ГОДИШНИ ФОРУМСКИ НОМИНАЦИИ 2013

• 17 926
  • 157
  •   1
Отговори
# 30
  • Сопот, Пловдив
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена - La Catrala, факт е, че само нейното име запомних от новобранците тази година

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо - ИрПуц, Бумър, BirdsFlu

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия - Andariel

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката - maillda-Лорелай Гилмор-ninjamay и още поне 3-4 превъплъщения на един и същи човек, убедена съм

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума - Nickie, House_Baby, мимина, Sellene

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон - Troy, Lizet33

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка - L'Agent, joy_r

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор - Viliko, Shantal off

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - silveto_, мимина

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко - mery_poppins1 (картички)

11. Липса на годината;

12. Банда на годината - Аватарките, Посткросърките, Подфорум Имена

13. Цялостно творчество

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - ИрПуц, Пънки

15. Тема на годината - 365 тайни,  Трябва ли мъжете да искат тест за бащинство?

16. Крилата фраза, бисер на годината; - Няколко пъти в темата Трябва ли мъжете да искат тест за бащинство? беше цитирано криворазбран извод от медицинско изследване - 30% от мъжете отглеждат деца, на които не са биологични бащи.

МНого други са ми правили впечатление, но пусто, трудно помня никове.  ooooh!

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 18:12 от Rois

# 31
Добавям номнация за Банда на годината: Ужаси, мистерии, трилъри

# 32
  • Варна
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; - Flip Flop Fantasy, La Catrala , Mariah not Carey

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; - Nickkie,  Аззи, Crazy chick

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; - Troy, Андариел, Красимира

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; - Troy, ОМГ, Мадам Помпадур

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец
- Мечо пух на форума; - Nickkie, Бианка, Аззи

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; - тук се двоумя за кого е първото място Lizet33 или Troy. Някъде за втора подгласничка намествам и Вселена.

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; - joy_r, 10 цента, Geia

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; - Шантал, Mamacita Bandita

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - чух за новоизгрялата форумска прелест Мариана и гласувам за нея. Плюс Синигерче и Мерида.

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - Eмa, Visible, Geia

11. Липса на годината;

12. Банда на годината; - Интериорен стил по аматьорски

13. Цялостно творчество; -  

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; -

15. Тема на годината; - за бежанците, за еротичните модели на високи постове, 8 правила защо да си хванеш дебеланка

16. Крилата фраза, бисер на годината;

17. Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума - определено битката е крайно оспорвана от оскъдно облечените задни части на Трой и превъзходния начин на изразяване на Мадам Помпадур.

Ще допълвам.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:22 от Приятно ми е - Богиня!

# 33
  • София
Ясно е че тази година отсъствам от форума (с изключение на темата за първолаците, но скоро май и нея ще зарежа), но попрочитам чат-пат, та констатирам, че и други не се забелязват.

Сиреч номинирам единствено в категория 11 "Липса на годината" - Azzy и Бояна.
Да преброите и ДеВаня (май напоследък е ДеВ) към липсващите.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 18:47 от Red

# 34
  • София
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;-Негативна,Кукумицинка

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;Касита,Бърдс Флу,Sourcherry

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;Блонди(на лична основа е)

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;july1983,Как'Сийка,Трещерица

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;Лизет,Вилико

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка;НСЧ

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;Само Мамасита мога да сложа тук

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало-Шантал,Богинята,Спарклинг

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината;-Руска,Ла Бомба,Бояна

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;Бианка,Янечек, Трещерица,Как'Сийка

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината;365 тайни

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 11:11 от .:Диди:.

# 35
  • вятър в маслините, вятър над хребета
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена- Негативна, Flip Flop Fantasy

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо- Crazy Chick, Nickkie, Приятно ми е- Богиня

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума- Nickkie, Plami89, Sellene

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон- Лиляна

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка- Geia, Sophia L, ТинаХрис

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор- Приятно ми е- Богиня

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало- Мариана, Sellene, Merida

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко- Geia

11. Липса на годината;

12. Банда на годината- киноманките от "Гледах, хареса ми, препоръчвам..."; аватарките; дружината в "Коя песен слушам сега"

13. Цялостно творчество- Crazy Chick, BirdsFlu, Мячик

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец- много са и всяка от тях знае, че я обичам, няма нужда от публични декларации Hug

15. Тема на годината- "Ново правителство, нов късмет"- ако не най-интересната, то поне е най-злободневната и най-жежката за тази година Laughing

16. Крилата фраза, бисер на годината
Всякакви аналогии с Бхагават гита ги съотнасям към т.нар. подволотелизъм (сигурно е много забавно да се напуши човек, ама що трябва да споделя после в писмен вид с целия свят, че да намесва и киното на туй отгоре, не ми е ясно).
- любимият ми тазгодишен пост на любима съфорумка Party

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:07 от joy_r

# 36
  • I want it all and I want it now.
 Най-големият форумски заядливец - Трещина

# 37
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - ИрПуц, Rois, Акаша
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Plami89, Cafelate, l0ril, малката лисичка
7. Най-умерен съфорумец - Акаша, Ирпуц, Sophia L.
9. Дала заявка за най-красива съфорумка - DimiLoca, Sellene, Акаша
10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Мари
12. Банда на годината;Ловджийската, Аватарната
13. Цялостно творчество; Госпожа Бюфет, Бумър
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; NellyR, DimiLoca, В@ня,
Cafelate, Г.Краули

# 38
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; Флип Флоп, кукумицинка

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; БърдсФлу, Янечек, 10 центс, софиемаспенсър

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; Шантал Офф (степен на досада несъразмерна на броя мнения), viliko, inlovemeli

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката; Пънки, Шантал Офф, Лизет33, Александрия37

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; елиас, Julia_21, камелот, НиноТино

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон; - Трой, Ла Катрала, бонбонбон

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; - бутински, 10 центс, Cioccolata, БърдсФлу, deadface

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; Мамасита и Дона (отрицателни номинации), джой_р - положителна номинация

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - Julia_21, DimiLoca, *Мариана* - не само заявка, ами направо факт:)

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - W'A'S'P за рецепти и изпълнение (мляс); една отрицателна за Аржент за създаване на перпетуум злобиле. afwitch

11. Липса на годината; смислени теми в Клюкарника

12. Банда на годината; American Horror Story - дружинката:)

13. Цялостно творчество; Андариел, Трещерица,

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; ОХ'Аман, Чек Плийс

15. Тема на годината; 8 причини да си хванеш дебеланка в гората

16. Крилата фраза, бисер на годината; Това не е само мое гадно мнение за теб, но и на други... Но на кои - няма да кажа и т.н. - Аргент

10 центс за "И на Мусала съм се качвала, и на Вихрен , но и Еверест и К9 , Каракорум за мене е  дестинация, за разходка , като Южния парк -  без засилка, кислородна маска , само със сандали с лепящи се каишки  и не съм имала нужда нито от снак, нито вода.  Едно време  ни подаваха по едно лукче и аре нагоре." Simple Smile

ХХХ_ за "Е, ти още малко ще кажеш, че една жена може да е привлекателна и без да й се виждат зърната... " Grinning

17. Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума - La Catrala, viliko, Troy, Shantal Off, Argent, bonbonbon, Ghost, inlovemeli, Мадам Помпадур

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:46 от негативна

# 39
  • Другата България
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена - La Catrala, кукумицинка

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо - Чек Плийс, Касита, Дона

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия- Лиляна, Анди, Флип-Флоп .../новак е, но където отворя все на нея попадам, не че не ме кефи да я чета/

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката- Лиляна

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума- Джой-Р, Не се сърди човече, Nickkie

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон - Лиляна

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка - Джой-Р, Атти, Елиас

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор- Лиляна, Вилико

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало - Елфичка, Sparkling eyes, Мерида

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината;

12. Банда на годината- момичетата от КИТ

13. Цялостно творчество - Янечек, Трещерица, Андариел

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - Г-жа Бюфе..ааа Букет, Чек Плийс, Хепи Мама

15. Тема на годината - 365 тайни от моя живот

Със сигурност има и още /положителни/ момичета, но не чета редовно и няма как да имам поглед върху всички.

# 40
допълвам : 2.Мамасита
                   4.Лиляна,бонбонбон
                   5. Хепи мама
                   6.Лиляна
                   12.Подфорум -Родители отглеждащи сами децата си

# 41
Ето и моите номинации, и за да не ме обви някой в празнословие... (Което, както добре знаете, никак не ми е присъщо!) Веднага се обосновавам.

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена-

негативна! много позитивно дете!

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо-
 Mamacita Bandida

Хм, аматьори...
Сега може и да ми се размине, но догодина призът ще е мой!

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката

Не ми пречат, аз много бързо скролвам. Няма да поставям персонална алергия над интересите на цял форум и да им придавам важност.

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума-  

За жалост не съм ги чела достатъчно, за да ми се набият в петте примигващи синапса. Номинирам Атти (подозирам, че тази парфюмципедия има много богат и щастлив живот дори и извън форума!).
Също така,  Елиас  (Well, YES, dear, I DO find it outrageous!)

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон- Виж точка 4.

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка-

За жалост, от всичките мамути, дето тука газят наред не се забелязват фините им фейски крилца. (Пък и от толкова спамене, мислите ли че ми остава време да чета?!)

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор-

Виж точка 4 за негативните, а аз на позитивните мн. се радвам и ми се ще по-често да провокират.

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало-

Аз в призрачната тема с наддаванията видях само 3 снимки ( и едно видео - майко мила, още страдам от ПТС)
Номинирам: Sparkling Eyes, Joy_r ( ах, тази ренесансова мадона, със затрогваща красота) и...
Black Cat 13, но тя не вилнее из клюкарника. Като порастна ще се оженя за нея.

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Всички самотни мами.

11. Липса на годината - Не знам, аз още съм с туристическа виза.

12. Банда на годината- Аз с банди не се занимавам. (Няма да се върна в затвора!)

13. Цялостно творчество

Знам, че тук има хора, за които форумът е като трето дете и вилнеят още от тъмните векове, но още не съм ги научила всичките, че да се запозная с класическите им текстове.

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец

Mamacita Bandida - любим, уникален и неподражаем, много, много интересен пациент! Аз специално заради нея се прехвърлих в отделението!

15. Тема на годината; - Номинации за най-голяма муня.

16. Крилата фраза, бисер на годината - за това трябват отделни номинации, с категории.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 14:09 от Flip Flop Fantasy

# 42
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; La Catrala (положителна номинация) / негативна (отрицателна номинация)

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Saule, Iris04, Касита

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия; viliko, г-жа Бюфе... ааа Букет (положителни)

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; sote-full, mustaine, Бианка

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; luna, Бояна

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор; viliko, Мадам дьо Помпадур, Troy (и трите положителни)

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало Не помня кой образ на кой ник принадлежеше. Пас. Но красиви - имаше.

11. Липса на годината; минзухар, daffodil, Девиатор

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; мъстейнчето Heart Eyes MAXIMUM RESPECT!

15. Тема на годината;

# 43
Сиреч номинирам единствено в категория 11 "Липса на годината" - Azzy и Бояна.

И аз тях номинирам.
5. Мечо Пух - Нино Тино разбира се.
14. Личен оскар давам на Трещерица и Мамасита бандита.
15. Тема на годината: Зависимости между любовта и външния вид
16. Крилата фраза на годината: Тагадък-тагадък, естествено (който не се сеща - тагадък е жена, носеща обувки с номер по-голям от 37 и висока повече от 170 см.)

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 14:57 от Янечек

# 44
  • Телиш/Плевен
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена; кукумицинка

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо; Rois, Марѝ

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума; plami89

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка; Акаша

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Марѝ, mery_poppins1, Rois

12. Банда на годината; Аватарки, Посткросърки

Общи условия

Активация на акаунт