Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 994
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 635
 newsm56

Лека нощ.

# 1 636
  • В Космоса
Аватарките са банда на миналата година, така че ентусиазмът тази няма да е кой знае колко голям.
Са? Ти откога си отделно newsm78?

Не съм отделно. Начин на изразяване просто. Все едно се питаше Акаша едикво си едищо си и аз отговарям Акаша е едикво си еди що си - говоря за себе си в 3-то лице. В случая говоря за нас в 3-то лице. Сещаш ли се? Peace

Ники, благодаря за разяснението, чудещите се (ето, че други пък се изразяват в множествено число когато се обръщат към един човек   Crazy) го задахоха на майтап този въпрос и правят разлики много добре. Grinning

# 1 637
''Аватарките'' почитатели на филма ''Аватар'' ли са?

Joy hahaha Еййй, всеки ден - бисер!  Hug

# 1 638
Айде лека от мен!
 Peace

# 1 639
Аватарките са банда на миналата година, така че ентусиазмът тази няма да е кой знае колко голям.
Са? Ти откога си отделно newsm78?

Не съм отделно. Начин на изразяване просто. Все едно се питаше Акаша едикво си едищо си и аз отговарям Акаша е едикво си еди що си - говоря за себе си в 3-то лице. В случая говоря за нас в 3-то лице. Сещаш ли се? Peace

Ники, благодаря за разяснението, чудещите се (ето, че други пък се изразяват в множествено число когато се обръщат към един човек   Crazy) го задахоха на майтап този въпрос и правят разлики много добре. Grinning

Акаша, не съм се обръщала към теб (на теб да обяснявам  Crazy ), а към потенциалните следващи лилени, които държат чели-недочели да правят недомислени паралели.

# 1 640
  • В Космоса
М/у другото даже доколкото си спомням ние не правихме никакви кой знае какви агитации - 1-2 теми от КиТ да са помолени и то колко от тях да са гласували, като те си имаха и те, хората, за кой да гласуват. И беше майтапчийска надпревара общо взето. Ама тези априлки, какво толкова са правили, не мога да си представя. Laughing

# 1 641
Ох, мамооо... Laughing Голям звяр съм излязъл в тоя форум. Получил съм номинации за форумска гад от някакво ново девойче, с което и "дзак" не сме си разменили, но аз предварително се информирах за номинацията, защото номиниращата е от антуража на една друга "прекрасница" и двечките ги прочетох в някаква тема за игри с аватари как ще ме номинират още преди номинациите да са стартирали. Много "по темата" се спрягаше през пост моя светлост и за какво ще бъде удостоен с номинация. Mr. Green (естествено, съзаклятническия диалог бе старателно забърсан). Как да не те усмихне един такъв опит за отмъщение с почерк на 3-та група от детската градина. Joy Joy Joy

# 1 642
  • В Космоса
О, Аржан, ти надничаш в аватарната ни тема! За нас е чест! Crazy Laughing

# 1 643
  • London
Е вие вече съвсем го ударихте на ебавка. За доказана агитация според мен трябва да има дисквалифициране! Смешно ми е чак как подобни неща се допускат....

# 1 644
Ох, мамооо... Laughing Голям звяр съм излязъл в тоя форум. Получил съм номинации за форумска гад от някакво ново девойче, с което и "дзак" не сме си разменили, но аз предварително се информирах за номинацията, защото номиниращата е от антуража на една друга "прекрасница" и двечките ги прочетох в някаква тема за игри с аватари как ще ме номинират още преди номинациите да са стартирали. Много "по темата" се спрягаше през пост моя светлост и за какво ще бъде удостоен с номинация. Mr. Green (естествено, съзаклятническия диалог бе старателно забърсан). Как да не те усмихне един такъв опит за отмъщение с почерк на 3-та група от детската градина. Joy Joy Joy

Ти пък, като че ли си изненадан Simple Smile
Аз имам номинация от някой, които пише само в теми за филми и отегчени домакини, а аз нямам никакъв спомен да съм вилняла там  или да съм я настъпвала по дебелия задник Mr. Green
Лилянка пък ме номинирала за най вулгарна персона на форума и още я чакам да ми покаже ''вулгаризмите''  Joy

# 1 645
Е вие вече съвсем го ударихте на ебавка. За доказана агитация според мен трябва да има дисквалифициране! Смешно ми е чак как подобни неща се допускат....

Боже, Катралче, седи гледай мача бе! Ти наистина като нова взимаш съвсем, хайде не присърце, а думата е - сериозно тия номинации. А те са просто предновогодишния ташак на форума. Simple Smile

# 1 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде стига вече! В аватарната тема сме си говорили дали ще номинираме нашата си банда, и аз лично помолих три от момичетата, пишещи в КиТ, да пуснат по глас и за "Гледах, харесвам". Светлата особа от небрагороден метал не е била споменавана във връзка с каквито и да било номинации, така че да спре да разиграва драми! Постовете си не можем да забърсваме сами, тук пишещите модератори могат да потвърдят.

# 1 647
hahaha   И твоят  коментар ни усмихна. Много се обясняваш.  Wink

# 1 648

Joy hahaha Еййй, всеки ден - бисер!  Hug
Аз сериозно, бре. Crossing Arms

Покрай номинациите се сетих, че може предколедно да се направи един конкурс за банда в ''Кино и телевизия''. Подозирам, че ще бъде забавно, пък раздават хубави мъже, ако правилно помня. Laughing

# 1 649
Хайде стига вече! В аватарната тема сме си говорили...

Гузен негонен бяга. Що се палиш, бе "мила"? Всичко, което написах беше не 100, а 200% истина - през постинг се появяваше моя ник, в аватарна тема. Wink Може би сте ми баели на аватара. После оная другата китка дойде: "Ох, Джойка, много гаден тоя Аржан, лош, лош, лош, и как гадно се заяде днес с тебе. Но не плачи, майко, не тъжи, ти да видиш аз как ще го номинирам него". Mr. Green После ви забърсаха лирическите отклонения, щото "идеално се вписваха" в тема за аватари. Но така или иначе - приемам всичко съвсем нашега, както и целите номинации. Нали казах преди малко на Катрала като какво ги възприемам.

Общи условия

Активация на акаунт