Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 913
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 295
La Catrala , прабългарите са били съвсем малко, така, че няма как да имаме много- много от тяхната кръв.
На мен ми се виждат мноого грозни.

И на мен. А показаният сириец ми мяза на жив ром, ш`ма прощавате  Stop

# 2 296
  • London
Е хубаво и аз ли да вадя сега дебелите книги и проучвания за да ти доказвам. Има достатъчно литература и проучвания по въпроса от иранските суфикси в езика ни, до данни за българите в древни персийски документи, до ползането на музикални инструменти като гайдата и близки ритми до фолклора ни и тн. Лично аз съм склонна да вярвам на това повече отколкото на прилики с гърци или италианци. Tired

# 2 297
дай по- накратко и на разбираем български!

# 2 298
La Catrala   ти си на аватара, нали. Много интересна визия, българка ли си?

# 2 299
 Малко прилича на чичо Гърга от "Черна котка, бял котарак", да Grinning Но моите най любими мъже са такива изпити и дългоноси. Любовта на живота ми прилича на Ейдриън Броуди.

# 2 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
La Catrala , прабългарите са били съвсем малко, така, че няма как да имаме много- много от тяхната кръв.
Във филма е прекрасен. И актьорът е чистокръвен сириец.

# 2 301
  • Galaxy 13197853088
Баси, появиха се две съфорумки с дългогодишен стаж и развалиха хубавата приказка
А преди какви съфорумки с дългогодишен стаж имаше ...

# 2 302
# 2 303
La Catrala   ти си на аватара, нали. Много интересна визия, българка ли си?

Не,не е тя Peace

# 2 304
  • London

Какво общо има показания сириец? Че сме се омешали, сме се омешали здраво, но тук става дума за нашия първоизточник. Минали сме и през Кавказ, стигнали сме до Азия, били сме завоеватели, да не мислите, че не са крадяли булки оттук-оттам. hahaha Аз съм жив пример или и на мен ще ми обясни включилия се, че идвам от Италия? По-скоро някой хан си е откраднал някоя кавказка или пра пра пра пра пра баба ми е покорна гейша подарък за някой пра български конник. Joy Италианка, гъркиня, да, да, да.... Joy Ще му повярвам след като се събудя с око като палачинка, не като цепка. Joy

# 2 305
Тоя с чалмата е отвратителен.  Пфф, не понаясям такива типове, черен кръвожаден и мюсолманин   StopSick

# 2 306
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък гръцката кръв ми личи. За италианска обаче имам да почакам още, най-много да си отгледам белучиево-кучинотов задник Mr. Green.

# 2 307
  • London
La Catrala   ти си на аватара, нали. Много интересна визия, българка ли си?
Не не съм аз, но ето ме и мен. Снощи я показах, ето я и днес. Да българка съм и доказателство, че сме скитали много надалече. Joy

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 17:01 от La Catrala

# 2 308
Е хубаво и аз ли да вадя сега дебелите книги и проучвания за да ти доказвам. Има достатъчно литература и проучвания по въпроса от иранските суфикси в езика ни, до данни за българите в древни персийски документи, до ползането на музикални инструменти като гайдата и близки ритми до фолклора ни и тн. Лично аз съм склонна да вярвам на това повече отколкото на прилики с гърци или италианци. Tired
Език е едно, ген- друго.
Моят род е от гръцко и си изглеждам като гъркиня, така, че аз си вярвам на ония проучвания за гърците. Mr. Green
Ама само в лице, де. Wink

# 2 309
Гайда ползват и шотландците, а прабългарите никога не са ползвали гайди  Laughing
Гайдата се свързва с траките, но не и с прабългарите.
А близки ритми имаме и с фолклора на кенийските бушмени, Боже опази  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт