Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 554
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 250
# 2 251
  • Kопенхаген
Който има дълги бедра не се нуждае от оптичен удължител. Whistling

Така е, но на по голяма част от българките първото не им е генетично заложено. Така, че по презумпция се приема, че българските са късокраки  Whistling

# 2 252
  • Galaxy 13197853088
Не съм съгласен с така изложената теза.

# 2 253
Който има дълги бедра не се нуждае от оптичен удължител. Whistling

Така е, но на по голяма част от българките първото не им е генетично заложено. Така, че по презумпция се приема, че българските са късокраки  Whistling

НО да не забравяме,че присъстващите винаги правят изключение Naughty

# 2 254
Генетично славяните са късокраки, аз съм тракийка за туй не слагам прашки

# 2 255
Моите наблюдения са, че славянките са дългокраки пък, ама аз не знам ква съм  newsm78  Не съм руса за славянка, нито червенокоса като тракийка, нито достатъчно кривокрака за прабългарка... Може би египтянка  Mr. Green

# 2 256
  • Kопенхаген
Не съм съгласен с така изложената теза.

Написах по голямата част . Останалите са любими на видни съфорумци  Grinning

Пали, има жени останали девствени за прашки и други подобни влизащи по цепките гащури.

# 2 257
Генетично славяните са късокраки, аз съм тракийка за туй не слагам прашки

Искаш да кажеш, че ходиш без гащи? Разбирам те, такъв размер обикновено се шие само по поръчка  Laughing

# 2 258
  • София
Доне, дай им наклон към стар`гръцки, че ми стана интересно как ще вземат повод,  Thinking!

# 2 259
  • London
Точно пра българите са били по набити и яки, тъмна кожа и много пъргави и добри колоездачи. Не забравяйте, че най близки гени имаме с иранците. Peace  И според мен славяните са по-високите и по-белите. Peace

# 2 260
Доне, дай им наклон към стар`гръцки, че ми стана интересно как ще вземат повод,  Thinking!
Еми дадох им за педерасите, ама не щат  Thinking Освен да покажат пак снимки на конете на Ахил в леопардова сбруя, така да се каже.

# 2 261
Доне, дай им наклон към стар`гръцки, че ми стана интересно как ще вземат повод,  Thinking!

Не гръцко, на древноримска баня сте го обърнали - двама дърти ********  Mr. Green се гаврят с младите рибки.

# 2 262
Точно пра българите са били по набити и яки, тъмна кожа и много пъргави и добро колоездачи. Не забравяйте, че най близки гени имаме с иранците. Peace

не можа ли да ни сродиш с още по грозна нация де  Joy

# 2 263
Точно пра българите са били по набити и яки, тъмна кожа и много пъргави и добро колоездачи. Не забравяйте, че най близки гени имаме с иранците. Peace

не можа ли да ни сродиш с още по грозна нация де  Joy
Как ще са грозни иранците, бе!

# 2 264
  • София
Освен да покажат пак снимки на конете на Ахил в леопардова сбруя, така да се каже.

Сафо със силиконова презрамка  Flutter

Иранците са красиви, това са перси, дами. Да не се бъркат с котки и килими.

Общи условия

Активация на акаунт