Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 275
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Ямбол
В новите категории не мога да гласувам. Просто или са нелепи, или неподходящи . Само ще ги следя и коментирам най-вероятно. Особено бандата....

# 2 716
В новите категории не мога да гласувам. Просто или са нелепи, или неподходящи . Само ще ги следя и коментирам най-вероятно. Особено бандата....
Съгласна съм. Нещо тази година не мога да си избера за кого да гласувам.
Чакам Малините, за да номинирам в подходяща категория едно форумско торнадо.

# 2 717

Щото ни няма в Огледалото ли?  Mr. Green

# 2 718
  • Ямбол

Огледалото никога не ми е било интересно. Някак не мога да оценявам женска хубУст.

# 2 719
Ами не се коси тогава. Simple Smile Макар да споделям мнението ти и да не гласувам в нито една категория, освен за Елфичка в Огледалото.

# 2 720
  • Пловдив
Трябваше пак да ме номинират за красавица, та да стане въргал като за пред света. Не съм предполагала, че ще го кажа някога, но АхНе-то и Тъполинка ми липсват. И неперящите цици.
Циците са си тук.

# 2 721
  • Ямбол
Ами не се коси тогава. Simple Smile Макар да споделям мнението ти и да не гласувам в нито една категория, освен за Елфичка в Огледалото.
Аз гласувах вече в провокаторната за Боги. Ни най-малко се кося.
Да ви поканя в клуба за истински номинации, но на книги.

# 2 722
Много съм тъжна,мно-го! Никой не гласува за мен Crossing Arms Голяма мъка ми е  smile3518 .... отивам да се утеша и да си купя.....ъъъъ......чорапи baby_neutral

# 2 723
Ми на аватара не си особено красива, ще прощаваш. Пък и зеленото не е модерно тази есен.
пп: така и така, не знма за кого да гласувам, ще гласувам за теб, не плачи!

# 2 724
Ми на аватара не си особено красива, ще прощаваш. Пък и зеленото не е модерно тази есен.
пп: така и така, не знма за кого да гласувам, ще гласувам за теб, не плачи!

Еееее,съвсем ме депресира.Виж какви са ми големи очите,точно на най-прекрасната ми аватарна снимка и за капак от съжаление за мен ще е гласа Cry

# 2 725
Очите виждам, а гърдите къде са, бедрата, задника? Доста постна снимка си избрала, такива не вървят, да знаеш. Единствено ръка се вижда в по-едър план и мога да сравнявам с аватара на Богиня примерно.

# 2 726
Аз само за банда гласувах тая година. Нямам желание нито да следя теми, нито да подкрепям.

# 2 727
  • В Космоса
Аз настоявам да ме номинирате за патка на годината, че отворих тазгодишните номинации. Никога повече. Naughty

# 2 728
Аз настоявам да ме номинирате за патка на годината, че отворих тазгодишните номинации. Никога повече. Naughty
Ти си трета цица на годината  Mr. Green

# 2 729
  • Варна/Лондон

Огледалото никога не ми е било интересно. Някак не мога да оценявам женска хубУст.

'Ми то снимки на гъз и сютуен е е трудно да се определи. А да дремя по цял ден в тема, за да зърна някоя хубавица за 2мин. никак не ми отива. Ако е толкоз хубава, що се трие? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт