Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 410
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 270
Е, огледалото к'во му е?! Пускаш 2-3 снимки, с гащи, без гащи, и готово- в номинациите си.

За Шантолина ли намекваш? Joy

# 271
ЗА вас май няма живот извън форума.  Mr. Green
даааа за някой хора е така , а аз започнах да се чудя какво правя тук вече 5та година  ooooh!
завиждам на номинираните за липси  Peace

# 272
Не, въобще не намеквам за Шантала. Просто е лесно. Копваш едно албумче снимки, вижда те половината форум и си победител. Бързо и лесно.

# 273
Нали виждаш какво пише "номинирам Х, защото само нея видях". Не го казвам с лоши чувства, но е факт, че другите категории искат да изпъкнеш с нещо , да впечатлиш, точно твоите 2 изречения измежду десетките други.

# 274
  • В Космоса
Ooooхххххххх, Трещерица - банда на годината  Joy Joy JoyПо-як лаф скоро не бях чувала! Ако можех да редактирам щях да сменя номинацията си за бисер. Браво, Бианко! Много, много по моя хумор ми влезе. Sunglasses

# 275
Нали виждаш какво пише "номинирам Х, защото само нея видях". Не го казвам с лоши чувства, но е факт, че другите категории искат да изпъкнеш с нещо , да впечатлиш, точно твоите 2 изречения измежду десетките други.

Категории, касаещи визията, не са много адекватни за форум, все пак това не е някакъв банален сайт за запознанства, нали?

# 276
  • В Космоса
Специално за Огледалото моето мнение е, че трябва да се организира със заявка от претендентката, с приложени от нея снимки, както е било преди години. Откакто аз съм в този сайт, обаче, тази категория е по-скоро пародия. Напоказваме се в някоя тема, уж за забавление и да се опознаем и после се пренасят образите тук от успелите да видят нещо. Несериозна е и за мен тази категория в този си вид.

Не, че другите са особено сериозни... Crazy

# 277
Не, че другите са особено сериозни... Crazy

За догодина задължително трябва да се преработи радикално списъкът.

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 00:04 от Най Литган

# 278
Аз съвсем сериозно си номирам. И положително.
В тази връзка, защото загледах останалите номинирани, държа да кажа, че Кейси и Богинята ги номинирах в категорията ''Агент провокатор'', защото и двете, по различен начин, винаги успяват  да провокират интересни реакции в събеседниците си. И го правят блестящо.

За огледалото съм номинирала най-красивите, които съм видяла и запомнила. Laughing

# 279
  • В Космоса
Мен не ме видя или не ме запомни? Crazy Или не съм най-красива, може би!? Cry
Joy

И аз сериозно номинирам, имам предвид, че всичко е уж за забавление и със закачлив уклон. И въобще не мога за едно денонощие да се сетя за най-заслужаващите от друга страна. Е, такива работи. Веселбата си прайм, не сме на някакво сериозно мероприятие се събрали...

# 280
Какво значи дала заявака за най-красива.
Най-красивото лице ,което случайно видях е на Лилиан, която малко сигурно са видели.
Снимката беше черно-бяла , но изглеждаше като стоп кадър от филм.

# 281
Теб нали миналата годинате номинирах, нахалство!
Сега трябва да предадеш короната на следващото поколение красавици. / и хич не я бутай по долапите, ние знаем , че не си я загубила в парка/. Naughty

# 282
  • В Космоса
"Дала заявка" остана от миналата година - някаква лигавня, че всички, които пускат снимки се мислят за големите красавици и един вид дават заявка за Огледалото. Май така беше. Crazy

Бианке, извини ме! Изнахалствах, вярно! Blush

# 283
  • Ямбол
Мда, съгласна съм за Огледалото.  Peace Не е сериозна категорията.Но пък темата- Младеете ли, ми донесе най-много естетическа наслада, приятни емоции, та били и виртуални. Даже забравих за злободневието във форума.  Laughing
 Не успях да видя доста от съфорумките, които не се показват на длъж и шир, но пък и видях достатъчно форумска хубост.  Grinning

# 284
  • London
Според мен Мис Форум трябва да си е отделно събитие, където се дава заявка за участие и се подкрепя с няколко снимки в категории ( вечерен тоалет, бански, снимка в близък план лице). Както принципно е по конкурсите за да могат всички гласуващи да са наясно и да изберат. Сега примерно като дойде време за гласуването, ако някой не съм видяла, а примерно видя има шанс да е моя фаворит би било жалко. Дори сега смятам, че е хубаво при самото гласуване да има снимки, не хубаво ми желателно. Има хора никой не са виждали, те как да гласуват?

Можем да спретнем един Мис Форум по Коледа! С въпросник за всяка участничка, визитка, снимки, кръгове и тн. Joy Изобщо мисля, че не е зле да се увеличат форумните игри. Преди членувах в един форум и Биг Брадър сме правили с мисии и отбори, имало е загадки и викторини. Такъв раздел би бил много разпускащ.

Бай дъ уей, някой ще ми даде ли линк за миналогодишните награди. Интересно ми е да ги разгледам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт