Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 424
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, добре де- ти пусна и двете теми, мисля, че е редно да удариш рамо и в броенето.

# 646
  • София
joy_r, мерси, ама сакън, моля ти се, не мога аз при личните хубавици.  bouquet

# 647
Ама, така и ще се отмине.

Шантал за едно е права- мнозина искат да са като нея.

Веси, редовните във форума отдавна сме прехвърлили комуникацията и в други канали- и пак виртуални, и реални. Та, с две думи- виждали сме се. Няма как да кажа, че са ми дълги краката, като поне 50 души знаят, че съм висока и стройна като пуф.

Джойка, с удоволствие бих помогнала, но не зная кога ще ме привикат в болницата.

# 648
  • В Космоса
Гласуването за убавица не би следвало да се провежда по тоя профански начин, ще ме прощавате.
"Дала заявка, "не съм я виждала, но я усещам красива", "показа си лявото ухо и средата на веждата между очите и аз я номинирам" бла, бла, бла.
Прави си нарочна тема, пускат се снимки, които обаче не се траят след миликунда, участват всички желаещи и се гласува. Чиста форма на обективизъм. Пък нека се леят сълзи, силикони, сополи и пр. телесни и притурени течности.

Ми аз това разправям винаги. Така много е лесно да си покажем снимки за 5 минути и айде номинирани. Ама да си сложиш снимката да виси тук в пространството и всякакви да те гледат под лупа не е лесно. Wink

# 649
  • в сърцето на един мъж...
Акаша, що бе, да не те достраша, че няма да преброиш правилно огледалото? Mr. Green

# 650
  • В Космоса
Акаша, що бе, да не те достраша, че няма да преброиш правилно огледалото? Mr. Green

Да.

# 651
Ех, горката, ми вземи си друга категория, то е ясно, че тая вече ти е почти сигурна Grinning

# 652
Акаша, в КМ не си трият снимките. Висят си им из темите и съответно из профилите. Явно не е страшно.  Simple Smile

Лека нощ и да спите, защото сънят е здраве, здравето красота, а красотата Форумска корона!

П.П. Geia, към номинейшън ли се целиш? Само кажи, имам още почти 24 часа за редакция на поста си.

# 653
  • Варна

Веси, редовните във форума отдавна сме прехвърлили комуникацията и в други канали- и пак виртуални, и реални. Та, с две думи- виждали сме се. Няма как да кажа, че са ми дълги краката, като поне 50 души знаят, че съм висока и стройна като пуф.

Е, ако е само за тези които сте се виждали - ок.Не разбрах, че е така Simple Smile  

# 654
  • Варна
Какъв е този зор за лична форумска 'убавица? Поне да вървеше в комплект с Доронин. Пфууу, още не мога да й простя на онази Наоми, че ми го отмъкна под носа.

Процедурно - не е ли правилно този, който е пуснал номинациите, той да брои? Поне досега винаги така е било. Нито Октоподесата, нито Крейзи чик са се скатавали.

# 655
Ми така е, като си падаш по Сашка Васева Joy Изтърваш Доронин.

# 656
  • В Космоса
Ех, горката, ми вземи си друга категория, то е ясно, че тая вече ти е почти сигурна Grinning

Аз отворих темите, имаше сеирлък за моя сметка доволно, смятам, че може някоя добра душа да ме отметне за броенето, поне. Или не?

# 657
  • Варна
Ми така е, като си падаш по Сашка Васева Joy Изтърваш Доронин.
Така е. Още си трия сол на главата. Ама от пусти кючеци остава ли му на човек време да се огледа за свестен милионер.

# 658
  • В Космоса
Акаша, в КМ не си трият снимките. Висят си им из темите и съответно из профилите. Явно не е страшно.  Simple Smile

Явно. Теб от какво те е страх?

# 659
  • London
Ми, тогава какъв е смисълът от Огледалото, като то е повече от необективна категория?

Смисъла е някой да си начеше егото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт