Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 906
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Ямбол
Можете да пуснете тема за тази дата. Предишните години аз пусках, но вече се изморих.

Е, аз не забелязах умора, напротив. Чувствай се привилегирован да пуснеш и тазгодишната.  Peace

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 02:49 от DimiLoca

# 2 551
Аржан изтърва влака, въпреки че много тича след него Mr. Green

Какво да се прави, както върви диалога от предната страница, наистина си помислих, че ни приканят да обменим скайпове. Споделям мнението ти, че Шантал е супер усмихната и мила (и руса) Sunglasses личност. Моят влак се връща утре. След други не ми се тича. Simple Smile А теб бих посъветвал да зарежеш самотните нощи с принцове от екрана, за да дадеш възможност на реални такива да те свалят, че иначе още някоя и друга годинка и лопна мандалото. Twisted Evil Laughing

# 2 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не го мисли мандалото, драги, някои неща (като моята прелест Flutter) остават непреходни.

Позачетох се в анкетните теми. Не мога да повярвам, че в Мечо Пух се вихри по-голям цирк, отколкото в двете негативни категории заедно Tired

# 2 553
Да, и там сме на едно мнение. Simple Smile Но за съжаление си права. Наистина.

# 2 554
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Най-смешното в този безумен изблик е поводът. Детски караници за аватари, и някой го човъркат половин година. Никога не съм си представяла, че точно дрязгите в аватарните теми могат да докарат форумна вражда- минават и заминават за десет минути.

# 2 555
  • Ямбол
Време е кибиците да се оттеглим... Flutter

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 03:37 от DimiLoca

# 2 556
Аз лично за себе си съм много учудена тази година от номинациите - има такива нелепи потребители попаднали в номинации и в положителните и в негативните. Някои са ми и напълно непознати, явно темата в която пишат цялата се е активирала да ги номинира. Но само те си ги познават. Аз как да гласувам за някой дето един пост не съм му прочела Simple Smile

# 2 557
Половината категории, в които номинирахме, ги няма.
Кога ще излязат?

# 2 558
Аз пък днеска-утре да номинирам и то времето изтече  Crazy А и в доста категории нямах фаворити, че дори и изобщо предложения, за това - само гласуване, без номинации от мен.

# 2 559
  • Ямбол
Половината категории, в които номинирахме, ги няма.
Кога ще излязат?
Като свърши гласуването на тези, ще пуснат другите.
Огледалото ще е големият панаир.
За бандата да видим дали ще се сбъдне моето пророчество.

# 2 560
  • В Космоса

Tц. Аватарките отекоха, не видя ли. Laughing

# 2 561
  • Ямбол

Не. Скараха ли се? Какво стана?
Заслужава си да се види.

# 2 562

Тази година, а и миналата, нещо не е както трябва с това огледало. Едва успях да зърна 2 дребни снимки с лица, които горе-долу да ми харесат и те се скриха, не можах никого да номинирам. Не може огледало да се даде за ушна мида, подбедрица или кичур коса. Преди снимките си седяха в първия пост на темата и беше ясно. Иначе аз всички си ги представям красиви Simple Smile

# 2 563

Тази година, а и миналата, нещо не е както трябва с това огледало. Едва успях да зърна 2 дребни снимки с лица, които горе-долу да ми харесат и те се скриха, не можах никого да номинирам. Не може огледало да се даде за ушна мида, подбедрица или кичур коса. Преди снимките си седяха в първия пост на темата и беше ясно. Иначе аз всички си ги представям красиви Simple Smile

Стига вече с това,моля ви се Peace Преди това,преди онова,като не е приятно на някой нещо - не участва Peace Не стоят снимки,примерно защото чак толкова сериозно да се приемат тези номинации- не ми се вярва Rolling Eyes
п.с. а и нека малко и тръпка да има в дебненето на снимките Mr. Green Sunglasses
нищо лично Hug

# 2 564
  • В Космоса

Не. Скараха ли се? Какво стана?
Заслужава си да се види.

Е, па, посдърпахме се. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт