Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 004
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 780
Елиас, МНОГО си красива, елегантна и изискана. Яд ме е, че вече си дадох гласовете и не мога да те включа в списъка.
Тези думи, излезли изпод пръстите на една Богиня  Heart Eyes - приемам ги за страхотен комплимент! Благодаря!

# 781
  • Варна
Елиас, МНОГО си красива, елегантна и изискана. Яд ме е, че вече си дадох гласовете и не мога да те включа в списъка.
Тези думи, излезли изпод пръстите на една Богиня  Heart Eyes - приемам ги за страхотен комплимент! Благодаря!
Чистата истина  bouquet

# 782
Защо не си качихте снимките по-рано?  Crossing Arms

# 783
  • Варна
Винаги изпускам темите, в които се показват снимки, а толкова много да ми се гледат хубави жени, затова се записвам.

# 784
Елияс, супер си, успех!  Peace

И аз съм на аватара, ама ще ви замоля да не ме номинирате.  Mr. Green

# 785
Пффф ,че аз толкова се показвах,чак ме е срам вече Rolling Eyes ама понеже съм и жена...

ето... ако има някой пропуснал  Mr. Green

............

Може да ви пусна и една съвсем актуална от сега,ама на нея съм една безжизнена,без грим,отегчена,болна и повръщаща Tired Затова коментирайте пО избраните снимки Mr. Green Sunglasses

............ - само да не ми отидат сега няколкото положителни гласа ,че няма да го преживея!

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 12:43 от sparkling eyes

# 786
  • Варна
Ах, още една красавица!
Наистина очите ти са искрящи. С прибраната коса на опашка си като Ракел Уелч на младини - красива и секси.

# 787
  • Варна
sparkling eyes,

благодаря !   bouquet

До сега, само четях форумско-колегиални мнения за красотата ти, вече се включвам и аз със същото мнение.

# 788
Може да ви пусна и една съвсем актуална,ама на нея съм една безжизнена,без грим,отегчена,болна и повръщаща Tired Затова коментирайте пО избраните снимки Mr. Green Sunglasses
И синя! Аватар! Joy

С право съм ви номинирала и двете, хем красиви, хем с излъчване. Пу-пу, да не ви насерат кокошките /да се чете буквално, че както върви темата...  Mr. Green /

# 789
sparkling eyes, радвам се, че те номинирах  Flutter

# 790
Chanel показвала ли се е? Гледам че е номинирана.

# 791
.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 22:15 от Еластина

# 792
  • в сърцето на един мъж...
Ее, Спарклинг, радвам се, че съм пуснала глас за теб Peace Дори по форумски легенди не съм се излъгала Grinning

# 793
Пффф ,че аз толкова се показвах,чак ме е срам вече Rolling Eyes ама понеже съм и жена...
Оу, страхотна си, веднага те номинирам. Heart Eyes

# 794
  • Fort Worth, TX
И двете сте разкошни.Поздравления за това, че споделихте снимките си.Имате подкрепата ми:-)

Общи условия

Активация на акаунт