В момента чета ... 22

• 37 558
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • на североизток от Рая
 Ох, Вайда, като ти прочетох поста, поисках още веднъж да прочета книгата "За любовта  и други демони". Преди седмици я четох и не можах да я оценя сякаш. Изобщо творчеството на този автор е далеч от светоусещането ми. Интересен ми е, но толкова. Оценявам изказа му, но някак книгите му не успяват да ме докоснат. А за "Сто години самота" да не говоря. Дори не я разбирам тази книга.

Исках да си поръчвам "За любовта и други демони", но като не я одобрих, взех че се отказах. Но поне мога да я взема от библиотеката и да я прочета отново.

Иначе пък цитатите, които си пуснала, си ги спомням. Особено последния.  Wink

# 421
Приключих Марекс, "За любовта и други демони", днес в 4 сутирнта и съм абсолютно влюбена в стила му. Свет беше писала, че това не е най-добрата му кинга. Ако тази не е най-добрата, леле, какво представляват другите  Simple Smile. Заемам се съвсем  сериозно с творчеството му.

Може ли да се спомене Маркес и аз да не се включа.  Laughing

И за мен тази книга не е от най-хубавите му. Щом  тя толкова ти е харесала, представям си другите - а те  наистина са леле. Heart Eyes

# 422
  • Sofia
Естел, благодаря, че посочи "Габриела, карамфил и канела", много ме заинтригува, още заглавието ме очарова!  Grinning  
Ето и филма. Simple Smile  Не съм го гледала и ще го направя след книгата.

# 423
Естел, благодаря, че посочи "Габриела, карамфил и канела", много ме заинтригува, още заглавието ме очарова!  Grinning  
Ето и филма. Simple Smile  Не съм го гледала и ще го направя след книгата.

С тази книга открих Амаду и от тогава съм му голяма почитателка. Книгата ми хареса изключително много - като изказ и като послание Simple Smile.

Аз чета "Прекрасните творения небесни", Динау Менегесту. Малко меланхолична ми идва за сега.

# 424
Прочетох "Дъщерите на Рим" - Кейт Куин , отначало ми вървеше ужасно мудно и объркано , заради първата книга, но след това много ми хареса , имах чувството , че гледах филм , всичко толкова добре беше изпипано от към любов , войни , състезанията които са си правили със коне , иска ми се да направят сериал по тези книги , наистина ще е зрелищен . 5/5
Сега започвам

# 425
Ох, Вайда, като ти прочетох поста, поисках още веднъж да прочета книгата "За любовта  и други демони". Преди седмици я четох и не можах да я оценя сякаш.

Просто понякога, някои книги идват при теб в подходящия момент  Simple Smile.

# 426
# 427
  • Den Haag
Има ли я някъде другаде? От чужбина не мога да тегля от замунда  Confused

# 428
  • Sofia
Диана,
Скрит текст:
и с магнитния линк ли не можеш -  magnet:?xt=urn:btih:8fa8f36c8805f1c68b457c594af9fdcec3b1c3f4&dn

Не го намерих в друг бг тракер - арена, енерджи и биг бос пробвах.

Остава да пробваш този торент и субтитрите от замундата.

# 429
В  момента  чета  "Еразъм  Ротердамски" от   Стефан  Цвайг. Много  ми  харесва.
Приключих  "Чифликът  край  границата"  на  Йовков. От  дете  ми  е  любим  автор.

# 430
  • Den Haag
Диана,
Скрит текст:
и с магнитния линк ли не можеш -  magnet:?xt=urn:btih:8fa8f36c8805f1c68b457c594af9fdcec3b1c3f4&dn

Не го намерих в друг бг тракер - арена, енерджи и биг бос пробвах.

Остава да пробваш този торент и субтитрите от замундата.
Мерси Моренка, намерих го тук:
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=5533
Извинявам се за спама  Embarassed  bouquet

# 431
  • София
Здравейте! От доста време се мъча с "Майстора и Маргарита" и просто не можа да ми харес тази книга..явно имам проблем,не знам.. Току що опитах да я дочета...не успях,зарязах я,а никак не обичам да оставям книги с по 30 непрочетени страници. Дължа го на това,че съм на 19 и не мога да разбера дълбоката философия на книгата. Проблемът е ,че и сюжетът не ми хареса.

# 432
А защо трябва да ти хареса?

# 433
  • София

А защо трябва да ти хареса?

Защото е класика,защото не съм прочела нито 1 негативно мнение за книгата. Не очаквам да ми стане любима като на много хора,но поне да ми допадне..

# 434
  • София
krisi*_*, "Майсторът и Маргарита" или много се харесва, или не се харесва въобще. В този смисъл е много противоречива книга. Не се чувствай виновна, затова че не си харесала нещо, което друг харесва - ами различни сме и това е хубаво  Peace . И това, че една книга е класика, не я прави задължително харесвана  Wink . Не всички класически книги са интересни.

Общи условия

Активация на акаунт