Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 508
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 585
  • Fort Worth, TX
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървенжа.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)
Ъ? Аз? По какъв начин?  Shocked
Айде, айде сега.След като изкопа снимките й значи знаеш коя е и че беше известна:-) Simple Smile Кой знае и ти колко гюбеци си мятала на нейни песни , ама нема си признаеш никога:-) с най-добри чувства към вас Богиньо
И аз те обичам, мило.
Да, а също така се интересувам на колко съм години.  Flutter
Богините нямат възраст:-) Само предполагам в диапазона м/у 30 и 40 плюс-минус една две:-) което ме навежда на мисълта, че все ще си я чувала по онова време:-)
И пак казвам с най-добри чувства от моя страна:-)

# 586
То остава и да предлага номинация "Сашка Васева", без да е запозната със светлата й личност  Mr. Green

# 587
  • Fort Worth, TX
Мишона не може да преживее още номинацията ми. Че и ми честити. Направо виждам как излиза пушек от всички отвори....
Като гледам и ти си номинирана в една не много приятна категория.Вярвай ми, ако имаше как и десет пъти бих те номинирала.
Вярвам ти.
"Симпатиите" ни са взаимни.

# 588
Въобще тая Сашка ми е странна птица. Имам чувството, че е добра душа, но откъде блика тази вулгарност? Сигурно просто не осъзнава, че е по-скоро spooky, отколкото sexy. Crazy

Ти пък Simple Smile защо се очудваш, сякаш Сашка е единствената в БГ, която се облича така Simple Smile Имаше една група в фейсбук за селските пръчки и там беше пълно с такива изцепки Simple Smile или пък достатъчно е да видиш абитуриентките  Mr. Green

Да виждала съм разни "кукери", но ми се струва, че те са си откровено тъпички. А Сашка... има нещо различно в нея, не знам. Колорит е някак.

И на мен Сашка ми е симпатична. Въпреки вулгарния външен вид, не изглежда да е вулгарна вътрешно. Все си мислех, че тази номинация, категория т.е., е от положителните, като се има предвид колко яростно Богинята защитаваше зашеметяващата комбинация от гнойнозелено с леопардов принт.

# 589
  • Варна
Предполагам, че само крехките двайсетгодишни агънца не са чували за светлата особа на Дупнишката Мадона. Но пък пак не е сигурно. Дори наскоро /преди година-две/ я промотираха в едно танцувално шоу. Не е задължително да си динозавър, за да си в течение. Peace

# 590
Гнойно зелено? Уаууу.... newsm56

# 591
E кога пък тая категория сте я вмъкнали? 

# 592
Аз в тази категория бих номинирала един от мъжете - Вълкът с дълъг ник,  ако не се лъжа. Ако се лъжа - да ме извини потребителя. Беше едно толкова цветущо таксиджийско описание на това как българки спали с турци , дълго време не можех да го забравя...  SickWhistling

# 593
Остарявам или по-придирчива ставам,
ама скука, скука ви казвам Crazy
Само липси ми идват в главата,
и едно, две пера, къде златни, къде шарени

# 594
Оооо, Вълкът наистина има дар слово!

# 595
Никакви снимки ли няма да видиме в тази тема. Айде малко раздвижете. Simple Smile Wink

# 596
  • В Космоса
Никакви снимки ли няма да видиме в тази тема. Айде малко раздвижете. Simple Smile Wink

Освен аз да ти се покажа пак... с големите очила. Mr. Green

# 597
Може ли и нещо ново де, от сега, така, импровизирано. Simple Smile

# 598

И трите цици  Joy

# 599
  • В Космоса

И трите цици  Joy

Бе, аре пък ти. Това е кант на сутиена, ако искаш да знаеш! Не кант, ами друг плат там, не ги разбирам, и има гънка. Отделно леко ми прелива отгоре плътта и става тройна цица, а не три цици. Така, че пак не си изследвала с лупата достатъчно точно. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт