Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 347
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 285
Точно тия дето се показаха в огледалото ми станаха симпатични
пък било то и заради смелостта .

# 286
Абе аз много обичам да гледам снимки, но ако послушате старото - хич не завършват добре конкурсите за красота тук.

# 287
  • В Космоса
Катралче, силно се съмнявам, че ще можем да заформим и подобие на такъв конкурс, но ако решиш да се заемеш с удоволствие ще ти помогна. И за всякакви други игри съм готова да давам по едно рамо. Peace

# 288
Само да не поканите Тоца за жури, че тогава наистина ще има ексцесии. Joy

# 289
  • London
Ако му се даде гласност от рано и се обходи форума, защото има много форумки, които не са стигнали изобщо до Клюкарника според мен има много голям шанс да се реализира и то с доста свежа плът. smile3521 Също наличието на награда би покачило доста броя на записалите се, но как би могла да се уреди тя. newsm78

# 290
  • Ямбол
Цитат
Според мен Мис Форум трябва да си е отделно събитие, където се дава заявка за участие и се подкрепя с няколко снимки в категории ( вечерен тоалет, бански, снимка в близък план лице).

Катралче, за нас ужасните, мож и с Хелоуински костюм, нали?  Mr. Green

# 291
  • В Космоса
Цитат
Според мен Мис Форум трябва да си е отделно събитие, където се дава заявка за участие и се подкрепя с няколко снимки в категории ( вечерен тоалет, бански, снимка в близък план лице).

Катралче, за нас ужасните, мож и с Хелоуински костюм, нали?  Mr. Green

Даа, ДААА! Twisted Evil

# 292
  • London
Може и дибидюс. Joy hahaha

Е толко 10 кандидатки ще съберем. Форума е със хиляди потребители. Mr. Green

# 293
  • Ямбол

По боди арт- в готически стил.  Crazy

# 294
  • В Космоса

По боди арт- в готически стил.  Crazy

Въй, въй! Heart Eyes Sunglasses Crazy

Иначе, не съм много запозната с историята на номинациите в бг мама, но според мен си има причина вече да не се практикува като едно време. А е имало кандидатки с прикрепени снимки и т.н. Досещам се, де и затова си мисля, че няма да се осмелят много потребителки.

# 295
Откакто аз съм в този сайт, обаче, тази категория е по-скоро пародия.

То целия подфорум е една жива пародия...  Joy но нали става смях и се забавляваме.

# 296
Жерязко, ти ли си на аватара?

# 297
  • В Космоса
но нали става смях и се забавляваме.

Де да беше само забавление... Проблемът е, че често не е само закачка, а жива злоба.

# 298
# 299
Жалко, щях да гласувам за него за Златно огледало.

Общи условия

Активация на акаунт