Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 846
  • 2 780
  •   2
Отговори
# 2 280
  • London
Много се изнежиха мъжете вярно е. Такъв расов жребец е вече рядкост пък после се чудим защо не върви наникъде нацията и няма раждаемост. Мъжете вече не са мъже....

# 2 281

Иранците са красиви, това са перси, дами. Да не се бъркат с котки и килими.
Супер са. Не им гледайте президента, то и ние сме имали Жельо Желев.

Красиви са. Доне, ти ли беше споменала, че харесваш лица като това на героя Салахадин от Небесно царство?

Страхотен е!

Не съм аз, кой е той?

http://volshebnaya-planeta.ru/wp-content/uploads/2012/12/%D0%A1% … 2%D1%82%D1%8F.jpg

# 2 282
Ъъъъъ? Shocked Сериозно ли?

# 2 283
героя Салахадин от Небесно царство?

Страхотен е!

Heart Eyes
 Героят ли, актьорът ли, но е страхотен.

Пуснете поне негова снимка, де! То се видяло, че мъжки дупета няма да има...
Ако е тоя дето е постнала NinoTino - не, мерси съм  Naughty

# 2 284
Ааааа,мерси съм,ако този е страхотен Stop

# 2 285
  • София
Мили другарки, излизам от офиса и ще ви замоля да бъдете така добри, освен красиви, да ми архивирате хубав задник, ако някой смелчага пусне материал.  Hug

# 2 286
  • Kопенхаген
La Catrala, ааа това е истински мъжкар, а те за римски педерасти и гърци говорят тук  Laughing
Сериозно ли? Че и типичен пра-българин!?  Mr. Green
За тях времена, да  Grinning
Като прескачате с Катралчето до време оно, обадете ми се, и аз искам око да види, ръка да пипне. Grinning Тоя е просто образ от биг Брадър и нищо повече. За мен.

Добре Луне ща заберем по път  Grinning Това определено е осъвременен образ на прабългарин, но от него време няма останали исторически фотографски извори  Grinning Така, че образа на прабългарина можем само да го гадаем.

# 2 287
  • London
Ето Аспарух

Кубрат

Крум

и да не продължавам, но забелязвате как сме изглеждали. После вече др. групи са оказали влияние, но ето това е чистия расов жребец от едно време. Нито сме бели, нито сме руси, нито сме светлооки по начало.

# 2 288
  • Kопенхаген
Мили другарки, излизам от офиса и ще ви замоля да бъдете така добри, освен красиви, да ми архивирате хубав задник, ако някой смелчага пусне материал.  Hug
Ти пък, нЕмаме никакъв шанс ей ги на пръснаха се кат' пилци.

sparkling eyes, този си е направо красив Иранец, ти Гугъл да видиш какви ги показва  Grinning

# 2 289

Сириец е.

# 2 290
  • София
Катрала е постнала портрети на прабългарски носители на жълтата фанелка, рисувани по личните спомени на Лили Иванова.

# 2 291
La Catrala , прабългарите са били съвсем малко, така, че няма как да имаме много- много от тяхната кръв.
На мен ми се виждат мноого грозни.

# 2 292
Не забравяйте, че най близки гени имаме с иранците. Peace

Това пък къде го прочете??? Понеже се интересувам от тази тема доста сериозно, ще ти дам малко по-специализирана информация. Науката, която изучава генетичните различия между съвременните нации, се нарича популационна генетика. Генетичните различия се определят на база т.нар. "хаплогрупи", които са специфични сегменти от човешкия геном, наричат ги още и "генетични маркери". Така, една част от генетичните маркери се предават само по женска линия (чрез митохонтриалното ДНК), а другата част се предава само по мъжка линия (чрез Y-хромозомите).

Към момента няма изследвани ДНК-проби на прабългари, така че изобщо нямаме представа какъв им е генетичният портрет, така че твоите твърдения не се базират на никакви научни изследвания.

Имаме, обаче, ДНК- изследвания на съвременни българи и те показват интересни резултати. По отношение на женските хаплогрупи положението на България спрямо другите европейски нации е показано на следната диаграма:

Виждаме, че по женска линия, така да се каже, най-близки до нас са хората от Северна Италия (N. Italy).
По отношение на мъжките хаплогрупи картината е по-различна:

На диаграмата ясно се вижда, че България (BUL) се намира в квадранта при другите европейски държави, макар и не в центъра, но все пак забележете колко далече са Иран, Афганистан и Пакистан, Турция също е доста далеч.

А ето и диаграмата, която показва мястото на България в европейски контекст ( пак по мъжка линия):

Виждаме, че почти идентични с нас са хората от гръцката област Македония, което е напълно резонно, понеже исторически там още по времето на Византия имаме плътно заселване със славяни и популацията, доведена от Кубер, брата на Аспарух.

# 2 293
Алоооууу,умните Naughty да се върнем на задниците,циците и сютюените Naughty или кой каквото желае Flutter

Мадам,хич и не щА да ги гледам,ако този от красивите Crazy

# 2 294
Ох, Господин Джентълмен! Ние нямаме толкова акъл тук.

Общи условия

Активация на акаунт