ГОДИШНИ ФОРУМСКИ НОМИНАЦИИ 2013

• 17 924
  • 157
  •   1
Отговори
# 15
  • София

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; - Flip Flop Fantasy (чак не вярвам да е новак  Mr. Green )

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; - sote full

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; - vl

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; - >Lizet33

# 16
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; - La Catrala

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; - Маmacita , Куркума-ама с особено мнение, малко ми е префърцунен.

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; - Troy

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; - vl, NinoTino-заради аватара основно.

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец -

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; - Лиляна, Кейси, Саморая
7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; -
8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; - jp-прави го за спорта Grinning

13. Цялостно творчество-  Kaк' Сийка,

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Маmacita, Plamenhk

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 15:36 от Герри

# 17
  • в рока
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена-Флип Флоп

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; -Богинята,Дона
3.Най-големият спамаджия на форума-Трой
4. Най-дразнещата ви форумска персона Трой,Лиляна

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумецБлонди,Акаша,Елиас,Пънки
6.Най-умерен съфорумец-Бутински,10 цента,Ментова
7 .Агент Провокатор-Трещерица,Лиляна
11.Липса-Клонка
12.Цялостно творчество-Дона,Андариел
14.Личен Оскар-Много са потребителките ,които ми допадат Елиас.Акаша,Джой,Андариел,Хепи Мама,Касита,Дона ,Джуди ,Помпандур,10 цента,НСЧ ,Блонди ,Ментова,Чек и много други
15-Тема на годината-365 тайни от моя живот

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 19:09 от purko88

# 18
1. Новакът, който ме впечатли - La Catrala, браво, момиче!

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Атти, Сауле, Nickkie

3. Най-големият спамаджия на форума - Андариел, но с добро чувство, харесвам я.

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Атти

6. Най-големият форумски заядливец - vl

7. Най-умерен съфорумец - Like_Smoke

8. Най-отявленият провокатор - Мамасита, без конкуренция е за мен

9. (Дала заявка за) най-красива съфорумка - Зимна роза

10. Най-талантлив творец потребител - Ангелина

# 19
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Kуркума, BirdsFlu

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; La Catrala, plamenhk, $hantal off

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; Iris04, Обич Синеока

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; Mamacita Bandita положителна ми е тази номинация, все пак ми е симпатична.

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Елинор 777, Umbra, angelina.bgk и специална номинация за Акаша  Mr. Green

11. Липса на годината; Рокси, 10cent's, Хърмаяни /позагубиха ми се в Клюкарник, което е разбираемо, но ми липсват, поне докато съм тук/

12. Банда на годината; Споделете

13. Цялостно творчество; Янечек

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Янечек, Трещерица, Dona, Keйси, buttinsky, LemonDesi, Жаве, Октопод с рокля, тити, gargamela, Aлиса, Бианка, vl

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината; На Янечек бисерите

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 14:24 от NinoTino

# 20
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; Mariah not Carey, La Catrala, Flip Flop Phantasy

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Атти, scaramousche, Куркума

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; Mamacita Bandita, Вилико, Г-жа Бюфет...

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;-   2paq, Shantal-off,

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;- Бианка, NinoTino, Не се сърди човече

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; Лиляна, Troy, Lizet33

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; joy_r, tonka_bonka, Елиас

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; Argent, Andariel,

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - Елиас, ЕленаДи, elfi4ka

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; mery_poppins1 -картички и Walldorf кукли:http://merypoppins-madebymy.blogspot.com/
http://mynewhobby-merypoppins.blogspot.com/
valeia - грим - http://blackheartedd.blogspot.com/
Valeria - торти - https://www.facebook.com/vcakes/photos_stream

11. Липса на годината; КЛОНКА - тя е от много години силно осезаема липса, Алиса, Ева на сцена

12. Банда на годината; - Литературната, "Картички от цял свят", Коткарската

13. Цялостно творчество; Dona, Как'Сийка

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; NinoTino, LemonDesi, Гад Чевръста, Естел Бързоход, NeDa, valensi и още много други, които имат място в сърцето ми.

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината;

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 20:17 от Анонимен

# 21
  • В Космоса
Ще пропусна много никове, най-вероятно, но нямам търпение да гласувам, затова:

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; - La Catrala, Mariah not Carey, кукумицинка, негативна

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; - BirdsFlue, Nikkie,

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; - Mamacita Bandida,

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; - vl,

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; - Ир Пуц, buttinsky, plami89

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; - Troy, Lizet33,

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; - Sause bause!, Елиас, Не се сърди човече

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; - Shantal off, Mamacita Bandida, Argent

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - DimiLoca, Елиас, Assoss, Зимна роза, julia 23, Sparkling eyes

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - Марѝ, mery_poppins1,

11. Липса на годината; - Бояна

12. Банда на годината; - Аватарките, Посткросърките, Ужасничките

13. Цялостно творчество; - Янечек, Crazy chic, Kaк' Сийка, Бианkа

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Sarcasm™, Самсара, Dona, Касита, Пънки, mustaine, Adellle, Елица, Чек плийз,...

15. Тема на годината; -

16. Крилата фраза, бисер на годината; - "Пък като почнете да се приравнявате с мъжете..Нали сме нежния пол уж? Като чуя за приравняване, си се представям права пред струга, а не паднала под бара, както обичам..."

Ще допълвам като се присетя още.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 11:14 от Акаша

# 22
3. Най-големият спамаджия на форума - Вилико,Мамасита

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Лизет 33

6. Най-големият форумски заядливец - Лизет,Вилико

8. Най-отявленият провокатор - Трещерица,Приятно ми е -Богиня

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Merida,Мариана

10. Най-талантлив -  тук съм за Марѝ

12. Банда на годината; - Аватарната тема.

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Г-жа Букет

15. Тема на годината; 365 тайни от моят живот

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 19:02 от sparkling eyes

# 23
  • Ænima/Albuquerque
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; - La Catrala, Пънки

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; - ИрПуц, Криста, Kуркума

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; - Акаша, Самсара, Kally May

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; - Зимна Роза

8. Най-отявленият провокатор - Argent (за мен тази номинация е положителна)

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - Зимна роза, elfi4ka

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ ... angelina.bgk

11. Липса на годината; - Джеронимо, Вени***, Джуд

12. Банда на годината; - Ужасната

13. Цялостно творчество; - ИрПуц, Джеронимо, Криста

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Криста, Самсара, Джеронимо

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 07:31 от Sarcasm™

# 24
1.негативна
8.Бонго
14.Morgana , Happy mama  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 22:25 от Marry Djane

# 25
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;
3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; Бюфет ли е Букет ли не помня как беше,
4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; - Лиляна, Нинотино, Трой
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; - Куркума
6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; Лиляна, Трещерица, Трой
7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; - undaptable, Ирпуц, Акаша
8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; Чек Плийз, негативна, Трой
9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - Елфичка
10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;
11. Липса на годината;
12. Банда на годината;
13. Цялостно творчество; Янечек
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;
15. Тема на годината; Темата за бежанците
16. Крилата фраза, бисер на годината; С 300 лева се храни цяло семейство цял месец. Не помня чия беше, май я изповядваха повечко хора.

# 26
  • София

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Crazy chic, Saule

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; La Catrala, Mamacita Bandida

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; Шаналов, Мамасита

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; Вилико, Troy, Аргент. Тука въобще не мога се вредя тая година, голяма конкуренция

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; Iris04

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; Трещерица

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало Зимна роза, Sparkling eyes, Мариана(не съм сигурна как точно беше потребителското име)

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината;

12. Банда на годината; Музикалната "Коя песен слушате сега" Само в нея участвам.

13. Цялостно творчество; - Янечек

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Освен положителните номинации по-горе
10 цента, Andariel, 'Кафе с мед', Самсара, ИрПуц, NinoTino, joy_r,  Касита, BirdsFlu, luna, Обич Синеока, Акаша, Криста, Жаве, Check Please, ...Тук нали не се броеше, че не мога да вместя симпатиите. Макар че често с голяма част от тях не сме на едно мнение.

15. Тема на годината; Темите за забраната на тютюнопушенето на обществени меса

Ще допълвам утре, егати изтощителната дейност.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 23:35 от Елица

# 27

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо-ИрПуц(Пуцинка  Heart Eyes бе слабост ми е ) House baby , Plami89

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия-Lizet33

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката-Lizet33

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума-Plami89
, ИрПуц , малката лисичка
6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон-Лизет33

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка-Шанталчето , малката лисичка

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор- Lizet33 Mr. Green

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало-Малката лисичка , Елфичка

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко-малката лисичка

11. Липса на годината;

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; ИрПуцAngel_Dust , Plami89,Гея , Сарказъм ,House baby, малката лисичка
15. Тема на годината;

Ще допълня и още  Peace

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 01:06 от the MOB

# 28
  • Ямбол
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;- La Catrala, кукумицинка, негативна

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;- ИрПуц, Бианка, BirdsFlue

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;- l0ril, Cafelate, Акаша, Rois

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;- Лиляна

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка;- -=Деси=-, Акаша, Самсара

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;- Argent

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало- Акаша, Аква, Merida

11. Липса на годината;- didaka

12. Банда на годината;- Ловджийската( Вълци, вампири, ловци...),  Ужасната.  

13. Цялостно творчество;- ИрПуц, мячик

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;- NellyR, silveto_, ИрПуц, Cafelate, l0ril, В@ня, Sarcasm™, Аква, Криста, Dona, Бумър

15. Тема на годината;

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 21:45 от DimiLoca

# 29
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; - La Catrala, негативна, Пънки

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; - Приятно ми е, Богиня, Crazy chic, joy_r

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; - Viliko, purko88, Елица, Andariel

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; - DimiLoca, Елиас, Rois, Desss

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; -  Lizet 33, Лиляна

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; - Акаша, Елиас, a.l.e.n.a

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; - Mamacita Bandida

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - DimiLoca, Yulichka, Lodsi, foxita

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - foxita

11. Липса на годината;

12. Банда на годината; - Ужаси, мистерии, трилъри и Аватарите

13. Цялостно творчество; - MissNellie

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - DimiLoca, Yulichka, Акаша, Г-жа Бюфе..ааа Букет, Dona, Как` Сийка

15. Тема на годината; - 365 тайни от моя живот

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 04:44 от AQUА

Общи условия

Активация на акаунт