Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 568
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 995
Mи ще наблюдавам, не знам. Сега като си дойде моя, ще го паркирам с ... към трафопоста!

# 1 996
  • Другата България
....
Малко ти е виснал, но гащите са трепач. Кой е следващия?
 Laughing
Тоз' гъз не е моя, ма. Мъжки е.

Joy Joy Joy Е не, с глас се хиля вече....

# 1 997
Темата с трафопоста явно търпи развитие, а аз мислех, че ще загине, след като ВЛ се скара остро на авторката и, задето го остави да пише излишно дълго. Crazy

# 1 998
  • Другата България
Коя е тази тема, дай да видим.

# 1 999
Който пръв ще си покаже кюлотите с Тайната вечеря?
мойте са с размерите на сикстинската капела
да показвам ли
Само ако пръстите на Бог и Адам се докосват на ключовото място.

Shocked Чий го дири Адам gatecrashing Тайната вечеря?

В Сикстинската, не на Тайната.
Mи ще наблюдавам, не знам. Сега като си дойде моя, ще го паркирам с ... към трафопоста!
Внимавай с позата, обаче! Да не си с лице към него, щото ще ти порасне задника. Само "лъжици".

# 2 000
Темата с трафопоста явно търпи развитие, а аз мислех, че ще загине, след като ВЛ се скара остро на авторката и, задето го остави да пише излишно дълго. Crazy

Пфффф искам да я прочета.Ще може ли Thinking

# 2 001
Тя е съвсем обикновена тема, Нино ви е копирала единственото смешно. В Нашия дом е.

# 2 002
О, това за трафопоста е велико! А аз 20 години живях до трафопост и ушите ми са така по-големки, по равно, явно съм се въртяла да облъчва и двете, ама що не съм знаела да спя с гърдите натам.  Rolling Eyes

# 2 003
Внимавай с позата, обаче! Да не си с лице към него, щото ще ти порасне задника. Само "лъжици".
То от тези лъжици й е станал такъв носа.... Outta Joint

# 2 004
О, това за трафопоста е велико! А аз 20 години живях до трафопост и ушите ми са така по-големки, по равно, явно съм се въртяла да облъчва и двете, ама що не съм знаела да спя с гърдите натам.  Rolling Eyes

Трафопост... аз като се гледам май съм спала с дупе към ТЕЦ-а.  Rolling Eyes

# 2 005
Който пръв ще си покаже кюлотите с Тайната вечеря?
мойте са с размерите на сикстинската капела
да показвам ли
Само ако пръстите на Бог и Адам се докосват на ключовото място.

Shocked Чий го дири Адам gatecrashing Тайната вечеря?

В Сикстинската, не на Тайната.

Е, нали кюлотите с размер на Сикстинската са с изографисана връз тях Тайната.

Макар че определено предпочитам другия проектодизайн, с ключовото докосване.  Joy

# 2 006
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега ако ми кажеш и къде в Светите книги го има този сюжет, че да се приема за християнски, ще драсна отметка в квадратчето "днес научих нещо ново" Laughing Hug

Зашо реши, че трябва да го има някъде из Светите книги!? Thinking

И защо винаги ме репликираш, Джой? Ми затрайвай си понякога, недей все да ме подбъзикваш. От една банда сме! Crazy
Ай стига се докача пък и ти Joy. Представи си колко ще е гот да има 4 реда за грациите в "Песен на песните" Laughing.

Ще ме накарате да поръчам на леля следващия гоблен да го избродира на наполеонките ми Joy

# 2 007
  • Варна/Лондон
Ехо, къде изчезнахте? Заровени в скриновете за гащи, или фото-сесия тече? Laughing

# 2 008
Какъв  скрин, аз си глътнах езика, докато си стоя кротко на дивана.
Ще пускате ли малини, че да се самономинирам някъде и аз?

# 2 009
Ехо, къде изчезнахте? Заровени в скриновете за гащи, или фото-сесия тече? Laughing
Чета Смешки от Форума през годината на лов за лафове! И точно попаднах на култовата тема от пролетта "Моят опит от сайта за запознанства"! Що мат`рял имаше там....

Общи условия

Активация на акаунт