Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 355
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Пловдив
Ей, вече има над 100 гласували, а за номиниргане хич ги нямаше.
Много страхлив народ, бе! Thinking
Ми аз не съм номинирала, в интересуващите ме категории интересуващите ме хора ги видях, че ги има, за какво да номинирам!?

# 2 461
На мен не ми е достатъчно да гласувам с 1 глас.
Трябваше тогава и само по един да предлагаме за номиция, не по трима.

Например наскоро забелязах Nickkie, радва ме много, но не мога да дам глас И за нея в съответната категория. Crossing Arms

# 2 462
Ми аз не съм номинирала, в интересуващите ме категории интересуващите ме хора ги видях, че ги има, за какво да номинирам!?

Аз пък не виждам защо трябва да се обяснявам за кого гласувам. Гласувам си кротко, без никой да разбере.  Виж, като дойде време за дирниците...

# 2 463
  • Пловдив

Аз пък не виждам защо трябва да се обяснявам за кого гласувам. Гласувам си кротко, без никой да разбере.  Виж, като дойде време за дирниците...
Това е съвсем отделно Simple Smile

# 2 464
Аз номинирах едни, пък сега гласувам за други  Laughing К`во да правиш, случва се  Laughing

# 2 465
Аз номинирах едни, пък сега гласувам за други  Laughing К`во да правиш, случва се  Laughing
И аз така. Тамън да се компенсираме.

# 2 466
  • София

А, ваша си работа. Аз само отбелязвам, че повечето предпочитат да си гласуват кротко.

# 2 467
Казваш по добре да си кажем Simple Smile нещо като другарски съд да направим... Да порицаем и оплюем публично Wink

# 2 468
Казваш по добре да си кажем Simple Smile нещо като другарски съд да направим... Да порицаем и оплюем публично Wink

Ти много се стара, ама Катрала те отмете като едното нищо.

# 2 469
  • София
То без публика не става тая работа.

# 2 470

Ти много се стара, ама Катрала те отмете като едното нищо.

В момента вербувам момичетата от една тема да пуснат един глас за мен Wink

# 2 471
Поздрав за почитателите на леопардовото бельо:

http://www.kliuki.net/pomagachat-na-aladin-vtresti-s-leoparda-si-v-sada-snimki/

# 2 472
Тази изрусена леля се казва Александър, така ли? Ужас!

# 2 473
Кажи, бе, Troy, в коя категория ти трябва глас? Без кюфтета даже ще гласувам, щом е на зор работата.

# 2 474

Тази изрусена леля се казва Александър, така ли? Ужас!

Да, според статията е мъж. 4470

Общи условия

Активация на акаунт