Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 297
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 630
Гласуването за убавица не би следвало да се провежда по тоя профански начин, ще ме прощавате.
"Дала заявка, "не съм я виждала, но я усещам красива", "показа си лявото ухо и средата на веждата между очите и аз я номинирам" бла, бла, бла.
Прави си нарочна тема, пускат се снимки, които обаче не се траят след миликунда, участват всички желаещи и се гласува. Чиста форма на обективизъм. Пък нека се леят сълзи, силикони, сополи и пр. телесни и притурени течности.

# 631
Повечето номинирани не се сещам кои са, но все пак за някои от вече номинираните, които съм ги засичала:
Какъв провокатор точно пък е Мамасита? Повече й подхожда някаква категория за най-дълги, самовлюбени и леко трудни за асимилиране коментари. Какво толкова имате против Лизет - жената си има една мантра за успялост и пари, обаче към всички еднакво отношение показва.

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Боже, извадихме тежката артилерия, щом и чашките почнахме да мерим Joy
Оф, някои хора много искат да блеснат с ентелект, ама хич не им се получава... и прекалено насериозно са се взели май Thinking

# 633
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък харесвам Елица, ама ако я набутам в цирка за хубавица, после трябва да си търся бомбоубежище Mr. Green.

Акаша, стига с това Огледало- ще броиш ли?

# 634
  • Варна
Гея, вади тежката артилерия на тезгяха. Ще ги издухаш всички от раз.

# 635
  • Варна
Акаша, Шантал ми е симпатична защото нарича нещата с истинските им имена, понякога е доста натурална в изказването, но всеки разбира по различен начин това.
Харесва ми че не обръща внимание на злобни нападки и че е свежа винаги, независимо истински или не профила и е готин, ведър и секси, за което гласувам.

# 636
Когато номинирате някой в категорията за красота, хубаво е да вземете под внимание и това дали въпросната дама ще има желание да покаже / и то не за две минути/ своя снимка.
Защото тези,които получат най-много номинации, когато дойде ред да гласуваме в категорията, се представят със снимки.

А Шанталчето може да има приказен задник, но на него не може да се надене короната на форумската красавица. Глава е нужна за това. Laughing

# 637
Значи направете и категория "Усещане за ...", защото да гласуваш за някого в категория, в която преди всичко са важни телесните му дадености, но да не си сигурен, че той съществува, не се наемам, дори опит не правя, да квалифицирам.
Просто за поредна година се номинират по-скоро фантоми, не истински личности.
В КМ е пълно с невероятно красиви жени, които ежедневно пускат снимките си.
Бианка, предложих вече, като едно време да се избира форумската красавица. На който му се иска и му стиска да се изтипоса във форума.

# 638
О, Боги, моля те, ролята на Елена от Троя не ми отива Flutter

# 639
  • София
Последното ти изречение трябва да го включим в номинация за крилата фраза.  Laughing

# 640
Бианка, предложих вече, като едно време да се избира форумската красавица. На който му се иска и му стиска да се изтипоса във форума.

О да, и всички знаем как са завършили точно тези номинации. Прекалено печална слава има това огледало, че да се осмели някой за по-дълго време да остане в ефир...

# 641
  • В Космоса
Аз пък харесвам Елица, ама ако я набутам в цирка за хубавица, после трябва да си търся бомбоубежище Mr. Green.

Акаша, стига с това Огледало- ще броиш ли?

И аз я харесвам. Сетих се късно, че съм я виждала, ама... на. Confused

Няма да броя аз.

# 642
Ми, тогава какъв е смисълът от Огледалото, като то е повече от необективна категория?

# 643
  • Варна
Ох, то да ви кажа и със снимки нещата не са съвсем реалистични.Едни са фотогенични, други са с обработени снимки, така че е много относително.Има късокраки и дебелогъзи които в определена поза на снимка са модели направо  Laughing Абе много на сериозно се взема този конкурс.Все пак е форум това не е мис България  Wink Crazy

# 644
Касита,видях, но със закъснение. Нищо, ще сме като ония виц за Дюран Дюран - по два пити, за да се запомни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт