Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 031
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
Започнаха едноредовите номинации. Очаквам да е така до края на темата - основно ще се номинират за огледалото и банда на годината. Като от две три теми в стил спам ще се надпреварват. Дотук се открояват тайните и аватарите. Сякаш други банди няма.

# 511
  • Варна
Моля ви, прилюдното обяснение в любов нарушава интимността на момента. Peace

# 512
Т.е. връщаш си думите от ЛС назад и вече не съм ти любимка?

Аууу и на ЛС обяснения ли има Naughty Има подкупи тук Shocked Thinking  Не ви е срам Naughty

# 513
За какво изобщо са другите категории - ей, тъй , да се направим на колтурни. Ясно, че дупета и цици ще се мерят.

# 514
Сякаш други банди няма.
Има - Трещерица.
Тя си е банда от Клюкарника.
Всичко друго е с дъх на априлче.

# 515
  • В Космоса
На мен другите категории са ми много интересни. Огледалато е сеир само. А другите, особено положителните, създават едно приятно усещане, един уют във форума. Момичетата, които номинират само за банда, например, просто не са толкова активни из клюкарника и не познават действащите лица. Макар, че защо не номинират тези, които на тях са им известни, но ще стане много обширно и разнородно и накрая пак познатите лица ще излязат за гласуване.

# 516
  • Ямбол
Сякаш други банди няма.
Има - Трещерица.
Тя си е банда от Клюкарника.
Всичко друго е с дъх на априлче.

Да ама Трещи има само една номинация. Няма да може така да отиде на гласуване.

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже смятам да почвам с броенето на тези, които вече не могат да редактират, да попитам- ще се спазва ли правилото за по три номинации в категория? Мисля да броя първите три изброени и останалите да не зачитам.

# 518
Момичетата, които номинират само за банда, например, просто не са толкова активни из клюкарника и не познават действащите лица.
На тях бандите са им клюкарника.  Peace

# 519
Понеже смятам да почвам с броенето на тези, които вече не могат да редактират, да попитам- ще се спазва ли правилото за по три номинации в категория? Мисля да броя първите три изброени и останалите да не зачитам.

Е,по-скоро ги изброй всичките Peace Нека да няма ощетени Peace аз лично за първи път номинирам и следя,но като гледам от сега как има все за нещо недоволни....направо не знам после как ще е.Та....брой всичко,защото пък и примерно аз искам и да добавя после,но няма да е със започващият с най-,а както ми идва на клавиатурата Peace

# 520
Обаче аз се прецаках.
Взех , че гласувах още първия ден, за половината категории не се сетих за никой.
Сега покрай коментарите, измислих и тях, ама вече не мога да редактирам.
Така е , като номинирам за първа година.

# 521
Обаче аз се прецаках.
Взех , че гласувах още първия ден, за половината категории не се сетих за никой.

И аз така  Whistling И затова написах по-горе,че мисля после в нов пост(ако може така де) да номинирам и останалите.

# 522
Къде се показват коленца, лакъти и добре оформени вежденца?

# 523
Обаче аз се прецаках.
И аз така.

# 524

Е,по-скоро ги изброй всичките Peace Нека да няма ощетени Peace аз лично за първи път номинирам и следя,но като гледам от сега как има все за нещо недоволни....направо не знам после как ще е.Та....брой всичко,защото пък и примерно аз искам и да добавя после,но няма да е със започващият с най-,а както ми идва на клавиатурата Peace

Така се ощетяват тези, които също са имали повече от 3 имена за категория, но са спазили изискването. А и оттук нататък всеки може да почне да слага по 15+ имена в категория... жална им седмица на броячите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт