Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 433
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 255
Това е снимка на Лилянка в действие, предполагам? Папарашка е, види се. Laughing

# 256
  • Ямбол

Е, това е Лиляна, пак няма момчетата да се класират.
Говорите си зад гърба ми нещо, май?
Миш(к)она все към злите я влече.
За там съм я приготвила.

# 257
 Stop Път на пенсионерите.

# 258
  • Ямбол
Да видим, гласуването ще покаже.

# 259
Да видим, гласуването ще покаже.

Имам чуството, че на някои хора живота им зависи от това гласуване.   Wink

# 260
  • Ямбол
....
Имам чуството, че на някои хора живота им зависи от това гласуване.   Wink
Много си чуВствителна! Или искаше нещо друго да кажеш?

# 261
Каквото исках го казах Wink не търси под вола теле, интерпретациите са си изцяло само твои  Mr. Green

# 262
Лилянке, честито. Вече си Мечо Пух на форума, колкото и да ти е неприятно и независимо от усилията.

# 263
  • София
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума - Лиляна. Честито. Laughing
Ох, много се смях на това, направо си върнах напитката през носа! hahaha
Аз толкова я харесвам Лиляна, има един глас от мен за Круела с вложени изцяло добри чувства - и е премерена, и не се поддава на провокации. Не зная какво ви става на всички.

# 264
И аз се канех да номинирам Лиляна в категория 5, а както виждам не съм единственият. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:35 от Най Литган

# 265
Вече основните претенденти започнаха да се хващат за гушите. Вместо да се пените, не е зле да осмислите защо сте толкова номинирани. То номинацията не пречи човек да преразгледа поведението си. А пък други залязващи звезди се чудят как в последните дни да ги осети прожектора, гризат нокти, че никой не ги помни. Давайте не е късно да се обербатите финално може пък да има и за вас номинация...

# 266
ЗА вас май няма живот извън форума.  Mr. Green

# 267
ЗА вас май няма живот извън форума.  Mr. Green

Абе може и да има, ама ми се струва, че някои взимат твърде на сериозно тез номинациЙ!

А аз с всяка изминала година все по-малко хора познавам. Ше плесенясам в тоя Клюкарник.

# 268
Перото по-голям препъни камък и от огледалото.
Направо се изморих. Crazy

# 269
Е, огледалото к'во му е?! Пускаш 2-3 снимки, с гащи, без гащи, и готово- в номинациите си.

Общи условия

Активация на акаунт