Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 043
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 525
  • Ямбол
Понеже смятам да почвам с броенето на тези, които вече не могат да редактират, да попитам- ще се спазва ли правилото за по три номинации в категория? Мисля да броя първите три изброени и останалите да не зачитам.
А ще успееш ли да отчетеш следващите допълвания на един и същ потребител, който може да е дал 3 преди два дни в една категория и след два дни да допълни с други в нов пост?

# 526
Всички съвременни (от този, че и от последните десетилетия на миналия век) цифрови фотоапарати разполагат и със самоснимачка (или както се казва тази функция) - можеш да си нагласяш фотоапарата да снима автоматично след определени секунди.
Да не говорим, че щом ще си снимаш задните части, криейки гърдата, та после да режеш снимката ( това пък не знам за какво е било нужно), по-добре е или да си сложиш сутиен, или да се снимаш само от кръста надолу, но да се снимаш с две ръце. Самоснимачка също има.
Мъжете, харесващи жените си, обикновено им правят и без това доста снимки, показващи прелести, за да се налага горките да се снимат сами. Дето се вика, от уважение към собственото си тяло човек не бива да пуска такива размазани снимки. Затова подарък -  марков фотоапарат и някой ентусиаст като Аргент за личен фотограф. Laughing

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 16:21 от Анонимен

# 527
На мен Огледалото ми е много скучно. Смешни са ми тези дискусии и драми покрай него.
Аз видях хубави съфорумки в една темите, където се показваха, ама на половината не запомних лице - ник Blush - как да гласувам, като не помня, затова не гласувах. И все си мисля, че има много по-красиви съфорумки, които обаче никога няма да се покажат и така ми се губи съвсем смисъла от тази категория.

# 528
Обаче аз се прецаках.
Взех , че гласувах още първия ден, за половината категории не се сетих за никой.
Сега покрай коментарите, измислих и тях, ама вече не мога да редактирам.
Така е , като номинирам за първа година.

И аз така  Whistling И затова написах по-горе,че мисля после в нов пост(ако може така де) да номинирам и останалите.
В началото май казаха, че не може повече от 1 пост на човек.
Ако все пак се направи изключение и аз ще се възползвам.

# 529
  • София
То и аз още се колебая за някои категории дали да номиниргам, а и за Сашка Васева не съм ги измислила... Що да не е в нов коментар?

# 530
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже смятам да почвам с броенето на тези, които вече не могат да редактират, да попитам- ще се спазва ли правилото за по три номинации в категория? Мисля да броя първите три изброени и останалите да не зачитам.
А ще успееш ли да отчетеш следващите допълвания на един и същ потребител, който може да е дал 3 преди два дни в една категория и след два дни да допълни с други в нов пост?
Да. Мисля, че ще мога. А пък и не вярвам някой чак толкова да тръпне от желание да номинира, че да върти евтини номерца. Имаше допълващи се в нов пост досега, но само за нови категории.
И смятам, че Ники е права- щом едни се съобразяват с правилата в първи пост, а други не, то и броящите е редно да се съобразяват.

# 531

Е,по-скоро ги изброй всичките Peace Нека да няма ощетени Peace аз лично за първи път номинирам и следя,но като гледам от сега как има все за нещо недоволни....направо не знам после как ще е.Та....брой всичко,защото пък и примерно аз искам и да добавя после,но няма да е със започващият с най-,а както ми идва на клавиатурата Peace

Така се ощетяват тези, които също са имали повече от 3 имена за категория, но са спазили изискването. А и оттук нататък всеки може да почне да слага по 15+ имена в категория... жална им седмица на броячите.  Laughing

Е,аз само и по 1 примерно съм написала в категория,а имам поне още 2-3 кандидати(въпрос на до подредба да речем в главата ми как да е)само, където сега не мога да добавя Tired ...може би е трябвало не по 3,а по 5 да са позволените.Знам ли?
А на броячите - нали са се хванали с това пожелание- ще броят Mr. Green  Wink Peace

Както и да е де- питаше се,предложих...както сте го правели така,аз тук съм нова Blush

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 16:24 от sparkling eyes

# 532
За бандите ми е особено интересно - всеки си номинира своята, не вярвам някой да има поглед върху всички. Нека поне да покажат голи снимки, да сравняваме.

# 533
Ами, Джой каза, че не е проблем да отчитат допълващите постове, така че - или модовете държат темата като отчетна до края на срока за  номиниране (т.е., редакция на постове е отворена за няколко дни, а не за 24 часа), или се пишат допълващи постове - номинирала си един, пишеш втори пост, за да номинираш други двама. И аз не вярвам на някого да му е чак толкова важно класирането, че да почне през три страници да пуска постове с нови имена, за да номинира 15 в категория.  Laughing

Голи снимки на банди - само ако са мъжки и артистично заснети.  Laughing

# 534

Недейте, че миналата година pronobis беше много активен в Огледалото и ей на - липсва цяла година. Направо му давайте приза за Липса.

# 535
Ами, Джой каза, че не е проблем да отчитат допълващите постове, така че - или модовете държат темата като отчетна до края на срока за  номиниране (т.е., редакция на постове е отворена за няколко дни, а не за 24 часа), или се пишат допълващи постове - номинирала си един, пишеш втори пост, за да номинираш други двама. И аз не вярвам на някого да му е чак толкова важно класирането, че да почне през три страници да пуска постове с нови имена, за да номинира 15 в категория.  Laughing

Така ще е най-добре тогава и всеки да си подреди своите 3 фаворита.Ок?

# 536
  • Другата България
Верно че липсва, сега се сетих и аз за него, но и Лабрадор никакъв го няма Thinking

# 537
  • Там, където ме обичат

Недейте, че миналата година pronobis беше много активен в Огледалото и ей на - липсва цяла година. Направо му давайте приза за Липса.
Къде е това Огледало?

# 538
Аууу имам си любимка за Огледалото Simple Smile Мацката има над 100 снимки в форума и на всичките е абсолютно еднаква Simple Smile Не знам как го прави този номер, но толкова скучна физиономия и празно излъчване не бях виждала никога  Joy
Лицето и е като мраморна статуя и не изразява никаква емоция .... малко ми напомня Kristen Stewart с нейното ''емоционално изражение''   Mr. Green

# 539
Ау, и аз съм номинирана, мерси   bouquet

А Аржан забелязвам, че все повече се утвърждава вместо като льо пти, ъх, жоли, като ла петит.

Общи условия

Активация на акаунт