Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 360
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 570
За Сашка от край време е ясно, че си е леко Куку жената.
Защо така се подигравате с болните хора не мога да разбера?

# 571
  • Fort Worth, TX
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървенжа.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)
Ъ? Аз? По какъв начин?  Shocked
Айде, айде сега.След като изкопа снимките й значи знаеш коя е и че беше известна:-) Simple Smile Кой знае и ти колко гюбеци си мятала на нейни песни , ама нема си признаеш никога:-) с най-добри чувства към вас Богиньо

# 572
  • В Космоса
Въобще тая Сашка ми е странна птица. Имам чувството, че е добра душа, но откъде блика тази вулгарност? Сигурно просто не осъзнава, че е по-скоро spooky, отколкото sexy. Crazy

# 573
  • Варна
Боги, изкараха те по древна и от Лили Иванова  Mr. Green
Аз съм вечна  Mr. Green

# 574
  • София
Звучи зловещо.

# 575
  • в сърцето на един мъж...
Е, ай ся, всеки що годе средно статистически българин знае коя е Сашка Васева и как изглежда. Пък външния й вид може да се намери из гугъл навсякъде. Не е като да е тайна

# 576
Въобще тая Сашка ми е странна птица. Имам чувството, че е добра душа, но откъде блика тази вулгарност? Сигурно просто не осъзнава, че е по-скоро spooky, отколкото sexy. Crazy

Ти пък Simple Smile защо се очудваш, сякаш Сашка е единствената в БГ, която се облича така Simple Smile Имаше една група в фейсбук за селските пръчки и там беше пълно с такива изцепки Simple Smile или пък достатъчно е да видиш абитуриентките  Mr. Green

# 577
  • Fort Worth, TX
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървежна.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)

Защо дори тя? Да не е пяла и тя?
Просто предполагам с оглед на възраста й,че знае певиците и певците от онова време.

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървежна.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)

Защо дори тя? Да не е пяла и тя?
Просто предполагам с оглед на възраста й,че знае певиците и певците от онова време.

Я, интересно, а каква е възрастта й?

# 579
  • Варна
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървенжа.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)
Ъ? Аз? По какъв начин?  Shocked
Айде, айде сега.След като изкопа снимките й значи знаеш коя е и че беше известна:-) Simple Smile Кой знае и ти колко гюбеци си мятала на нейни песни , ама нема си признаеш никога:-) с най-добри чувства към вас Богиньо
И аз те обичам, мило.
Да, а също така се интересувам на колко съм години.  Flutter

# 580
Сашка, освен че е вулгарна, е и много други неща.
Хем самовлюбена, хем напълно заблудена по отношение на таланта и значимостта си, хем една такава леко фриволна и позитивна, хем взимаща се твърде насериозно, хем точно обратното. Толкова много хора във форума ми напомнят за нея, но на всички по нещо не им достига, за да бъдат коронясани с титлата "Сашка". Laughing

# 581
Много сложно да се сетиш, че визията на Сашка Васева й носи пари. Също като на Азис и Лейди Гага. Ще замоля музиковедите във форума да не скачат сега със сравнения за певческите им данни.

# 582
Сашка, освен че е вулгарна, е и много други неща.
Хем самовлюбена, хем напълно заблудена по отношение на таланта и значимостта си, хем една такава леко фриволна и позитивна, хем взимаща се твърде насериозно, хем точно обратното. Толкова много хора във форума ми напомнят за нея, но на всички по нещо не им достига, за да бъдат коронясани с титлата "Сашка". Laughing
Аз смятам,че никоя от дамите тук не може да се мери със Сашка Васева,тя просто е от друга Вселена Laughing

# 583
  • В Космоса

Ти пък Simple Smile защо се очудваш, сякаш Сашка е единствената в БГ, която се облича така Simple Smile Имаше една група в фейсбук за селските пръчки и там беше пълно с такива изцепки Simple Smile или пък достатъчно е да видиш абитуриентките  Mr. Green

Да виждала съм разни "кукери", но ми се струва, че те са си откровено тъпички. А Сашка... има нещо различно в нея, не знам. Колорит е някак.

# 584
  • Ямбол
Мишона не може да преживее още номинацията ми. Че и ми честити. Направо виждам как излиза пушек от всички отвори....
Като гледам и ти си номинирана в една не много приятна категория.Вярвай ми, ако имаше как и десет пъти бих те номинирала.
Вярвам ти.

Общи условия

Активация на акаунт