Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 489
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 240
Трещерица е Бандит на годината  Grinning

# 241
Трещерица е Бандит на годината  Grinning

Тя е Бандит на всяка година!  Joy Joy Joy

# 242
Трещерица, номинирана си за Банда на годината.
Хем е бандитка, хем е на години, к'во и пречи да е банда на годината. Crossing Arms
Зната за една бройка щеше да стане форумски плейбой, та като нищо Трещерица ще отвее 'сичкото маникюр, педикюр и коафюр.

# 243
Ох, коя е Зната? Знаток ли? Това е прякорът на леля ми, който измисхме със сестра ми като бяхме малки и не го бях чувала от друг до сега. Кръстихме я на една бяла пешка със сиви точици - единствена в комплекта.

# 244

Зната за една бройка щеше да стане форумски плейбой, та като нищо Трещерица ще отвее 'сичкото маникюр, педикюр и коафюр.

Помня, помня!  Joy Joy Joy

А сега даже няма категория "форумски плейбой".
Как мислиш, дали Марадона и Селтакис се подвизават наоколо с други никове?

# 245
Знаток, да. Laughing

За момченцата няма ли да има Златно огледало? Дискриминирани са нещо тази година. Laughing

П.П. Съмнявам се да са наоколо младежите, пораснаха вече. Wink

# 246
Естествено че няма форумен плейбой, кой да бъде номиниран в тази категория? Виж, форумен дришльо е по-подходящо.

# 247
 Mr. Green

Те са много стеснителни, момченцата!

# 248
Аз за това предлагам огледалце и за тях. Laughing

# 249
Аз за това предлагам огледалце и за тях. Laughing

Одобрявам и освен това пред тях трещерица няма шанс да вземе медал за грим и кола маска.

# 250
Или форумен бастун.

Обаче наистина момченцата си нямат огледало. Що не им сложите и на тях едно?

Всяка година ми е безкрайно интересно кой ще вземе приза за ЗлоКучене. И тайничко и тихичко завиждам, разбира се, благородно и много позитивно. Simple Smile

# 251
Виж, форумен дришльо е по-подходящо.

И това им е много, новите момчета ми се струват посредствени. Никак не са интересни.

# 252

Е, това е Лиляна, пак няма момчетата да се класират.

# 253
Но красотата не пречи на посредствеността, нали? НЯкак е много кардинално номинациЙ от типа "красив посредствен дришлю" Mr. Green Не е добра идея. Няма го Марадона да я "грабне".

Ааа, Янечек! Именно. Пуснете и "малинки" иначе все към-ту розовото ни влече, трябва цветово да се насити клюто. Тъй де, да попривлечем още рекламодатели, къфто функнкциЙ имаме...

# 254

Е, това е Лиляна, пак няма момчетата да се класират.

А, не! Тя е форумна показалка!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт