Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 139
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Ямбол
Затишие... Другите категории- утре ли?

# 2 446
Само след гласуване или на всички да се показват резултатите от анкетите? Thinking

Акаша, направи ги да се показват на всички - аз няма да гласувам за Спамаджия и Дразнител, но ще искам да знам по какво коментират всички. Според мен няма отношение към влияние на вота - нали с опцията промяна на глас така или иначе винаги можеш да смениш как си гласувал.

Погледнах темите, благодаря ти за труда, но предишни години не беше ли, че имаш право да гласуваш за трима? Ясно си спомням "гласувах, остава ми един свободен глас, давайте кебапчетата".  Mr. Green Ако за тази година е решено да е друго, се извинявам, че съм недочела.  Embarassed

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 01:45 от Nickkie

# 2 447
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така беше, Ники, с по три гласа. Ама и в повечето анкети имаше поне по 6 човека и повече, тук са по 5 и три гласа сякаш са много. Не помня да сме разисквали смяна в бройката, говорехме за опцията промени глас и дали да е видима анкетата.
Май при сегашната ситуация няма да има забава по анкетните теми, с кебапчета и сутиени Laughing.

# 2 448
  • София
Ей, вече има над 100 гласували, а за номиниргане хич ги нямаше.
Много страхлив народ, бе! Thinking

# 2 449
къде е тази анкета бе че още спя не я намирам  Embarassed

# 2 450
Eлица, тези над 100 са зрителите от балкона.

# 2 451
Кристалната топка ми го говори, но от тези над 100 поне 10 са от пидирасите-вълшебници и старите кучки. Laughing Много поздрави на Калипетрово и Русокастро, както и на Бар Занзибар.

# 2 452
Нали не е задължително във всяка една анкета да се гласува?

# 2 453
Ще гласувам довечера,сама,на спокойствие,че трябва много да обмисля този сериозен единствен глас Mr. Green

# 2 454
  • В Космоса
Промених да са видими резултатите от всички. Peace

Оставям обаче възможността за 1 глас. Малко са претендентите, а и така мисля, че даже би трябвало подкупите да са по-примамливи и кебапчета да се раздават с още по-голям ентусиазъм, че трудно се продава само 1 глас. Grinning

# 2 455
  • София
По-добре е с един глас, да няма тън-мън.
Освен това не пречи да се търгуват гласове, даже цената ще е по-висока.
Акаша ме изпревари.

# 2 456
Ей, вече има над 100 гласували, а за номиниргане хич ги нямаше.
Много страхлив народ, бе! Thinking

Отегчен е по-правилно.

# 2 457
  • В Космоса
Октопод, ако не ти се брои Чек Плийз е готова да помогне. Малко по-рано я вербувах, но с Джой се притеснихме, че може да не се появиш... Както решиш. Peace

# 2 458
Благодаря на Акаша за промяната в анкетите, която позволява да се виждат резултати и там, където не се гласува. Аз ще гласувам в съвсем малко категории, но ще мога да видя как се гласува във всички. Simple Smile

# 2 459
Чек Плийз е готова да помогне. Малко по-рано я вербувах...

Нека брои! Имам й зъб от една тема, така ще й отмъстя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт