Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 784
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Ямбол
....
Е, па, посдърпахме се. hahaha Joy
За какво, за номинациите ли?

# 2 566
  • на североизток от Рая
Аз лично за себе си съм много учудена тази година от номинациите - има такива нелепи потребители попаднали в номинации и в положителните и в негативните. Някои са ми и напълно непознати, явно темата в която пишат цялата се е активирала да ги номинира. Но само те си ги познават. Аз как да гласувам за някой дето един пост не съм му прочела Simple Smile

Peace

Най-смешното в този безумен изблик е поводът. Детски караници за аватари, и някой го човъркат половин година. Никога не съм си представяла, че точно дрязгите в аватарните теми могат да докарат форумна вражда- минават и заминават за десет минути.

Показваш добра памет, уж, а ти е убегнал поводът.

Ама, хайде, от мен да мине, да не припомням.  Stop

Чак пък посред нощ да чепкаш случая, явно доста настъпах някои по мазола. И като пожелах, `приятна вечер` , що ли си помислих, че ще оставите проблема. А все го повдигате, че и в тази тема се информирате.

Недейте продължава! Плийз.

# 2 567
  • Варна
Някой сериозно ли се обижда/сърди/гневи заради аватар? Shocked

# 2 568
За номинациите, което е странно, при положение, че 3 от номинираните са тотално неизвестни на форумното общество и няма как да избутат фаворитките, така че е все едно там ли са или не.
Стегнете се, уважаеми, и гласувайте по-усърдно, защото НСЧ изпревари НиноТино, а аз искам втората да грабне балона с мечо Пух. Нино-Тино  newsm18

# 2 569
  • на североизток от Рая

Ако питаш за моето недоволство, Боги, останах огорчена, защото въпросната девойка създаде интрига. И понеже тя пише доста в аватарната, там прехвърли цялата си енергия  и потърси защита. А се оказа, че не всички са на нейна страна. И почнаха едни ЛС.  ooooh! Огорчи ме. Аз й го казах тогава.

# 2 570
За Плами нямам много задълбочени наблюдения. Мисля, че в посткросинг се изявява и там е приятно общуването с нея, макар и да е малко разсеяна. Беше успяла да ми изпрати картичка, със сбъркано име и вход, и въпреки всичко най-накрая си я получих.  tooth
Много са й  Мечопуховски изцепките междувпрочем.

Но моят Пух Мечо си е Нинка  newsm18 newsm18 newsm18

# 2 571

Mи аз се чувствам крайно обидена, поне за този аватар можеха да ме отбележат в темата за прекрасните, подчертавам, аватари!

Янечек, buttinsky  Blush

Ще взема да си сложа един жизнерадостен аватар!

# 2 572
  • Варна
Нели, не съм те чела никъде извън Литературния, затова сега съм доста озадачена. Интригите не са приятно нещо, наистина, но пък говорят повече за този, кото ги създава, отколкото за този, кото им се връзва.

# 2 573
  • Belgium
Малко е късничко вече за агитация, но и аз да викна жизнерадостно: Ни-но  sohappy

Спарки, хич не се измъквай със снимките, като дойде гласуването за Огледало пак ще показваш  Whistling

# 2 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, па, посдърпахме се. hahaha Joy
Аз защо не съм видяла такова нещо newsm78?

Нели, аз помня, че се дракахте, помня и това, което се размени като реплики в играта, но зачатъкът ви беше в другата тема, а аз там не чета.

# 2 575
За номинациите, което е странно, при положение, че 3 от номинираните са тотално неизвестни на форумното общество и няма как да избутат фаворитките, така че е все едно там ли са или не.
Стегнете се, уважаеми, и гласувайте по-усърдно, защото НСЧ изпревари НиноТино, а аз искам втората да грабне балона с мечо Пух. Нино-Тино  newsm18

НиноТино е точно толкова позитивна, колкото кобра на припек. Естествено, че всеки гледа до голяма степен субективно, но аз рядко съм я засичал да не се заяжда и подчертавам, че тук не става въпрос за отношението й към мен. В темата за модераторите отново доста се пенеше и въсеше на най-различни съфорумци, та на мен тази китка ми е доста далеч от позитивното.

# 2 576
Чак не вярвам че е имало конфликт в аватарната тема  Shocked ,аватарките по принцип ги харесвам и са ми на второ място по приятност след самотните мами в под форума в който пиша най-много

# 2 577
Нели, не съм те чела никъде извън Литературния, затова сега съм доста озадачена. Интригите не са приятно нещо, наистина, но пък говорят повече за този, кото ги създава, отколкото за този, кото им се връзва.

Оф, какви интриги. Ми казала си е мнението жената, може и да е грешно, но какво от това? Значи тук никой нищо лошо не може да каже за някой друг, когото не харесва, защото се интерпретира като интрига. Или всъщност само определени могат да злословят, други - не. Двойният аршин. Забравих. Peace

# 2 578
Ей това с петицията за Входящия хайде да го вземем под внимание  Rolling Eyes

# 2 579
  • Варна

Оф, какви интриги. Ми казала си е мнението жената, може и да е грешно, но какво от това? Значи тук никой нищо лошо не може да каже за някой друг, когото не харесва, защото се интерпретира като интрига. Или всъщност само определени могат да злословят, други - не. Двойният аршин. Забравих. Peace
Сребрьо, пак не си разбрал, душа Hug

Общи условия

Активация на акаунт