Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 440
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 615
Да се намърдам в тази тема? Тук станало доста задушевно. Simple Smile

A все още не са се развяли много гащя. Смятай като доди гласуването.

# 616
  • Fort Worth, TX
Да се намърдам в тази тема? Тук станало доста задушевно. Simple Smile
Тепърва ще става.Simple Smile

# 617
  • В Космоса
То останалите номинации би трябвало да са по-спорни, защото са по-субективни даже. Красотата, колкото и да е субективна, все пак си има някакви канони, според които един човек е общоприет за красив.

Да, чудно, че няма интерес за останалите категории - да поспорим кой мил, кой злобен... Но за красотата съм се убедила тук, че е сууупер субективна. Едно време си мислех, че съм хубава, нямах съмнение, всички го твърдяха. Но сега знам, че просто не са имали смелост да ми кажат в очите, че не ме харесват, тези, които не ме харесват. Евала на форума! Laughing

# 618
  • Варна
Аз като усещане ги разбирам нещата по-скоро, не като външен вид.
Дори не ме интересува дали реален човек или измислен стои зад профила.

# 619
То останалите номинации би трябвало да са по-спорни, защото са по-субективни даже. Красотата, колкото и да е субективна, все пак си има някакви канони, според които един човек е общоприет за красив.

Няма такъв! /освен мен, разбира се/

Под "общоприет" имам предвид от повечето хора. Примерно, аз не харесвам латиноамериканки, обаче все пак не отричам, че и сред тях има много красиви, но просто не са мой тип. Това в скобите си е майтап, нали така.

# 620
  • Fort Worth, TX

Да, чудно, че няма интерес за останалите категории - да поспорим кой мил, кой злобен... Но за красотата съм се убедила тук, че е сууупер субективна. Едно време си мислех, че съм хубава, нямах съмнение, всички го твърдяха. Но сега знам, че просто не са имали смелост да ми кажат в очите, че не ме харесват, тези, които не ме харесват. Евала на форума! Laughing
Хубава си:-) Номинирах те:-)
И тази година ще чакам да видя пркрасна О Шантал:-) Вероятно ще видим пръста на крака й:-)

# 621

Няма такъв! /освен мен, разбира се/

Под "общоприет" имам предвид от повечето хора. Примерно, аз не харесвам латиноамериканки, обаче все пак не отричам, че и сред тях има много красиви, но просто не са мой тип. Това в скобите си е майтап, нали така.

Ни най-малко! Рядко се шегувам с прекрасната си особа!

# 622
  • София

....

11. Липса на годината; --- Бoяна, Роксито, Ази Егати, то няма с кого да се скара човек...

.....

17. Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума --- Troy, без конкуренция, но да отчета и Maraya not Carey, която избухна с многобройни повторения на к____а, ч___м и п____и в темата си Еротични модели на високи постове. Положителна номинация, направи ни весело момичето.

Допълвам.

Поласкана съм, за съжаление не мога да направя същото за теб, тъй като не можеш да покриеш дори най смотаната категория  Mr. Green
И за да не си голословна, можеш да ми цитираш цинизмите, вулгаризмите или там каквото намериш хахахаххахах

Ще напрая само една номинация и тя е форум на годината - бгмама  Laughing
Ти съвсем се екзалтира. Дишай, в тая тема са коментарите. Flutter

# 623

Според мен си хубава - красиви очи, трапчинки, хубаво носле, хубави устни, разкошна коса и големи гърди. Но, разбира се, има и други, които са направили заявка за хубавици. Малко ми е смешна така формулирана категорията, понеже всеки може да заяви, че е хубавица. Друг е въпросът каква е истината и доколко съвпада самооценката с реалното положение на нещата.

# 624
  • София
Съвсем сериозна е. Всяка година това е категорията, заради която се изписват десетки страници. Ако категорията беше "най-умнаа" нямаше да има такъв наплив за приза.
Да бе, все едно да гласувам за някоя красива и глупава - няма да стане.  Naughty

Това са две различни и независими една от друга категории. Защо ги свързваш?  newsm78
Казвам, че ако категорията беше "умна", нямаше да предизвика толкова страсти. Явно хората винаи ще се вълнуват коя ще стане мис България или мис Сввят, а не кой е получил Нобелова награда за физика или медицина.

# 625
  • В Космоса
Креми, креми, благодаря ти! Hug  Радвам се, че съм ти харесала, но чашата вино не ми прости и си развързах езика пак. Звуча като отчаяна претендентка за огледалото, а не е така. Харесвам се, но не чак толкова колкото ми харесват частите на Шанталчето или наистина заслужилите красавици.

Веси, какво усещане ти докарва Шанти като говори за глигани в анцузи и душене на топки?  Laughing

# 626
  • Fort Worth, TX

Според мен си хубава - красиви очи, трапчинки, хубаво носле, хубави устни, разкошна коса и големи гърди. Но, разбира се, има и други, които са направили заявка за хубавици. Малко ми е смешна така формулирана категорията, понеже всеки може да заяви, че е хубавица. Друг е въпросът каква е истината и доколко съвпада самооценката с реалното положение на нещата.

Абсолютно си права.Акаша е голяма симпатяга и чаровница.Номинирах я и ще гласувам за нея, щото съм я виждала.Номинирах и Богиня, макар да не съм я виждала, но ...тази жена макар да се превзема понякога го прави със стил и маниер:-) Харесва ми:-) Има нещо в нея..Докато Шантала доколкото знам никой май не я е виждал и няма да я види.За красотата си знае само тя.Според мен твърде вероятно е и тя да е от глиганите в анцуг.Ще чакам да ме обори:-)

# 627
  • София
Акаша, според мен беснеят защото наистина си поне чашка Д, а с тая коса... не зная, не зная. Сигурно си скубят перхидролените косици пред монитора от яд. Sunglasses

# 628

Ти съвсем се екзалтира. Дишай, в тая тема са коментарите. Flutter

Дишам бе, ама много мирише покрай тебе Simple Smile чак ми смърди в очите  Joy
Чудя се само на колко си години ... като гледам менталната ти възраст е някъде поне 30 години след физическата ти такава Wink
Язък ти само за претенциите  Joy

# 629
  • В Космоса
Елица, спокойни да са, може да е Д размер, ама гравитацията го зове! А косата - кой не може да постигне такъв ефект? Даже такава къдрава експлозия я е била, я не модерна през 87-89 г. Сега трябва да е стриктно изправена, без грам чупка. И аз съм се пробвала. Бе, добре мие с права. Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт