Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 046
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 45
Както винаги, първите страници ще са само лигни.

# 46
Ааа, ама не в тази тема, моля, с номинациите, а в друга, нарочна!
Тази тема, Акаша, я кръсти коментарна!
Тези, където после ще броят, няма да търсят сред коментарите номинации, моля.

# 47

О.К

# 48
Готово! Peace

Мислех да включа Кучеглавата маймуна, ама няма да е удачно, нали? Mr. Green

Защо се опитваш да саботираш шанса ми за титла?

# 49
  • В Космоса

Ааа, така ли?
Ами аз промених и заглавието...
И кво ся, някой да отваря друга за номинации ли?

Безглава маймуна, аз само една съм виждала. Другите всички си имат глави.

Елиас, ми на заради теб не я добавих, щот съм добричка. Crazy

# 50
Да, тази я кръсти с едно тире коментарна, а си пусни друга, нарочна, в която изрично с червено, големи и болднати букви  Mr. Green тури, че не се коментара, а само се номинира.

# 51
Драсни на тази - коментарна, а отвори друга само за номинациЙ без коментари  Peace

Да, тази я кръсти с едно тире коментарна, а си пусни друга, нарочна, в която изрично с червено, големи и болднати букви  Mr. Green тури, че не се коментара, а само се номинира.

То па щото ще го прочете някой  Whistling

# 52
Елиас, често се случва да се измисли категория за потребител, но примерно "кучеглавата маймуна" пасва и за някои от красавиците, ще ме прощават.
rotfImao

# 53
# 54
И би било добре, да се номинират предимно нови потребители, от последните 2-3 г., макар че, не всички "новаци", са такива.

# 55
Ее, ама много бързаш Акаша.
Сега поне 3 теми трябва да се пуснат с предложения за номинации и отхвърлянето им, докато се стигне до наченки на някакво съгласие.

# 56
И би било добре, да се номинират предимно нови потребители, от последните 2-3 г., макар че, не всички "новаци", са такива.

Така е! Но за цялостно творчество как да номинирам някой, регистриран през 2011-та да речем?

# 57

Така е! Но за цялостно творчество как да номинирам някой, регистриран през 2011-та да речем?

В тази категория е най-лесно - Сийка си прави отвод и директно даваме приза на Дона.

# 58
  • В Космоса
Ее, ама много бързаш Акаша.
Сега поне 3 теми трябва да се пуснат с предложения за номинации и отхвърлянето им, докато се стигне до наченки на някакво съгласие.

Ми уж точно това е целта, да се избегне протакане. Ама който има претенции, да пуска нови теми. Аз само дадох началния тласък. Crazy

# 59
Абе недей така , Касита, при някои новаци една тема е достатъчна, за да блеснат с творчеството си. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт