Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 026
  • 2 780
  •   0
Отговори
# 1 665
  • London
Едно време с едно гадже всичко започна с псувни и завърши с креватни игри. Внимавайте, защото където има драпане и караници между двама, работата е голяма. Mr. Green

# 1 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама, Катралче, не знаеш ли, че аз съм стара мома и такива работи не ми се полагат Laughing?

# 1 667
Полагат ти се, само че както си го подкарала... Confused

# 1 668
Ахх, той се е пробудил Heart Eyes.... този мой пуст магнетизъм, и хилядите километри не го потушават Flutter

# 1 669
  • London
Ех, поне можете да се опрашите както се казва, а аз какво да кажа с тая бременност неземна се пазя от плътски удоволствия. Tired И то с лежащ Аполон до мен не е лесна тая задача.

# 1 670
  • Пловдив
 Crazy

# 1 671
Не ти ли е рано да се пазиш още?

# 1 672
Ох, мамооо... Laughing Голям звяр съм излязъл в тоя форум. Получил съм номинации за форумска гад от някакво ново девойче, с което и "дзак" не сме си разменили, но аз предварително се информирах за номинацията, защото номиниращата е от антуража на една друга "прекрасница" и двечките ги прочетох в някаква тема за игри с аватари как ще ме номинират още преди номинациите да са стартирали. Много "по темата" се спрягаше през пост моя светлост и за какво ще бъде удостоен с номинация. Mr. Green (естествено, съзаклятническия диалог бе старателно забърсан). Как да не те усмихне един такъв опит за отмъщение с почерк на 3-та група от детската градина. Joy Joy Joy
Това девойче ще да съм аз. И не сме обсъждали - просто казах, че не ме кефиш и затова ще те номинирам за drama queen, но тъй като такава категория няма, те номинирах в други категории - за най-дразнеща форумска персона и за заядливец. Аз и Лиляна и vl съм ги номинирала за най-дразнещи заедно с теб, а нито съм имала челни сблъсъци с тях, нито нищо. Просто такова впечатление са ми оставили - така съм решила, така съм номинирала, не мисля, че съм длъжна да се обяснявам. Обаче не виждам някой от тях двамата да е тръгнал да ми търси сметка защо съм го номинирала, само ти Mr. Green

# 1 673
  • London
Еми то не, че се пазя телесно, ами някак си ми е гадно да има бебе в мен докато го правя. Знам, че е глупаво, но това ни възпира и мен и Аполон от морална гледна точка. Joy Сигурно сме много закърнели.  #Crazy

# 1 674
Не си закърняла, щом така го чувстваш- така правиш Hug

Селенче, защо се обясняваш- остави го да си съчинява заговори и да вярва в собствената си важност. Направи добро дело, укрепи нечие самочувствие Mr. Green.

# 1 675
Ами отворих темата, видях, че става дума за мен и реших да кажа всъщност как стоят нещата.

# 1 676
Опааа, ето ги главните действащи лица. Sellene, а такива разговори кой - кого в тема за аватари ли се водят? Аватарната да не е станала коментарна и аз да си седя в неведение? Laughing

Обаче не виждам някой от тях двамата да е тръгнал да ми търси сметка защо съм го номинирала, само ти Mr. Green

Ти това като търсене на сметка ли го приемаш? Simple Smile Аз вярвам, че всеки е наясно, че отчет за собствените си номинации на никого не дължи. А темата е коментарна - досега засекох поне трима човека, които си коментират кой ги номинирал, за какво и т.н. Това май по принцип е и основното предназначение на тази тема. Така че благодаря за номинациите, не ти търся отчет да ми даваш, живи и здрави!

# 1 677
Още ли се пощипвате? Предупредих ви!
 Га-дже-та! Га-дже-та! Mr. Green

Катралче, скъсай го тоя Аполон от секс, хич не го мисли.

# 1 678
Аржане ти за какво си ме номинирал, ако може така да ми кажеш сега, докато съм те хванала на тясно  Mr. Green Joy

# 1 679
  • В Космоса
Бианче, ти ся ежиш ли се, хоро ли играеш? Joy

Общи условия

Активация на акаунт