съм. Господинът сам обяснява как си води кореспонденция на лични относно моята персона. Не с мен, с доброжелателки.

Небудителю, чекай и се надявай да "кълва" каквото и да било, поднесено от теб. Просто едно е да каляш мен, друго тема, в която сме се събрали хубави и позитивни хора с цел, твърде различна от валяне в утайката с пловдивски "принцове". Твоите номинации си си ги спечелил сам, без моя помощ или на която и да било от аватарките. Под нивото си ни.
Лека нощ, не се буди тръпнещ с моето име на уста. Няма да се отзова Grinning.

# 1 664
  • Пловдив
Argent - доста си дразнещ. Заел си една поза и дерзаеш. Ама след като имаш такова поведение - има последствия.

Общи условия

Активация на акаунт