Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 926
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 680
Аржане ти за какво си ме номинирал, ако може така да ми кажеш сега, докато съм те хванала на тясно  Mr. Green Joy

Troy, не помня. Laughing Иди виж оттатъка де. Май за най-голям спамаджия беше.

П.П. Аа, и за крилата фраза! Много добре ти се получи. Hug

# 1 681
Хубаво де, не е търсене на сметка, а констатация в стил "Моля, другарко, пък онова лошо момиче направи еди-какво-си." А темата ми е ясно, че е един голям спамо-чат на тема номинации.
Ако искаш да сме квит - свободен си да ме номинираш в каквито категории ти хрумне, само за новак не можеш да ме сложиш, защото съм регистрирана леко отдавна.

# 1 682
Бианче, ти ся ежиш ли се, хоро ли играеш? Joy
Стоя на ''ф'', в свекървено-тъщенска  поза. Mr. Green

# 1 683
  • Kопенхаген

Още 2 дена. После по 2 дена за гласуване.

Мерсаж  Grinning Ама като гледам с родилни мъки навъртява 10 страници  newsm78 Та пусни малко фъндък  Laughing Редно е повече хора да се изкажат.

# 1 684
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бианче, ти ся ежиш ли се, хоро ли играеш? Joy
Стоя на ''ф'', в свекървено-тъщенска  поза. Mr. Green
Как само с лека ръка обедини два враждуващи биологични вида Joy.

# 1 685
Аржане ти за какво си ме номинирал, ако може така да ми кажеш сега, докато съм те хванала на тясно  Mr. Green Joy

Troy, не помня. Laughing Иди виж оттатъка де. Май за най-голям спамаджия беше.

П.П. Аа, и за крилата фраза! Много добре ти се получи. Hug

Да земеш ми обясниш ся какво значи спамаджия в твоите очи, че аз  наистина не вдявам Simple Smile

# 1 686
Не ти ли е рано да се пазиш още?

Не е ли късно?  Laughing

Бианко, това бялото твоите висши образования ли са?  Laughing Сum laude, браво!  Mr. Green

# 1 687
Ех, поне можете да се опрашите както се казва, а аз какво да кажа с тая бременност неземна се пазя от плътски удоволствия. Tired И то с лежащ Аполон до мен не е лесна тая задача.

Да те предупредя, че и "недоклатена" е запазена форумска обида.

# 1 688
Хубаво де, не е търсене на сметка, а констатация в стил "Моля, другарко, пък онова лошо момиче направи еди-какво-си." А темата ми е ясно, че е един голям спамо-чат на тема номинации.
Ако искаш да сме квит - свободен си да ме номинираш в каквито категории ти хрумне, само за новак не можеш да ме сложиш, защото съм регистрирана леко отдавна.

Нищо не ща. Ся да тръгна да ти отмъщавам за номинации, моля ти се. Crazy Даже и една ракия бих ти сипал ако си наблизо.

# 1 689

Бианко, това бялото твоите висши образования ли са?  Laughing Сum laude, браво!  Mr. Green

Къде намери и ти да гледаш. Joy
Иначе да, тия са ми официалните.

# 1 690
  • В Космоса

Още 2 дена. После по 2 дена за гласуване.

Мерсаж  Grinning Ама като гледам с родилни мъки навъртява 10 страници  newsm78 Та пусни малко фъндък  Laughing Редно е повече хора да се изкажат.

Няма да мога. Няма да съм тук и няма да имам възможност да се занимавам другата седмица с броене, анкети и пр.

# 1 691
Зависи дали смяташ разстоянието София-Пловдив за близо.
Ракия не пия, но пък вино и бира не отказвам.

# 1 692
Благата ракия след сватбата, ехоо! Mr. Green

# 1 693

Къде намери и ти да гледаш. Joy
Иначе да, тия са ми официалните.

А в ежедневието?  Joy

# 1 694
  • Kопенхаген
Ама вЕрно ли има кръвно обидени поради номинации?  Grinning Ей това форумския образ е като балон, и не знаеш в кой е карфицата  Grinning

Акаша, разбрах!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт