Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 403
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доронин ли? Поне Брад Пит за форумската хубавица! Или Обама Mr. Green

Акаша, миналата година пускалите темите се нагърбихме и с броенето. Понеже тема се пуска за 5 мин, а се брои за доста повече.
Сеира не мисля, че  е свързан с факта, че си пуснала темите Peace.

# 661
  • в сърцето на един мъж...
Ех, горката, ми вземи си друга категория, то е ясно, че тая вече ти е почти сигурна Grinning

Аз отворих темите, имаше сеирлък за моя сметка доволно, смятам, че може някоя добра душа да ме отметне за броенето, поне. Или не?

Ами някак странно звучи, при положение, че имаше толкова драма спешно да ги направиш, че да вървят номинации, пък сега не искаш да броиш... Що се натиска да ги пуснеш, то за огледало щяха и без това да те номинират Simple Smile

# 662
Ми така е, като си падаш по Сашка Васева Joy Изтърваш Доронин.
Така е. Още си трия сол на главата. Ама от пусти кючеци остава ли му на човек време да се огледа за свестен милионер.

Виж'те к'во. Някои ядем грозде, докато четем темата. Дължите ми нов монитор.

# 663
Мило другарче, моля за извинение, най-смирено, ама като не споделяш гроздето, така се получава Mr. Green

# 664
  • В Космоса
Ох, Боже, добре ще броя! Няма проблем. От 6 до 10 или последните?

# 665
  • Варна
Доронин ми е най на сърце. Другите да си ги държат.

Досега винаги е било така - който пуска, той брои. Самоотводи не се приемат.
Не мога да волонтьорствам, защото е всеиствено, че блондинките са зле с основните математически действия.

# 666
Акаша, в КМ не си трият снимките. Висят си им из темите и съответно из профилите. Явно не е страшно.  Simple Smile

Явно. Теб от какво те е страх?

От нищо. Разровете се, вероятно все още ми висят снимките по гащи.  Simple Smile
А поне седмица бях аз на аватара си. Сега сме семейно.

# 667
Много приказки за нищо... А толкова лесно можете да си решите проблема (кой е по-по-най) веднъж завинаги! Всяка една кандидатка да приложи снимка, на която ясно се виждат следните неща:

-   Цял ръст на кандидатката – Всички хора като хора, само ССФ – Богини!
-   Гадже/Мъж – ССФ не подбира кой да е!
-   Пръстен с диамант + сертификат за произхода и стойността му. ССФМ не може да подарява нищо друго, иначе е мърляч!
-   Извлечение за месечен доход – ССФ може да работи само в собствен офис!
-   Дипломи, сертификати (IQ – тест задължителен) и препоръки – ССФ е всестранно развита личност, която може и е компетентна по всичко!
-   Бележници на децата – на ССФ децата са най-умни!
-   Използвани презервативи – ССФ е винаги задоволена!
-   Всичко това на фона на семейното огнище, където ССФ показва колко е чевръста и на „ти“ с домакинската работа!

П.п. Всякакви идеи за обогатяване на критериите са добре дошли!

# 668
  • Варна
В грешка си, Бяла яко, хич недей слага ССФ до моя светъл лик. Аз съм единствена.

# 669
  • В Космоса

Досега винаги е било така - който пуска, той брои.

Това не го знаех. И по-рано като се зачекна въпроса за броенето също не ми изяснихте, но като назря момента ми го стоварихте дружно. Мерси! Ще броя. Себе си! hahaha

# 670
Ма то е ясно, че отнесе титлата, наблегни на другите Mr. Green

# 671
  • Варна
Е, ти миналата година да не би да спеше по номинациите? Октоподесата пусна темата, тя си ги и броеше. Май Крейзи й помагаше.

# 672
  • London
Трябва да брои някой неутрален според мен, а не хора със сума номинации. Така винаги ще има съмнение както на избори, ако ме разбирате. Joy

# 673
...Номинирах и Богиня, макар да не съм я виждала, но ...тази жена макар да се превзема понякога го прави със стил и маниер:-) Харесва ми:-) Има нещо в нея..
Има, има!  Grinning Абсолютно си отговаря на ника - като богиня е!!!  Peace Елегантна и изискана прекрасна дама с красив ум и точен изказ.  И колкото и безсмислена да е тази номинация, според мен, понеже съм я виждала, бих си дала гласа за нея.

# 674
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Категориите са вече 17, от които една не се брои. Затова- от едно до шест, от седем до 12 и последните, така е честно. Акаша, ти вземи вторите, броиш за пръв път, а  темите и цитатите се броят трудно. Ако не ти се брои наистина Огледалото, вземи моите 6 (аз така или иначе не съм започвала), пък аз ще взема последните. За Октопод остават 7-12.

Каси, благодаря за милото предложение, но ти си имаш по-важни неща явно- дано не се налага да те викат и всичко да е ОК Hug.

Общи условия

Активация на акаунт