Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 071
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Забелязвам, че тази година Елица е много мила и добра. Разочароващо е това. Mr. Green
pletka

# 391
  • В Космоса
Не ми трябваше това уточнение, вярно, Джой. ooooh! Права си! Но такава съм си аз, знаеш. Дори и при такива пародии искам всичко да е точно. Crazy

# 392
  • Варна
Забелязвам, че тази година Елица е много мила и добра. Разочароващо е това. Mr. Green
pletka
Мило, да не си болно?

# 393
Какво общо имат мъжете, които са се показвали тук? - много общо има, след като съществуват някакви претенции за мъжко златно огледало, където да се показват форумните хубавци.

Това е единствено, за да е по-весело и да има емоции и там. А и преди, явно, е имало такова, но както виждаш сега не сме тръгнали да мрем, че няма. Laughing Не мога да говоря от името на хората, но аз лично приемам тези номинации с шеговит уклон и повод да има купон и майтапи. Например Лиляна - Мечо Пух на форума, Трещерица - банда на годината и т.н.

# 394
  • В Космоса
Аз очилата не помня, обаче помня двойните цици  Laughing
Maшала Simple Smile

Машала я Simple Smile имаше 3 цици  Joy

Колкото повече, толкова повече! Laughing

# 395
  • Другата България
Argent, супер е, поне за мен де Heart Eyes Flutter

# 396
  • София
pletka
Мило, да не си болно?
Недей да ми фамилиарничиш, ако обичаш.

# 397
  • Ямбол
Много си безхарактерен, Argent. Заради една забележка промени и подписа си.
Доказано е, че е по-удобно да се чете бял шрифт на черен фон.
Аз така препоръчвам на учениците си, когато готвят презентации.

# 398
  • Варна
pletka
Мило, да не си болно?

Добре. Елица, добре ли си?

# 399
Синигерче е много хубава на всички снимки, на които съм я видяла. И други хубавици успях да видя. Ама много бързо триете.

# 400
  • София
pletka
Мило, да не си болно?

Идеално.

# 401
  • Варна
pletka
Мило, да не си болно?

Идеално.
Успокои ме. Бях започнала да се притеснявам.

# 402
Разбира се, че е хубава Синигече. Какво значение има дори снимката да е от преди месец, преди една- две години, хубавото си е хубаво, наистина не е нужна издребняване чак до там.
 Сега ,ако има правило снимката да е с  макс от преди 15 мин, кажете да знаят претендентките... Sunglasses

# 403
Не се бийте отсега за короната. Така или иначе не печели най-красивата.  Grinning

# 404
  • Варна
Аз затова предложих правилото с вестника. Не четете, уважаема, не четете.

Общи условия

Активация на акаунт