ГОДИШНИ ФОРУМСКИ НОМИНАЦИИ 2013

• 17 950
  • 157
  •   1
Отговори
# 45
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; La Catrala. Дори да сме стигали до пререкания, тя си е новак за тази година, не някой, създал поредния акаунт

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; Мамасита. Спамът не винаги представлява кратки глупости, понякога може да е и във вид на дълги изпразвания

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; Герри. Не казвам че й се получава, но е като кречетало. Гони дневна норма

11. Липса на годината; Минзухар

# 46
  • гр. София
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; La Catrala; негативна

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Куркума

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; Вилико

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; Nickkie; В@ня; tonkabonka; plami89

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; Lizet33; Alexandria37; Трой

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; Лоана; Акаша

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало elfi4ka; Мариана; Sparkling eyes

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината;

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество; ИрПуц; Andariel

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Sarcasm™; ИрПуц

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината;
От Alexandria37
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723226.msg25382157#msg25382157
Цитат
Наистина, има пряка връзка между пацифизма и педерастията. Ако няма войни, съвсем ще се изпедерасти обществото.

На мъжа не трябва да се разрешава да се учи да готви, защото един ден като му омръзне секса и вече няма да е мотивиран да е женен.

# 47
  • България-Швейцария
4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката:  chocolate1, drifft, amanadali + поне дузината им новоизлюпени или активирани по команда 'умни и красиви' клонинги, превърнали политическата тема във форума в жълт парцал, както и пригласящите им тъмносиньо ориентирани съфорумки, някои от които определено смятах за доста по-интелигентни, за да се плъзнат по тази плоскост, но... уви
8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор: същите от т. 4

# 48

Категории:

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; ..............

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Касита, Акаша, joy_r

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;................

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;.........................

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; Rois

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; -

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка;

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината; .............

12. Банда на годината; Аватарките

13. Цялостно творчество;...................

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; .............

15. Тема на годината; ...............

16. Крилата фраза, бисер на годината; ...................

Ще допълвам до 9-ти  bouquet

# 49
  • София

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;- Марѝ

12. Банда на годината;- аватарките

# 50
  • Sofia

Категории:

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена - Maraya not Carey;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо - Куркума;
....

11. Липса на годината; - Хърмаяни

....

13. Цялостно творчество; - Куркума, Как Сийка

....

15. Тема на годината; - Еротични модели на високи постове

# 51
10. Най-талантлив творец потребител - МарИ

# 52
4. Най-дразнещата ви форумска персона - Лизет;
6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон - Шантал;
13. Цялостно творчество - REAL_WOMAN, отговаря кратко и съдържателно. Възхитена съм.
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец -  bebolina1.

# 53

............................

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо - BirdsFlu, Бояна, 10-те цента
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец -  NinoTino, Jizzlobber

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка - buttinsky, Хексе, Еластина

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор / съвсем положителна за мен номинация/ - Приятно ми е - Богиня!, Кейси

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - Sparkling eyes, Мерида, Елиас

...........................................

11. Липса на годината - минзухар, Azzy, Рокси

12. Банда на годината - Трещерица

13. Цялостно творчество -  Янечек, 10-те цента и Рокси

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - Паликарова , Lennyh, Янечек, Приятно ми е - Богиня!, Кейси , Бижу

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 14:06 от Бианkа

# 54
11.Хърмаяни   Sad

# 55
  • Варна

Категории:

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;-Касита, Джой, Таня69

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;- Касита, Амдариел- положителни са ми много

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;- не съм засичала дразнителите ми скоро Rolling Eyes- не съм ги срещала отдавна, но иначе ОМГ,  Вселена

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;-Роис, НСЧ, Sellene

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;-Лиляна Grinning(положителна), Лизет- полуположителна

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;-Лиляна Grinning

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало-Мариана, Акаша,

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;-Maрѝ

11. Липса на годината;

12. Банда на годината;-Аватарките, Коткарките

13. Цялостно творчество;-ganis, Дидева, Пенсионираната русалка, МисНели

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

# 56
  • Ямбол
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;  Flip Flop Fantasy, La Catrala – блеснали с неприятни изказвания

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; BirdsFlu, Crazy chick

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;Вилико, Troy

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; Лизет33, Палмичка, Мишона

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;Пънки – Мечо Пух, neli mar4 - ведър

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; бонбонбон, Мишона – тези не само се заяждат, а имат и просташки език изпълнен с обиди и се мислят за много кул с това, че никой не ги санкционира

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; Касита

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;  Chanel

11. Липса на годината; Дона, че и Сия липсва

12. Банда на годината; Литературен клуб

15. Тема на годината; Честито на пушачите!

# 57
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума - Лиляна. Честито. Laughing

# 58
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;- La Catrala

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;- НСЧ

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;- viliko, с най- добри чувства

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;- lizet33

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;- Хексе

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;-

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;- bongo2007

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало- Приятно ми е, Богиня

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;- Мари, rossonera

11. Липса на годината;- Leo,

12. Банда на годината;- Аватарките

13. Цялостно творчество;-

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината;-365 тайни

16. Крилата фраза, бисер на годината;

Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 16:48 от d. h.

# 59
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; искам да добавя тук и Вълкът с дълъг ник.

А в личните оскари и Бижу! На мен си ми е лична. Има и още, но ще ми простят, но така или иначе тази категория не се брои, ще си допълня точно преди финала.

Общи условия

Активация на акаунт