Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 887
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 105
Ох, NinoTino,  изчакай Малинките, не ме курдисвай при талантите от сега .Joy Някак неуважително идва за тях. (М/у другото, за аватарите ли става въпрос или някакъв друг неподозиран "талант" притежавам? Mr. Green)

Ееее, не четеш, начи! Съвсем ми е добронамерена номинацията, дори в тази тема по-напред те похвалих, че си се справила отлично /сръчно/ със започването на номинациите!  Crossing Arms

# 106
Rolling Eyes  Grinning Ами, то аз за маникюр се регнах и ако има и други дето им напомням на други, могат да погледнат назад в пърноначлните ми идиотщини и ще видят колко време съм изгубила в парфюмната тема в КМ преди да открия величието... на Клюкарника! Crazy

Заради ника те свързвам с маникюр  Laughing Hug Нямам предвид, че ми напомняш на някого, а че имаш непринудено държание, затова много хора се учудихме, когато разбрахме, че си новак.

buttinsky, 2pac, бе, верноооооо  ooooh! Така се чудих кой беше онзи самотен татко-готвач  Crazy
Благодаря ти за номинациите, трогната съм! 

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 20:22 от Елиас

# 107
  • В Космоса
Ох, NinoTino,  изчакай Малинките, не ме курдисвай при талантите от сега .Joy Някак неуважително идва за тях. (М/у другото, за аватарите ли става въпрос или някакъв друг неподозиран "талант" притежавам? Mr. Green)

Ееее, не четеш, начи! Съвсем ми е добронамерена номинацията, дори в тази тема по-напред те похвалих, че си се справила отлично /сръчно/ със започването на номинациите!  Crossing Arms

Ми щот е зелена със зелено човече... Crazy Пък то си е ясно, че не съм никакъв талант. Grinning Но все пак каква ти е идеята? Thinking

# 108
Такааа,за първи път ще ми е Embarassed
Ще прочета малко да се ориентирам къде какво да правя Wink
Видях си името в съседната тема обаче и много се зарадвах Party  bouquet Благодаря !

# 109
Ее, Елиас, давам напълно обективно мнение.
А 2paq наистина не съм го засичала отдавна.
Както например имам съмнения, че Шанталет е мъж, който се гъбарка с нас, така по едно време си мислех за Тупака, че е някоя жена. Ако не си слагаше снимки по аватарите, които да изглеждат реалистично, почти щях да съм убедена, че авторът на тези вманиачено-истерични постинги е жена.

# 110
Ми щот е зелена със зелено човече... Crazy Пък то си е ясно, че не съм никакъв талант. Grinning Но все пак каква ти е идеята? Thinking

Идеята ми е хумористично -добронамерена - номинирам те за сръчко, че толкоз умело пусна номинациите! Ама ако ме питаш пак, ще предложа и друга категория - български реотан  Hug

# 111
  • В Космоса

Идеята ми е хумористично -добронамерена - номинирам те за сръчко, че толкоз умело пусна номинациите! Ама ако ме питаш пак, ще предложа и друга категория - български реотан  Hug

Joy Второто по ми подхожда, май. Crazy

Hug

# 112

Никакви награди не чакам, чакам кебапчетата.

# 113
  • В Космоса
Аз си дадох част от предложенията и ще допълвам. А точно след мен писала Sparkling eyes и се сетих, че и тя е своеобразен претендент за огледалтото, но не си я спомням добре, само едни искрящи очи помня, но не са ми достатъчни.

Спарклинг айс, приканвам те да се покажеш отново, за да мога с чиста съвест да те добавя към хубавиците! Grinning

# 114
Аз си дадох част от предложенията и ще допълвам. А точно след мен писала Sparkling eyes и се сетих, че и тя е своеобразен претендент за огледалтото, но не си я спомням добре, само едни искрящи очи помня, но не са ми достатъчни.

Спарклинг айс, приканвам те да се покажеш отново, за да мога с чиста съвест да те добавя към хубавиците! Grinning

Ама тук ли? Така ли се прави? Оф,както казах ми е сефтето и още не знам  Thinking
Може ли да е после,че имам дете за приспиване Naughty

п.с. Не случайно ника ми е такъв Mr. Green Party Wink Hug

# 115
  • В Космоса
Разбира се, когато имаш възможност. Hug

Не се прави така, аз по изключение. Grinning

# 116
Нямам предвид, че ми напомняш на някого, а че имаш непринудено държание, затова много хора се учудихме, когато разбрахме, че си новак.

Grinning OK, така казаха и на последната среща на АА. Crossing Arms
Щастливо коментиране и номиниране, аз пък си промених решението и ще гласувам. Сега отивам да спя, че да взема зрели и отговорни решения. Grinning

# 117
Хубавиците дават снимки в цял ръст, по бански и вечерна рокля. Ако нямат вечерна рокля - може и по без нея.

Бях си набелязала страхотно красиви дами за номинация в категорията, но от лятото до сега нещо не съм съвсем убедена, че помня правилно кое лице зад кой ник се крие. Пенсионерска работа.

# 118
Като дойдат номинациите, все ми се ще да се присъединя към някоя банда. Ама после забравям, бабешка работа. Може ли за най-красиво внуче? Кръв ще се лее, обещавам.

# 119
Трещерице, колко кюфтета даваш, ако те номинирам за банда на годината?

Общи условия

Активация на акаунт