В момента чета ... 22

• 37 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
neli mar4, това/такова мнение чаках - два пъти взимам "Калната река" и я връщам в коша.
Вече няма дори да посегна, ти отговори на съмненията ми.
Надявам се "Дъщерята на пазителя на спомени" да ти хареса.

# 271
  • на североизток от Рая
neli mar4, това/такова мнение чаках - два пъти взимам "Калната река" и я връщам в коша.

Ще започна нея сега.
 И аз съм с големи надежди.  Peace

Ще си кажа после.  Wink

# 272
Преполових страховитата "Градска готика":

...на Брайън Кийн - книгата все едно е писана от Стивън Кинг на амфетамини. Twisted Evil

# 273

Ще започна нея сега.
 И аз съм с големи надежди.  Peace

Ще си кажа после.  Wink
Ще чакам и аз отзиви,  за да знам дали да си я взема от библиотеката Wink

# 274
  • на североизток от Рая
 Гигова, вземай я, вземай я без колебание. Така ме дръпна, че неусетно прочетох към 70 страници. Чак заради нея обърках домашните си задължения. А те по това време на деня не са малко.   Laughing

Толкова добре написана, така описателна, даже викам на мъжа си, че чета книга, а сякаш гледам филм. Той ми вика фантазьорка. Разбрал той.  Laughing

# 275
Гигова, вземай я, вземай я без колебание. Така ме дръпна, че неусетно прочетох към 70 страници. Чак заради нея обърках домашните си задължения. А те по това време на деня не са малко.   Laughing

Толкова добре написана, така описателна, даже викам на мъжа си, че чета книга, а сякаш гледам филм. Той ми вика фантазьорка. Разбрал той.  Laughing
Laughing Laughing ха ха Нели развесели ме Hug
Другата седмица ще си я взема, как й се чудех предния път, дано не са я помъкнали Simple Smile
Благодаря ти мила Hug

# 276

Почти сигурна бях, ама чаках да си кажеш. Grinning Страхотна книга. Чак зор имах да изгледам филма като я свърших.
Вчера същата работа със "Знахар". Повредила съм се нещо.  Laughing

# 277
Приключих хубавото трилърче на Джефри Дийвър и започнах тази книжка от автора на "Лекарство пртив северният вятър", засега ми харесва, може да си намеря и прочета Лекарството...

# 278
  Чета "Автобиография" на Марк Твен. Харесва ми Simple Smile

# 279
  • Сред лисици
 Прочетох една след друга "Моята измислена страна" и "Сборът на дните". Беше си една голяма порция Исабел Алиенде. Харесва ми как пише тази жена! Такова едно светло усещане ми оставя в душата.
 И в този ред на мисли споменаваната "Калната река" на Июн Ли предизвика в мен точно противоположните чувства - на отчаяние и безнадежност. Насилих се за да я дочета и изпитах облечение като свърши. Твърде много "кал" имаше. Сигурно наистина е майсторски написана, но и аз се присъединявам към нехаресалите тази книга.

# 280
Смърт през лятото - Уилям Тревър

# 281
  • Benelux / Varna
Да насоча вниманието ви към една хубава инициатива за Коледа: зарадвай съфорумник с любим подарък за Коледа - книжка .
Всички желаещи могат да се включват тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748979.0

Аз за малко да пропусна, но вече съм в списъка  newsm44

Авлига, чудесна порция Алиенде си си доставила, аз отдавна не съм посягала към любимия си автор. Точно тези двете не съм ги чела и е време да наваксам, но доколкото знам " Сборът на дните" не е ли продължение на Паула, а за нея все не намирам смелост да я прочета, мисля че ще ми е доста тежка.

# 282
Прочетох "Вечно твой" на Даниел Глатауер-страхотен психологически трилър, който те държи в напрежение до неочаквания си край! Изгълтах я за 2 дена Grinning Ще потърся и прочета и другата му книга "Лекарство против северният вятър", вярвам че и тя ще ми хареса.

Започнах:

Да го видим тоя нов Стивън Кинг Thinking

# 283
Авлига, чудесна порция Алиенде си си доставила, аз отдавна не съм посягала към любимия си автор. Точно тези двете не съм ги чела и е време да наваксам, но доколкото знам " Сборът на дните" не е ли продължение на Паула, а за нея все не намирам смелост да я прочета, мисля че ще ми е доста тежка.
"Сборът на дните" е нещо като автобиография на Алиенде - истории за нея, семейството й, съпрузите й, децата.
На мен "Паула" не ми беше много тежка, макар че имам дъщеря. Четох я преди 3-4 години. Тя ми е може би една от нелюбимите книги на Алиенде, заради тематиката, заради тъгата и заради някои други неща. Но се преживява, мисля, че не успя да ме докосне много надълбоко.

# 284
Десиссслава , бях ти обещала , че ще споделя мнение като  прочета "Изневяра" - Ахмет Алтан  Hug
Ами раздвоена съм за тази книга , като книга написана от мъж , който прави десекция на чувствата , които изпитва една жена , нейните мисли , тревоги е много точно написана , успял е да вникне в мозъка на жената , но аз тази жена не я разбрах , не я "обикнах" , даже на много моменти се дразних , различни сме с нея много и може би затова съм повече негативно настроена. Оценката ми е 2/5
Дано не те объркам ако искаш да я прочетеш , всички имаме различни вкусове, аз бях с големи очаквания за тази книга , поне от мненията в сайта на Хеликон  Tired

Общи условия

Активация на акаунт