Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 688
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 580
Да бе. То висша математика се изисква да разбереш. Много добре разбрах за какво става въпрос още от снощи, но цялата закачка там изобщо не ме интересува, така че спирам.

# 2 581
Ти чакай да стане 11.11 00:02 аз ще ти кажа на тебе  Joy

# 2 582
Провокаторите ли са тогава?

# 2 583
Така формулирана номинацията няма как да не събере в една група най-ведрите, приятни и виртуално усмихнати съфорумци и разни с Мечопуховски синдром.
Едно е дори когато спориш, да го правиш по приятен начин, друго е да си все като на две големи и един трева от сутрин до вечер.

# 2 584
  • Пловдив
Argent - ми като не те интересува защо се тикаш?! Те са ясни - имат си отношения, вдигат врява по тях. Ами ти?

# 2 585
  • В Космоса
Е, па, посдърпахме се. hahaha Joy
Аз защо не съм видяла такова нещо newsm78?

Е, не в чистия му вид, но се получи така доза интрижка, все пак, сепак. Laughing

Аз смятам, че Нели прибързано съди Плами. От едно спречкване такива генерални изводи... Та ние и с най-любимите си хора имаме пререкания и неразбирателства. Wink

# 2 586
Миналогодишните номинации бяха пародия, таз годишните са трагикомедия
Задобрявате
Изобщо тези номинации страшно ми напомнят Златния Орфей

# 2 587
  • Ямбол
Имаше ли коментарна тема какви да бъдат номинациите или няколко човека решиха и ги пуснаха, без предварително допитване?

# 2 588
  • Пловдив
Миналогодишните номинации бяха пародия, таз годишните са трагикомедия
Задобрявате
Изобщо тези номинации страшно ми напомнят Златния Орфей
Къде е трагичното от трагикомедия Mr. Green Частта с комедията е ясна Simple Smile

# 2 589
Режисурата е трагична, другото се е получило без напъни

# 2 590
Argent - ми като не те интересува защо се тикаш?! Те са ясни - имат си отношения, вдигат врява по тях. Ами ти?

Защото тази потребителка Нели Марч ли, ква беше, не ми изглежда, че е създала някаква интрига. Изразила си е личното и субективно мнение. Не коментираме дали е достоверно или не. Но все пак всеки тук има право на такова. Респективно - аз също имам правото да се тикам, където реша. Ти фейс контрол ли го раздаваш?! Както ти никнеш, където не те сеят и не ти искат обяснения за това, така и аз пиша, където съм решил.

# 2 591
  • Пловдив
Режисурата е трагична, другото се е получило без напъни
За мен и тя е комична Simple Smile

# 2 592
Аз като гледам някои колко насериозно ги вземат тези номинации, скрит зад привиден хумор - направо и трагедия си има.

# 2 593
  • в рока
Да,да,добре,че е шегата да си кажем истината Laughing

# 2 594
Обикновено през пролетта, неудовлетворени от дългата и студена зима, хората изтрещяват, но тук, във форума закономерно това става през есента.
Видимо е от поне 10 теми, че има въпиюща нужда от изливане на негативизма.
Нека се даде трибуна на хората да си кажат болките, тегобите и терзания.
Не може да останат неудовлетворени и да правят отчаяни опити да жонглират с думи из теми, чиято цел не е да се каже директно на другарчето, че ни дразни.

Нямам какво да добавя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт