Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 039
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 555
  • гр. София
А защо Сашка Васева да е вулгарна? Че нямам никакви наблюдения над светлата й персона.  Rolling Eyes

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А не, кралица на бала е тя- този в "Плас Пигал" Laughing.

# 557
  • Варна
А защо Сашка Васева да е вулгарна? Че нямам никакви наблюдения над светлата й персона.  Rolling Eyes
Ти пък.
Скрит текст:
Направо е образец за стил, сдържаност и класа. Може пък да е добра певица. Знам ли.

# 558
  • София
Никакви крилати фрази, бисери и мисли тая година обаче, постна работа.

# 559
  • гр. София
Въх!  #Crazy
Но, както казах, не знаех. Peace

# 560
Ти пък.
Скрит текст:
Направо е образец за стил, сдържаност и класа. Може пък да е добра певица. Знам ли.
Изгоряха ми очите,изгоряха ми очите! #CrazyНееее!Хубаво,че не съм вечеряла още Sick Снимката по прашки отзад най ме уплаши Confused

# 561
Ти пък.
Скрит текст:
Изгоряха ми очите,изгоряха ми очите! #CrazyНееее!Хубаво,че не съм вечеряла още Sick Снимката по прашки отзад най ме уплаши Confused

Shocked Shocked Shocked не трябваше да гледам

# 562
  • Варна
Пък много сте плашливи, значи  Mr. Green

# 563
  • гр. София
Ми то от това и някой храбрец като Крали Марко би се стреснал.

# 564
  • Fort Worth, TX
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървежна.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)

# 565
  • София
Нееее!Хубаво,че не съм вечеряла още Sick Снимката по прашки отзад най ме уплаши Confused
Няма и да вечерям  Sick

# 566
  • Варна
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървенжа.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)
Ъ? Аз? По какъв начин?  Shocked

# 567
  • гр. София
Квото и да си приказваме Сашка навремето беше много вървежна.Говоря за зората на чалгата.Дори Богинята може да го потвърди:-)

Защо дори тя? Да не е пяла и тя?

# 568
  • Варна
Стига сте ме обиждали. В зората на демокрацията съм била невръстно девойче. А и за голямо мое съжаление, пеенето не е сред талантите, които притежавам. Както казва мъжът ми: Винаги първо трябва да се опитва с добро.

# 569
Боги, изкараха те по древна и от Лили Иванова  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт